9

Анонимен

преди 4 години

Тази храна не може да се яде!Бобът е поне от 5 години и ако трябва 2дена ще вадиш, половината я се свари, другата не.Лещата същата,кюфтетата и говеждото разлика няма,ориза натрошен и с ***.Подиграват се с хората.Някой пак намаза от обществени поръчки

8

Койчо

преди 4 години

Стига сте хранили джипситата ами вдигнете на старите хора пенсиите.

7

Сбъркана система!

преди 4 години

Колко човекочаса са били необходими за произвоството на 1 тон пшеница през 1800г. и колко днес?Ами днес един единствен фермер със най съвременната техника може САМ са произведе СТОТИЦИ и дори хиляди тонове пшеница . Същото се отнася и за почти всички други проудкти от първа необходимост. След време дори няма да има нужда и от фермер защото машините ще са напълно автоматични.Да обаче цените на храните в магазините не вървят надолу! Напротив. те поскъпватя всяка година. Значи някой някъде КРАДЕ

6

Сбъркана система!

преди 4 години

Логиката сочи че при развитието на технологиите и средствата за производсво предлагането на стоките следва да се увеличи във пъти до достигане не почти негораничени количества. От това следва че цените на стоките от първа необходимост трябва постоянно да вървят надолу докато в даден момент не достигнат НУЛА!На практика цената на една стока може да достигне нула когато бъде затворен и автоматизиран целия и цикъл на производство.Какви са били производствата едно време, какви са сега?

5

Сбъркана система!

преди 4 години

За какво са ни тия "напраднали" технологии? Каква е ползата от тях след като все още има бедни и гладни хора?Защо хората продължават да работят по 40-60 часа седмично а стандарта на живот от гледна точка на покупателната способност реално пада всяка година?Изобщо за какъв прогрес говорим? Храната и енергията поскъпват всяка година.

4

Стойне от Чукурово

преди 4 години

До края на годината ще им раздадат още веднъж хранителна помощ,ако оцелеят. Тия нямат ни срам ни очи...Кажете ми това държава ли е? - да се гаврят с мизерията на бедния народ... Какви времена дочакахме - това преди го нямаше...Не ми се коментира повече защото масоните ще ме изтрият!

3

Сбъркана система!

преди 4 години

В 21 век храната и енергията отдавна трябваше да са безплатни. Едно време се говореше че в бъдеще хората ще работят само по 3-4 часа дневно и това ще е достатъчно за да поддържат висок стандарт.А то какво стана? Сега хората работят повече от всякога и не могат да си позволят да си купят дори елементарни неща. Не малък процент от хората дори се лишават от храна и топлина през зимата.В същото време разни политици и подобните им 0трепки ми говорят колко сме добре и колко много сме прогресирали

2

Анонимен

преди 4 години

9% от населението получава първа необходимост продукти ... за да оцелее и да не гладува. Какво стана с велика България? Къде е? Изчезваме вече не само бързо но и сигурно. Хора събудете се, погледнете в какво превърнаха дуржавата ни.

1

анонимен

преди 4 години

Това може, оправдават се, че само толкова могат. Наистина могат само толкова, но не се иска повече. Това е държавна политика, вследствие на която да няма социално слаби. Тя просто липсва. Все ми е едно, че е имало избори, отдавна беше време за качествена и прагматична, с полза за повече хора, социална политика. Няма време, а управляващите се бавят. Хиляди хора умират заради бедност и заради глад.