113

будали

преди 4 години

До гяурКолко по-напред щяхме да сме в развитието ни в пределите на Турски вилает!!!!Серсеми!-оставихме питомното и гоним дивото крепосничество!

112

гяур

преди 4 години

Не забравяйте 5-вековното мирно съжителство с турците в османската империя!

111

Нищо ново

преди 4 години

До атентатор: Унищожили цвета на България? Е, останали са такива като теб, дето ги бива само за кьорфишек приказки.За какво се препирате тук? За това, което е станали преди осемдесет-сто години? Това е работа за историците. За днешният ни хал неще да кажете?

110

нечестен мошенник

преди 4 години

До ЧестенЧе обрахте имоти,*** инвентар и разстреляхте хиляди без съд и присъда???????????Изметохте хамбарите с брашно, изклахте добитъка, обирахте мандри.....

109

Никола Гешев

преди 4 години

С комунисти лесно се работеше! Веднага предаваха останалите, явките и паролите!!!!

108

атентатор

преди 4 години

До ЧестенТакива като тебе взривиха Света Неделя и унищожиха цвета на България~!

107

колкото майка ти

преди 4 години

До Честене честна!

106

жаго

преди 4 години

Гомнелия Ниньова ... екстра си там, скапваш комуната

105

Честен

преди 4 години

До Анонимен 112......" Шумкарите режеха главите на ранените си другари за да не ги издават пред властта! ....... "ПЪРВО: Поради что се срамиш да се назовеш бре АНОНИМНИКО? Нечестен ли си, мошеник ли си, лъжец ли си НОооооо, щом се криеш не ти е чиста работата. Ще разберат хората май кой ги лъготи и ***. А такива като теб и на майка си биха отрязали главата само и само да чопнат някоя пара.Явно ако ти падне и ти би носил на кол отрязани глави.

104

Анонимен

преди 4 години

До ЧестенШумкарите режеха главите на ранените си другари за да не ги издават пред властта!Всичко това се приписваше на преследващите ги армия и жандармерия!Ястребинчетата са пренасяли лекарства и съобщения на шумкарите!

103

Нищо ново

преди 4 години

До Паисий: По-голяма п'ростотия не можа ли да измислиш?

102

Честен

преди 4 години

Уважаеми другари, докато се дърлите за парчето баница, наследниците на тия които носеха отрязани партизански глави на кол, са на път да ИЗОПАЧАТ историята на България.П.П.Умишлено не навлизам в материала.Другари ли сте или не не знам, НО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКА преиначаване на хубавите неща от периода 1944 - 1986. Ако сте такава партия за каквато настоявате да се представята НЕ СЕ ПОТРИВАЙТЕ, НЕ ГЛЕДАЙТЕ САМО ОТ КЪДЕ ДА ЩИПНЕТЕ НЯКОЙ ЛЕВ.А се стегнете и неуморно, ден и нощ, се борете.

101

апо

преди 4 години

Червената чума затри и народ и държава !

100

Паисий

преди 4 години

На г-жа Нинова и е нужен намордник като влиза в парламента!

99

Тинев

преди 4 години

Колко е добре да си В ОПОЗИЦИЯ! Критикуваш НЕспирно, изкарваш на светло далаверите на управляващите. Негодуванието на народа от БЕЗБРОЙНИТЕ НЕСПРАВЕДЛИВОСТТИ не те засяга. И най-важното: Въртиш си собствения бизнес и същевремено получаваш заплатка от НС / ДЕПУТАТ си я /. Ето и сега, кавгата е кой да се облажи най-много от НЕ ИЗКАРАНИ с труд пари.Другари от БСП, не се лакомейте за парата, а обърнете внимание, че се подменя историята на България. Учебна програма по история и цивилизация за 10 кла

98

sabomira

преди 4 години

Голяма работа сте г.н Биков но много миришеш ако разбереш що за боклукси няма да излизаш да говориш от трибуната

97

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКрадливото Ленче се уреди като крадливото Бъчварче.Кой евродепутат,кой дипломат в Изсраел..

96

аф!

преди 4 години

До уф!И това го казват привържениците на трите прасенца....осъзнайте са,мола ви са

95

народа се изнесе

преди 4 години

До Анонимен...и няма кой да гласува!

94

Alex2

преди 4 години

Леле мале другари тая Импексовица загуби местните избори още преди да е започнала кампанията ! Същите методи същите приказки ...направо да дава втора оставка още сега или да мисли как да се оправдава...