13

панчо

преди 5 години

така се гради характер още от рано в прекрасната ни образувателна система,всички не почтенни връзкари тройкаджии и преписвачи после стават хора непрекъснато намирайки усъвършенствани начини за успех в живота,само заобикаляйки правилата те се чустват повече от останлите и напредват какво произлиза най накрая от индивид който е свикнал да кара винаги по перваза?отговора е политик - управник

12

ПЪЛ-НА БО-ЗА !

преди 5 години

Който ги е навил да обжалват заповедите ги е вкарал в жестоко приключение. Най-вероятно едва ли са щели да сезират прокуратурата, но са го направили под угрозата да бъдат отменени заповедите, при което те и училището пък ще носят отговорност. Вместо да преглътнат административната мярка сега ще ги мачка прокуратурата. Сега ще почне една: родители ще поемат вина, ще "припознават" подписи, ще свидетелстват децата едни срещу други, едните непълнолетни, другите не...омешано всичкото със 7 адвоката.

11

бай ганю

преди 5 години

тези ще да са новите ни бъдещи политици и управници в по нататачния си живот,имат техните качества чрез мамене на системата и подкупи да се придържат към традициите на статуквото,така започват от училище заобикаляйки правилата и така продължават в институциите и дори в парламента половината са редовно болни със фалшиви болничниа че и ще съдят някого за това че ги е хванал че са виновни пълна пародия в манталитета на балканския индивид

10

Анонимен

преди 5 години

Готови обучени кадри за полицията. Мързеливи, крадливи и измамници още от малки.

9

Анонимен

преди 5 години

Наглите копИленца заслужават да останат без средно образУвание, та да се сетят да не вършат простотии

8

House M.D.

преди 5 години

Завеждането на дело не спира изпълнението на заповедта. Правен принцип. Излиза, че в Бургас са юридически неграмотни.

7

Анонимен

преди 5 години

Ами то дори за фалшификация на медицинска бележка трябва малко акъл. Те щом в 12 клас и това не могат да направят, смятайте колко са зле.

6

Анонимен

преди 5 години

В затвора тези пропадии!

5

Бау

преди 5 години

За "фалшификацията" просто ти трябва ... принтер и подходяща хартия. Ама глупавите младежи са се издали сами... Родителската реакция, да си спасят *** е доста нагла...

4

шматка

преди 5 години

Значи ако не се докаже кой ги е написал производителите на тези бележки ще бъдат оневинени.Ако ме хванат с 3-4000 фалшиви евро и не могат да докажат кой ги е направил аз невинен ли ще бъда.

3

Анонимен

преди 5 години

Тия хлапета са и...ти! Вместо да се радват, че са се разминали толкова леко, сега ще си го отнесат и за фалшификация! Не са се светнали, че след като са на 18, вече носят наказателна отговорност, а подправянето на документи, пък макар и за такава глупост като извиняване на отсъствия, е наказуемо от закона. Защото днес ще изфабрикуват бележка, а утре може и договор за много пари.

2

наглост

преди 5 години

Медицинската бележка не е ли документ?За подправяне на документи не се ли търси съдебна отговорност?

1

Анонимен

преди 5 години

Като са много хитри тези бъдещи чистачи, миячи, кофражисти, метачи, бетонобъркачи, келнери, сервитьори и прочие неквалифицирана ***, сега да му ядат главнята! И без това от такива хитреци не става нищо!