80

Анонимен

преди 5 години

Не е важно за кого гласувате а кои брой протоколите!

79

Анонимен

преди 5 години

Боко и Цецо - българоубийци !

78

Дааааа

преди 5 години

Готви изкючетелни манипулации и фалшификации.

77

Анонимен

преди 5 години

Не само Буроджиева е дъщеря на убиец. Друга дъщеря на убиец се натискаше да става шеф на ООН. А сега една откровена крадла с офшорка и подсъдима ще става евродепутат. Посланничката ни в САЩ я хванаха съвсем кокошкарски да краде козметика на летището. Явно такива са ценностите на БСП.

76

Кампания

преди 5 години

По апартамент за всеки, и на масата суджуци

75

Анонимен

преди 5 години

Според мен не Цветанов ,а Борисов трябваше да излезе пред медиите и да изкаже мерките взети за елиминирането на Цветанов.Вместо това,видяхме една предизборна реч на това ***,което със задоволство изрече ,че остава отново шеф ,но на предизборния щаб.За него по-подходяща беше последната му дума в съда преди влезе в затвора,а те с Бойко изиграха тази сценка вчера с опит да контраатакуват...ще ги видим на изборите.Отвратени сме от Цветанов,затова ще гласуваме,за да го изхвърлим от политиката + ГЕРБ

74

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 77Не може да се мери с "най-демократа" АлЙо!!!

73

anon

преди 5 години

ПЛамен Георгиев е бил наблюдаващ прокурор по случая "Ало ваньо" през 2009. Случая бъроз потъва в забрава, но това дава мощен тласък на карирерата му. само за 4 години той става зам-министър на правосъдието, а скоро след това е лично предложен от Цветанов за шеф на комисията по АНтикорупция и незаконно отнемане на имуществото. Той проверява министър Горанов за имотите и....изненада - оневинява го. сега проверява своя началник - Цветанов. Познайте резултата?за повече подробности - вестник "Сега"

72

Пешо

преди 5 години

Кой ще провери Топлофикация как работи централите ?кой ще ги провери да видите какво е там ???ТоопГерб??кой ще ги ???

71

Анонимен

преди 5 години

Буруджиева е дъщеря на терорист-убиец!

70

Анонимен

преди 5 години

Политиката е хубаво нещо, но за съжаление се прави от ***! Особено в РъБъ.

69

Анонимен

преди 5 години

НЕ гласувайте за ГЕРБ това е най корумпираната и крадлива партия това са тези по върховете а не обикновените им членове и поддръжници.Време е народе да се осъзнаеш. Пусти села и градове,здравеопазване няма,образование нула.младите умни и кадърни не са в страната,неграмотни роми които не могат или не искат да работятБОЖЕ пази БЪЛГАРИЯ.

68

Възраждане

преди 5 години

България има нужда от Възраждане!

67

gunyu

преди 5 години

Значи борисов одобрява, след като иска цвъки да е член на ГЕРБ.

66

Iozeff

преди 5 години

Някой познава ли Антоанета Харизанова!? Тази жена е политически носорог!Нищо не усеща!Нито срам нито нито угризения!

65

Анонимен

преди 5 години

До пенаМен точно тия "скандали" ще ме накарат да гласувам за ГЕРБ. Медиите ни нахраниха с поредната претоплена комунистическа попара----------------АБСОЛЮТНО -той вола рие, рие и..................... Как ще ми се услади някоя оставчица в червен цвят - но къде ти, абсурдно е.

64

Анонимен

преди 5 години

Абе неграмотна пaсмина, защо изтрихте коментара за бащата на Буруджиева?! Не знаете ли кой е Иван Буруджиев, който заедно с Виолета Якова застрелват генерал Луков пред дома му.

63

+

преди 5 години

До АретиЕдва ли има някой, които да не свърэва тоя цирк с предиэборна пропаганда!!! Преходът ни стабилно се тътри кръгово почти 30 години!!! А овластените удобно прикрити эад колективната си беэотговорност, продължават да богатеят и да беэчинстват над народа си, опиянени от лакомията и алчността!!! Не се накрадоха не се наядоха брей!!!--------------------Кловиатурата ти има ли буква З ??? Научете се да пишете, после да мислите и тогава давайте мнения. ОК

62

ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

Докато печатницата Костинброд работи ,няма страшно !!!

61

Анонимен

преди 5 години

И Йончева да покаже морал! Чакаме!