81

Перник

преди 5 години

Тия винкел нямат ли, пред него всички са равни! Да им пратят пернишкия батальон!

80

Azi

преди 5 години

"Твърди се, че всички са оцелели по време на цунамито на Boxing Day през 2014 г"коя година?

79

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Ние в БГ дори имаме такива сентинелци-Тракия плодородна но фул със сентинели.....основните им оръжия са брадва и тояга и издават нечленоразделни звуци. Може да ги чуете в оригинален вид като отидете зад Стария град в Пловдив и та има едно сборище до училище Гео Милев и разговорите на малките сентинелци са мяукащи,бърборещи и квакащи звуци.....

78

redordead

преди 5 години

до кухата лейка - "През 1970 година антрополози се приближават до острова, за да го изследват, въоръжени с тетрадки и подготвени за дъжда от стрели. Тръгват си живи и успяват да опишат причудливата масова оргия на която стават свидетели." - какво не разбра в - ТРЪГВАТ СИ ЖИВИ, и явно за да са станали свидетели на масовата оргия са били на острова...Ама, то не можеш да очакваш от някой примaт, хем да прочете нещо хем да го осмисли, та ми е чудно такива като теб що си мислят, че са нещо повече?

77

@ redordead

преди 5 години

Не празна шайбо ганьовска, жив никой не се е връщал, най-близо са били едни дето метат кокосови орехи, а едната *** им развява члена си от благодарност хахаха, англичаните май са имали право , като гледам каква бруталнажреалност е жадуваната българска свобода , ама пусни си клипа с твоите любоми диваци и кокосовитежорехи и оспори думите на британеца, ако можеш толераст !

76

redordead

преди 5 години

има антрополози, които са посещавали острова и са си тръгнали живи, оттам имат основната информация за начинът им на живот.до онзи, чийто мозък явно е колкото точка (.) - 1800-та година англичаните са казвали подобни неща и за българите.Индийското законодоателство изрично е забранило там да стъпват хора, защото явно този остров и законово е уреден да си е притежание на племето.Американецът е нарушил закона, значи да изпратят на неговите близки сметката за издирването му, според теб така ли?

75

Shark

преди 5 години

Може ли да ми обясните как се отглежда мед.

74

Кратун

преди 5 години

Питам се, откъде всичката тази информация как живеят и какво правят, ако се спазва забраната външни хора да не стъпват на острова? Или племето праща репортажи по мейла?

73

нормално

преди 5 години

*** е закъснял с 500 години,а те са си спестили Инквизицията!

72

Анонимен

преди 5 години

"Той искал да им проповядва християнство" Бaлък.

71

Гошо

преди 5 години

Пратете семейство Баневи на екскурзия при тези да видим кой, кого. До 6 месеца, ше има 5 звезден курортен комплекс, а сентинелите ще са пикола и камериерки.

70

Анонимен

преди 5 години

Тия са бетер анадолските диваци

69

Гост

преди 5 години

А и то и ние сме били на турска територия и то защото не сме могли да спечелим война. Правото е на сраната на силният- и общочовешки ценности, как ги комбинираш тези две неща? Имаш интересна ценностна система.

68

Анонимен

преди 5 години

А обединените от малката коКалиция искат да ни превърнат в сентинелски остров на Балканите.

67

.

преди 5 години

Те са на ибдийска територия, територията се печели с война, ако могат дая спечелят с война срещу Индия, да им е честита, дотогава отговарят пред индийското законодателство, освен него има и общоприети човешки норми на поведение, убийството на невинни хора винаги е в разрез с тях, освен това аз не съм консерватор, просто не съм толераст, те също не са консерватори, а едни изостанали, *** държащи се (както ги описва британски офицер от 1800тната година) маймуни.

66

Анонимен

преди 5 години

А вождът на сентинелите се казва Орбангутан.

65

Гост

преди 5 години

Зсщо тази омраза към това племе, та това са истински консерватори, ваши братя по убеждения и обществен модел. Борят се срещу колонизаторите, не искат да им натрапват разни толерастки идеологии отвън, пазят исконните си ценности. Какво значение има как се наказва убйството в Индия това не са техни закони, утр ще решиш и гей бракове и трети пол да им наложиш.

64

.

преди 5 години

Относно жилязуту, американско издание The news minute пише,че тия *** венци използват жилязу, берат го от потънали кораби като нашите Сентинели, те си берат от потънала държава де :D

63

redordead

преди 5 години

мачете може да се направи от кости или от камък/кремък, не е задължително да е от метал. Човечеството не започва с металообработването все пак. Ползвайте ги тия глави и за нещо друго освен за равновесие.Ако искате да разберете повече за народи, които могат да живеят без метал и да оползотворят всичко от природата гледайте филми за инуитите, които живеят в най-враждебната за човек среда на планетата.

62

Citizen

преди 5 години

До 123Ами добра идея, ама там няма ''социал''. Виж какво пише за сентинелите - изхранват се сами от събирачество и лов. Родните ''сентинели'' сами и 1 месец не могат да изкарат.