52

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

тва не е фейк, тва е тролинг. и си го заслужаваме. това не е подигравка с националната идея, а доказателство, че мнозинството от населението на задунайская не става за *** за зеле и са чели само (евентуално) за тимур и его команда, и за героите от РМС. а, внуците им, и това не са чели(евентуално, гледали). общата култура на родната жуpналистика е 3-4клас голямото междучасие, а мирогледа им - на 90 годишни герои на социалистическия труд от ръководството на ДКМС

51

extremist

преди 5 години

Фейк след фейк: Д-р Сашка Грей, науката, порното... Защо вярваме? - ПОНЯТИЕТО "НОВИНА" Е ЛИШЕНО ОТ ФИЗИЧЕСКА ДЕФИНИЦИЯ, ПОНЕЖЕ Е ЧОВЕШКА ПРИУМИЦА....ТАКА ЧЕ АЗ НЕ ВЯРВАМ В ПЪРВИЧНАТА ИДЕЯ ЗА "НОВИНА" , А ИНАЧЕ ВИЕ СИ ВЯРВАЙТЕ.....

50

Анонимен

преди 5 години

Избирателите на ГРОБ другаре не вярват, че Бойко и Меркел искат да сменят козите на баб ви Дора с бежанци.Тези, които вярват на такива неща сте вие.Само да ви се пусне мухата и сте изпаднали в нервна криза.Ако пише и Става страшно - край, готови сте за революция.Ясни сте на всеки с малко ум в главата.Червени балъци!

49

Александър

преди 5 години

неук народ, не познава Саша Грей ;(, е няма да се оправиме!

48

Анонимен

преди 5 години

В такива неща вярва електората на БСП.ФАКТ!

47

проф. Ан

преди 5 години

Не съм чел статията защото първо искам момето с народно име Джесика да ми разкаже малко за корена на родната дума "Фейк"! Ай ич не ноувам уот дъ хел се телва ин артикъла!

46

Анонимен

преди 5 години

Вярват, защото имат само две мозъчни гънки - едната по рождение и другата от Фейсбук. Не казвам, че всички трябва да знаят кои са пор но звездите, а и не е нужно, но някаква що годе по-любопитна публикация може да се види поне 50 пъти споделена от всякакви хора, което е максимално дразнещо. Хирата се превърнаха в папагали и вместо да напишат нещо свое, предпочитат само да натиснат един бутон. Абсолютна леност и личностна деградация.

45

Анонимен

преди 5 години

Като цяла фейсбук аудиторията е пълна с наивници и хора с доста скромен умствен багаж. Това е типичната тълпа, стадо овце, което не мисли, а се носи по течението, лесна за манипулиране, податлива на всякакви внушения дори абсудни такива. Иначе патриотизма е нещо прекрасно, това е един висш идеал, който обаче не е за всеки, не е за позьори, примадони, кухи *** и хипи-гей либерасти!

44

Анонимен

преди 5 години

Тва е добро: "проникване и разпространение на материята в черни дупки" муахахаххааааа

43

Анонимен

преди 5 години

Освен чистачки, миячки и болногледачки, да разбирам, че избягалите в чужбина са и порноактриси?

42

Анонимен

преди 5 години

Целта на подигравката е много добра.Но, тя е насочена към псевдопатриотите, които си мислят, че всичко българско е супер...искат България на 3 морета и искат да ни защитават от всички илюминати, соорросоиди и т.н. и т.н. И искат да убедят самите себе си в това, че тук нещата се оправят и сме една страхотна държава.А, относно непознаването на порноактьорите...ами, нормално е. Моите родители няма от къде да знаят коя е Саша Грей или РОн Джеръми...та..хайде, по-леко с определението за хората.

41

Анонимен

преди 5 години

До фейсбукъри, милордИ аз съм така, приятелю. Фейсбукъри, сър!

40

фейсбукъри, милорд

преди 5 години

От всичките ми познати, фейсбукърите са най-глупави. Чуя ли някой да ме пита за фейсбука ми изобщо и номера на телефона ми не му давам

39

Пустиняк до 41

преди 5 години

Абе, материала дали е във фейсбук или тук е все един и същ бУрсук. Само дето тук киснеш анонимно, а там дори и с прякор по-трудно става. Така, че изобщо не си разбрал! тЪшакът е с патрИДИОТИзирания матриал, който разбрал-недоразбрал, се впуска да копира всекви глупости, в опит да си нахрани комплекса си за малоценност. А и да се подиграят с кьор-фишеците на управляващите, кви златни бг умове се връщали у родината. Същият "успех" щеше да има тая подигравка и тук, ако беше публикувана насериозно.

38

НУЖНИКЪ

преди 5 години

ФЕЙСБУК Е ЗА УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕНИ.

37

Трогателно

преди 5 години

Фейсбукърите и зяпачите на биг брадър са с IQ на зелена ***. Днес припознаха порноактьори за учени от НАСА, а след 20 години ще мятат хиледарки и бижута през балкона.

36

абедабе

преди 5 години

Не гледаме порно, там е проблема.

35

Анонимен

преди 5 години

"Всичко щеше да е прекрасно, ако беше вярно. Има, обаче, една малка подробност, която убегна на мнозината, споделили публикациите това нито са българи, нито са учени. Това са известни порноактьори."Какво чудно има? Всеизвестно е, че коефициента на интелигентност на фейсбукърите е крайно нисък, след време ще хвърлят пари от балкона.

34

Защо вярват ли?

преди 5 години

Ами защото хората по принцип са си т.ъ.пи, примерно?

33

Анонимен

преди 5 години

Щом е ф интернда, значи е изтина!