Цветанов напуска НС, ГЕРБ готви изключителна кампания

Скандалите ще отвратят и откажат хората да гласуват, смятат експерти
28 мар 2019 11:05, Красимир Ангелов
125

"Цветан Цветанов ще даде всичко от себе си, за да докаже, че този скандал не е навредил на ГЕРБ. Може да очакваме изключителна кампания от страна на ГЕРБ. Цветанов изцяло ще базира кампанията на "вижте ги те какво имат", смята политологът Татяна Буруджиева след вчерашната оставка на втория човек в ГЕРБ като председател на ПГ на партията.

Още по темата
Заради скандала с евтините апартаменти той напуска парламента, но остава зам.-председател на ГЕРБ и лидер на предизборния щаб на партията. Според Буруджиева Цветанов е изглеждал подготвен, направен е анализ и е търсено решение.

"Г-н Цветанов говореше предимно на хората от ГЕРБ. Обърна се към опонентите и журналистите, цялото останало време отдели на хората от ГЕРБ. На 100% образът на Цветанов е на нападнатия, на жертвата", коментира още тя.

Политическият психолог Антоанета Христова сподели мнението, че решението не е било взето вчера и идва след изговорени опции, а самият Цветанов е изглеждал спокоен. "Скандалът набра енергия. В пика на скандала трябваше да се извърши кризисната интервенция. Всички необходими стъпки бяха реализирани от страна на ГЕРБ. Кризата почти е овладяна", подчерта тя в "България сутрин".

"Г-н Цветанов е изключително лоялен на своя лидер и на партията. Не допускайте хипотеза за разваляне на отношенията между Цветанов и Борисов", каза още Христова. Според нея избирателите ще са отвратени, ако се продължи в този стил на нападки и скандали, а изборът на евродепутати ще опре само до твърдите ядра на партиите.

Татяна Буруджиева също е на мнение, че заради скандалите хората ще се откажат да гласуват и ще спечели този, който може да вдигне повече избиратели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е те герп в лицето на кмета Фандъчкова и сами гроб си направиха на площад Гарибалди типично в мутренски стил- черен мрамор, няма такова падение
99
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква кампания готви Цецо нещо като Мастър шеф ли гледам пуснали са го пак по студията, ама най-вече в БНТбсе пеняви
98
3
 
5
 
! Отговори
Х преди 5 години
До ДаааааАбсолютно. Цвцв е Факир и половина. Убеди ни напълно с апартаментови те сиафери.
97
1
 
6
 
! Отговори
Цецо крадецо преди 5 години
Цецо ще се старае, дума няма. Ако, не дай боже резултата на ГЕРБ е под очаквания, съвсем ще му истине мястото.А има и друго. Имуществото му надвишава с цял милион доходите, които е декларирал. Ако изпадне от ГЕРБ и няма протекция, комисията за отнемане на незаконно придобито имущество по закон може да му вземе апартаментите и без съдебно решение. Той самият е гласувал за приемането на закона. А времето на ГЕРБ изтича.
96
4
 
3
 
! Отговори
Е,няма. преди 5 години
Е,няма по *** хора от комунистите.Овче стадо,водено от овца.
95
3
 
2
 
! Отговори
6-то Главно преди 5 години
До Анонимен 101БОГ е казал - НЕ ЛЪЖИ!
94
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Познавам хора работят в Столична община, вече ги плашат, че ако не гласуват на евроизборите идват лошите комунисти и щяло да стане страшно, ще ги уволнят от великите им работи на минимална заплата. Цирк дю ГЕРБ.
93
4
 
5
 
! Отговори
Много е добър преди 5 години
Много бил *** Цецо, физкултурник бил, пък той вече 10 години си печели изборите.....
92
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До anon - за повече подробности - вестник "Сега"Вестник "Сега" е един комунистически рупор и следователно - преднамерен!
91
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЦВ.ЦВЕТАНОВ ПРОЗАПАДНИЯ ПОЛИТИК В ГЕРБ БЕ СВАЛЕН ПО НАРЕЖДАНЕ............!!!!!!
90
3
 
9
 
! Отговори
Велко преди 5 години
Нагъл и фашив тип е Цв. Какво е направил за Българя.Той се подиграва с нас.Мисли народа ни за глупав.Добре, че Свободна Европа я има, защото нашите медии са под цензура.
89
2
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
ТРИ мандата НЕПРЕКЪСНАТИ СКАНДАЛИ,валящи оставки и злоупотреби,но пак...Пак се натискат!..Какво още не са разбрали?...Или ние чакаме тухла да ни падне на главата,та да се стреснем?
88
3
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
ако крадецо заложи на "Вижте ги те какво имат",никакви фалшификации няма да ги спасят!Хората наистина ще се отвратят,но от гербзащото:-"ПЪРВО ВИЖ ГРЕДАТА В СОБСТВЕНОТО СИ ОКО,после търси съчицата в окото на другия!"....но,сбирщайна "герп" са НАГЛИ...И точно наглостта им ще им изяде главата.........мислех да не си губя времето с напълно безсмислените ЗА СТРАНАТА НИ "евроизбори",но ще отида...Ще сложа и моят плесник на суратя на гербоидите.."Лозето не ще молитва,иска мотика"..
87
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
AKO IMA KOI DA GLASUVA.
86
2
 
12
 
! Отговори
хибрид преди 5 години
Изглежда, че Цецо е хибриден. Защото такава кръстоска като него, истинската природа не може да създаде по естествен път.
85
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Г-н Цветанов ще реализира изключителна кампания, ако ми подари апартамент в "Изток". Единственото ми условие е да има букви по сградата...
84
2
 
15
 
! Отговори
погр.ебален агент преди 5 години
Предлагам да събираме пари за погребението на Герб.
83
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов изцяло ще базира кампанията на "вижте ги те какво имат"----------"Крадеца вика - Дръжте крадеца!!!!!"Изключителен цинизъм, плюс надругателство над Закона!А, после се чудим що за вакханалия цари в Бг!
82
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП= лузари
81
16
 
9
 
! Отговори
Палач преди 5 години
Не знам дали Боко и Цецо са българоубийци , но виж БСП и Румен Гечев са 10000 % българоубийци ,защото по-убийствено от заплата 5 $ и празни магазини дори Мадуро не е постигал !