165

Анонимен

преди 5 години

като гледам коментарите, май най-накрая се пропудихме от тежкия сън...досега хората, които бяха против стратегията бяха истерични, злонамерени, глупави, вярващи в конспирации. Сега най-сетне май започваме да осъзнаваме какво ще ни се стовари на главите...това е преди да въведат задължителното сексуално образование (заложено в стратегията), нищо, че уж не са я приели. Къде е Б.Б. сега? Нали казваше, че всичко било спряно?

164

Юрист

преди 5 години

Стратегията е вече приета и ефективно е част от българското национално право. Вижте по-конкретно членове 36г и 36д от Закона за закрила на детето. Единствената причина да се говори за някаква "стратегия" е да се отвлече вниманието на обществеността от факта, че промените са вече налице и влизат в сила на 01.01.2020 г. - приети тихомълком зад гърба на хората. Общо взето, на база анонимен сигнал се прави проверка и неграмотни бездетни чиновнически калинки решават какво да се случи с детето...

163

Анонимен

преди 5 години

Проклятието на България е Германия, ако я нямаше на картата тази държава да сме в пъти по-добре. Радващото е, че скоро ще стане Германски турско-арабски халифат и ще се отървем от отровното им влияние. Бисмарк на Берлинския конгрес е резал Санстефанска България по най-долнопробен начин. После ни слагат за княз и цар немци, които и до днес съсипват горите на България и внедриха интегралната бюлетина С КОЯТО ВЕЧЕ НЯМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ В СТРАНАТА НИ. долу бойко кобургския слуга

162

Анонимен

преди 5 години

До акъл мореНикок никого не съблазнява там... Чисто изнасилване си е.

161

Анонимен

преди 5 години

И след колко сменени памперса детето ми има право да ме контролира? Щото докато сменям гуйняните памперси то и да иска не може да ме контролира.А и вас ви няма наоколо, чиновници смотани.

160

Анонимен

преди 5 години

Наистина сатанисти! Бъркат се в нещо, което Бог е подредил.Родителите да контролират децата. Не обратното. Истински абсурд!

159

До Киро Х ре-пост

преди 5 години

В Канада вече се стига до абсурд за да няма дискриминация. Издирват престъпници без да описват расата им. А как да го намериш ако не знаеш, дали той е бял, черен или азиат?

158

Стамат

преди 5 години

Училището не е наш приятел, то е наш ВРАГ!

157

Стамат

преди 5 години

С лукавия (световното правителство) само по неговия начин - мерзко!

156

Анонимен

преди 5 години

Зад всичко това стои недобре прикрита съвременна търговия с хора - в случая, деца. Един американец разправяше във форума на яху как станал на 50, нямал жена и семейство и решил да направи нещо добро. Свързал се със социалните, поискал ад осинови дете. Онези му казали - добре, 50 000 долара. Ама как така, нали ще го гледам, осигурявам, става ми наследник... Е да де, ама и 50 000 на нас. Човека се потресал и се отказал.ТЪРГОВИЯ С ХОРА.

155

Анонимен

преди 5 години

Да предположим че служители ще работят под прикритие като учители,доктори, продавачи ,някои съседи ще се водят като сътрудници на органите и ще записват дали деца се малтретират. . Освен това няма как едно дете да се докаже че казва ИСТИНА ! Казвам ИСТИНА защото едно дете ако не получи нещо ,то съвсем без да разсъди би обвинило родител в насилие само да му отмъсти .Като прибавим и факта социалните служители имат комплекс да се изкарват прави.Тази идея връща ДС и ТОТАЛИТАРНИЯТ СТРОЙ !

154

Акъл море

преди 5 години

"а който съблазни едного от тия малките, които вярват в Мене, за него е по-добре да му надянат воденичен камък на шията и да го хвърлят в морската дълбочина."Мат. 6.18Този стих от Библията католическите педофили са пропуснали да го прочетат. А са тръгнали да дават акъл как се възпитават деца.

153

яд

преди 5 години

хора нашите тьпоумни -полтици и управленци са виновни. Нали знаете;;не е виновен който яде баницата,а който му я дава;; Кьде е контрола над бьлгарските учебници,кой чиновник се разпореди да приемат този учебник и колко пари му дадоха? Вьпроси,които си задаваме. и искаме отговор.

152

питам

преди 5 години

кои са тия хора ,кьм които детето трябва да се обьрне? Кой му мисли най-много доброто от собствените му родители.? Стига сте мьтили мозьчетата на още малките ни деца,стоп на проклетите ви алчни замисли.Защо противопоставяте децата срещу родителите. НЯМА ДА ВИ СЕ ДАДЕМ-САТАНИСТИ.

151

Анонимен

преди 5 години

до 154 Време е Борисов да влезе в затвора за вечни времена. Толкова лъжи и измами нито един политик(с изключение на Костов) не е произнасял. ___________________________________________________________________________ Абе момче ти чуваш ли се какво плещиш ???? ТОЧНО КОСТОВ И ПЕШО КОНЯ ДОВЕДОХА НПО-тата ! СДС ДОПУСНА ТАЯ *** ЗАЕДНО С ДРУГОТО ЗЛО -ДПС !

150

Анонимен

преди 5 години

Тоя свят върви към провала. Сега децата ще контролират родителите.Това е някакъв абсурд.Защо повече от 20 века не беше така? В 21 век чиновници ще възпитават детето ми, отнемайки моите права на родител.Между другото някои от тези чиновници са бездетни.

149

Анонимен

преди 5 години

Време е Борисов да влезе в затвора за вечни времена. Толкова лъжи и измами нито един политик(с изключение на Костов) не е произнасял.

148

Киро Х ре-пост

преди 5 години

Най-ужасното в тази работа е неприкритата де-етнификация, която ни налагат! Това гени, етнос, хилядолетна история като нация, всичко това се изтрива! Казват ти, 13 годишна майка си пребила детето, а 14 годишен татко удушил новиреденото си бебе, но НЕ ТИ КАЗВАТ, че това НЕ СА Българи, а ци*гa*ни! Все едно ни казват ето какви лоши сте Българите, пребивате и убивате децата си, трябва ви държавен контрол, иначе ще се самоизбиете!. Ето това е целта им - заличаванеъо на Бг етноса!

147

Анонимен

преди 5 години

Я колко бездетни двойки има из богата Европа. Нашите деца са белички чистички . Много ги искат европейците дори за компания на родните им. Особено в Норвегия.Има май далавера в тая работа за Некое НПО

146

Анонимен

преди 5 години

Искаш да кажеш в Белене