94

Анонимен

преди 4 години

Абе, хора, вие наистина ли не разбирате за какво иде реч? Не тия жени са пратили тия кучета на улицата, те само им предоставят къщички, ваксини и хапчета, като отделят от собствените си средства и време. Кучетата са си на улицата с или без къщички - по-спокойни ли ще се чувствате, ако са мокри до кости, премръзнали и изпосталели и всяка година раждат по две нови котила?

93

А ПАРИ тези Рая, НИН

преди 4 години

откъде вземат? КОЙ Ще придружава тези кучета и котки?Отново сами??? да скитат??БЕЗОБРАЗИЕ!!!Баща и да прибира когото иска в самолета!!!ДО РАЯ и баша й да се отнацяме, ако кучета и котки се разхождат из парка НЕ ГИ ИСКАМЕ!!!

92

Сиромахомилството

преди 4 години

да се прекрати и по отношение на малцинствата да се приложат същите предложения.

91

ха!

преди 4 години

Такава ли била работата?! Те, хората, си мислели, че ще им дават по 1000 лева, ако се оплачат за куче без намордник - затова била цялата тая дандания.

90

СТИГА с това

преди 4 години

сиромахомилство!1.ОТКЪДЕ се появяват тези "БЕЗДОМНИ "кучета!!?2.Не съм съгласна НЯКОЙ да отглежда куче и като му омръзне- да го ПУСНЕ и по СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ Обществото да му ПЛАЩА РАЗНОСКИТЕ за къщички,храна, обезпаразитяване!3.ВСИЧКИ кучета БЕЗ чип,за да се разбере собственика- се ЕВТАНАЗИРАТ!4.ЧИПЪТ е нужен,за да ПЛАЩА всички разноски на когото се води кучето- като в хотел! Ако не= да го убие. 5.СТИГА с това ПЕРКАНЕ с кучета, а след това- се крият зад АНОНИМНОСТ.6.НОВОРЕДЕНО БЕЗ ЧИП-ЕВТАНА

89

Напишете

преди 4 години

на табелките телефона на счетоводството от където да да ни превеждат парите от глобите.

88

Наблюдател

преди 4 години

За noмияpитe без намордник и каишка кой ще глобяват, общината ли?

87

С кучетата

преди 4 години

си стана като с хора, които плащат данъци ходят вързани и с намордник, а уличните и малцинствата са освободени от всякакви отговорности.

86

Въразни ли са

преди 4 години

и имат ли намордник или ще се глобяваме?

85

Гост

преди 4 години

Случаят е медицински - група с психични отклонения тормзят цял квартал! Единственото, което могат да постигнат е други психари да ги избият!

84

Анонимен

преди 4 години

До до кучкариИзобщо не грешиш. Болшинството кучета определено се изразяват по-добре от теб.

83

Анонимен

преди 4 години

Това е престъпно самоуправство, на тези хора трябва да им се търси наказателна отговорност! Питаха ли жителите на квартала, имат ли разрешение от общината? Да си съберат бездомните песове и да си ги закарат в приют, където да си ги отглеждат!

82

до кучкари

преди 4 години

Ако някой даде идея да се направи приют за бездомни хора в който и да е квартал в София, кучкари ще скочите срещу този който я е предложил,ама за щом е за кучета, а не за деца много ви става жал. То в България кучето е повече от човека, или греша?

81

Анонимен

преди 4 години

Аз не съм съгласен да се поставят подобни къщички, кой им разрешава на тези кухи *** да ги поставят където им скимне? Къде е общината? Тези кучета са опасни за всички преминаващи, опасни са децата, цапат, лаят, разнасят болести и т.н. А това с разрастващата съпротива срещу новия закон е пълна лъжа, сигурен съм че 95% от хората са напълно съгласни песовете да се движат само с намордници.

80

само питам

преди 4 години

По тая логика квартал ,, Младост 1" трябва да се прекръсти на квартал ,, Кучкарника 1", Младост 2, ако и там ще правят приют за кучета ,, Кучкарника 2", греша ли? Кажете!

79

Анонимен

преди 4 години

Тези пари й били поискани, за да бъдат покрити щетите, нанесени на полицейската кола при прегазването на животното."Кучето ходеше безпризорно по магистралата, като преминаваше ту в едното, ту в другото платно. Опитахме се да го хванем, но не успяхме. Изправени пред тази ситуация, ние трябваше да направим избора между живота на кучето и този на шофьорите", обяснил говорител на местната полиция

78

Анонимен

преди 4 години

Органите на реда се заели сериозно с проблема и бързо открили кучето да тича по автомагистрала в района.Историята щеше да завърши щастливо, ако бяха успели и да го хванат.Опитите им обаче пропаднали, а кучето продължило да застрашава живота на шофьорите, движещи се по този път.Тогава полицаите взели крайното решение да го прегазят с патрулката, за да не се стигне до по-сериозна катастрофа на магистралата.Няколко дни по-късно собственичката на Роби получила от местната полиция фактура за сумата от 2557 евро.Тези пари й били поискани, за да бъдат покрити щетите, нанесени на п

77

Анонимен

преди 4 години

В Германия собственичка на прегазено на улицата куче беше заставена да плати над 2500 евро глоба, защото не успяла да озапти домашния си любимец и при прегазването му той нанесъл щети на полицейска кола, предаде АФП.Трагедията се разиграла на 31 декември.Роби, деветгодишна немска овчарка от град Кел, в Северна Германия, се изплашила от новогодишните фойерверки, изстреляни от съседния двор, и избягала от къщи.Разтревожена, 65-годишната собственичка Хайди Шварк веднага се обадила в полицията.

76

Гост

преди 4 години

Написали са някаква бележка, че животните са обработени срещу болести и пaразити. За да се провери дали това е истина кучето трябва да има паспорт и чип. Ако това не е направено значи тези хора лъжат и изобщо не може да им се вярва на думите. Кучето, като вид е домашно животно, т.е. трябва да има собственик, който да полага грижи и да отговаря за него. Всичко друго е тотално отсъствие на интелект!

75

...

преди 4 години

Да те и в "Младост"-2 сложиха срещу ХИТ такава къщичка и в момента оттам минаваш на разстояние, защото милите кученца си пазят територията, ама "не хапят, кастрирани са, само ги е страх милите"...