89

В

преди 5 години

онези тежки времена, само такъв суров и жесток човек е можел да стисне руснаците и другите народности в желязната си ръка, да ги мобилизира, да ги мотивира, и от жалка армия бягаща от обкръжение, да ги превърне в лавина, която да помете хитлеристките пълчища. Във ВСЕКИ един дом, дал участник във ВСВ в страните от бившия СССР има портрет на Сталин! Толкоз!

88

Анонимен

преди 5 години

Да харесваш човек избил цвета на нацията в Русия и в цяла Източна Европа. Клал, клал, та се по##@л. Само *** и природно ЗЪЛ човек може да е фен на Сталин. Когато си мисля за неописуемо ЗЛО, веднага се сещам за Сталин-касапина на народите, имали "щастието" да са под негов ботуш.

87

Анонимен

преди 5 години

Злобата,жестокостта и отмъстителността са характерна черта за руснаците.Глупостта -тоже!За съжаление след 70 г. руска окупация и управлявани от идиoтизирани комунисти и ние заприличахме на тях.

86

Анонимен

преди 5 години

Сталин е избил повече руснаци от Хитлер.

85

До 105

преди 5 години

Що за нелепи сравнения, що за глупости! Никаква ирония не е твоето, а чист идиотизъм!

84

Анонимен

преди 5 години

Дядо Защо се би за Сталин че той е престъпник Верно престъпник си беше ама изби повече комунисти и от Хитлер та за туй

83

Анонимен

преди 5 години

Не само децата, а собствената жена на това чудовище се самоубива. Толкова е била "щастлива". Но на русофилите дори да им покажеш лагерите пак ще отричат, че Сталин е масов убиец и палач на руския народ. Дори когато са ги разстрелвали по негово нареждане са викали за Сталину. Промити мозъци.

82

Анонимен

преди 5 години

Абе дори Хитлер е бил по стока от тоя

81

ЧЪРЧИЛ

преди 5 години

АЗ СЪМ АРХИТЕКТА НА СОФИЯ,СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ СТАЛИН НЕ МИ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА НАСАДЯ КОМПИР В СОФИИСКОТО ПОЛЕ--,РАЗДАВАХ И ИГРАЧКИ НА СОФИИСКИТЕ ДЕЧИЦА,А СЕГА ЕДИН ПАМЕТНИК НЕ ИСКАТ ДА МИ НАПРАВЯТ НА МЯСТОТО НА ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СИМВОЛ-НДК

80

Пустиняк

преди 5 години

Този неосвидетелстван параноиден психопат и злокобен мизантроп Сталин дори и на собствените си деца предава само страх и нещастие. Не случайно смъртта му е ужасно заслужена. 3 дни да агонизираш от инфаркт, гизнейки в собствената си урина, в собствения си кабинет, и никой да не смее или иска да ти помогне от страх или омраза към теб. Само улави кратуноиди могат да благоговеят по този сатрап. Но такива тук си ги имаме в излишък.

79

Анонимен

преди 5 години

Ами щом дори дъщерята на Сталин бяга в Щатите,какво да си говорим?!

78

Така е

преди 5 години

Мерзавец и убиец.

77

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 96Мисля,че бежанците са *** и трябва да бъдат разстрелвани.Ако го нямаше Сталин германците щяха да очистят половин Африка и да въведат контрол на раждаемоста.Да щеше да има черни но щяха да са 50-100 милиона а не 3 милиарда както сега.Кажи ми тая история за другарят Сталин колко бил добър като видел дечица на които бил разстрелял родителите винаги ги галел по главичките и се усмихвал и затова бил толкова добър...колко болен трябва да си с мозъка?

76

Анонимен

преди 5 години

Червените каскети боготворят Сталин.Такова им майките и дъщерите а тях ги прати в калните окопи за пушечно месо.А на тях им хареса.

75

Анонимен

преди 5 години

Палус кога стана племеник на Адолф ? и второ мит е че Сталин е казал не сменям (фелт маршал за лейтенат) синът му е майор а Паулус е бил фелт маршал точно 12 часа и е разжалван още преди да се предаде

74

Ели

преди 5 години

До: водкаИ нарко тиците и уискито не прощават, нал тъй?Драги русофоби, демократични каскети: когато жертвате първородното си чадо в името на държавата, тогава ще обсъждате, кой е Сталин?Първият му син Яков попада в плен, когато германците му предлагат замяна с/у немски генерал, той отговаря:"НЕ ЗАМЕНЯМ ЛЕЙТИНАНТ, СРЕЩУ ГЕНЕРАЛ!" - синът му умира в плен.Когато си дадете първородните деца в името на БГ, тогава ще коментирате Русия и политиците й!А за Чърчил и Рузвелт, можем да спорим, много!

73

Анонимен

преди 5 години

Водката не прощава.На конференцията в Ялта Сталин е бил мъртво пиян,,Рузвелт бил с кръво 280/180.Само Чърчил е бил адекватен и добре ни е изиграл, лисицата му с лисица.До днес не може да се оправим

72

пецата

преди 5 години

Сталин е най-великия правител на Русия, единствен милеещ за нея като за родна, след себе си не оставя нито имоти нито богатства , идиолог , човек-държава, унищожавал вредния елемент под вид на капиталистически мислещи и дисиденти тровещи статуквото, троцки е избил повече хора от Сталин но тъй като е западна марионетка за него само хубаво се говори ,но Сталин не се церемони с него и много бързо бива убит на др край на света

71

Анонимен

преди 5 години

Добре че никой не знае какъв % от населението в България се затрива, самоубийствата масово се неглижират и прикриват от медиите, за всичко останало да не говорим.

70

Русия

преди 5 години

Фъшкиите мразят Сталин , защото той самоуби унтерменшана Гитлер-тяхният фюрер.Мол.отов,който Сталин принизява до обикновен гражданин казва- Той беше велик човек. Фъшкият Чърчил и той хвали Сталин.