9

Анонимен

преди 5 години

нямат долари заради ембаргото,но имат петрол,правилно е да направи стойност върху петрола,но трябва да може да реализира продажбата му за да получи стойността му,хитлер е направил нещо подобно и буквално е рестартирал икономиката на германия,но пък той е остойностил труда на хората.При всички положения,когато петрола в арабските страни свърши,във венецуела ще има заради това ембарго.Дотогава щатите трябва да са сложили ръка върху него,освен ако русия не се намеси,но е далеч за нея

8

Анонимен

преди 5 години

Какво е положението в магазините на Венецуела? Във видео линка долу с английски субтитри.***/2VSryJQ

7

Мадурска Коледа

преди 5 години

Тъкмо за светлия християнски празник сите венецуелци получиха благ подарък-милион процента инфлация.Сега втори-300% увеличение на заплатите.Утре още толкова,защото триста по нула пак е нула.Ама народа сам си го искаше-Чавес не можа да ги довърши, МъдyрИ ще сколаса.Поредната комунистическа утопия,другари,гледайте и се учете.

6

Анонимен

преди 5 години

Колко време може да отика един кравар със 7 долара ? Ми той Мадуро е икономически гений пред краварите.

5

До 3

преди 5 години

Така е. Когато нещо не ни изнася е "хибридка" платена от Сорос, КГБ, Путин или ЦРУ. А аз му каьвам ******

4

Анонимен

преди 5 години

Едно пиле във Венецуела струва 1,5 долара във магазина и то ако го има във САЩ във магазина има много пилета и струват 20 долара. 7 долара на месец заплата като си платиш тока и водата и данъците и ти остават и за кило шунка.

3

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си много наивен, за да повярваш, че минават само с кило шунка цял месец.Тази статия е типична хибридка.

2

Анонимен

преди 5 години

Браво на Мадуро целият свят трябва да избегне долара, защото изнася много инфлация и отделно света е в криза, защото лихвата трупа нови дългове и няма как да влезе в обръщение. Изход от банкерщината и лихвите са криптовалутите.

1

бай ганю

преди 5 години

поредния живеещ в паралелен свят