20

Анонимен

преди 4 години

До Цербер"...И тиквите в градината стават по100-150 кила..."---Е, не навсякъде. Само на определени места в околностите (западните) на София ... :)

19

някой знае ли

преди 4 години

Къде продават гайгеров брояч освен в нета!Тенкю!

18

Анонимен

преди 4 години

Не си ли чувал НЕЯ ЧАША или НЕГО ТЕЛЕФОН - на сливенско-северозападен диалект :))

17

Анонимен

преди 4 години

Спомням си аварията в Чернобил през 1986 г.За щастие, радиацията не стигна до България. ЦК на БКП не уведомиха веднага, но се взеха спешни мерки. По указание на ЦК, МВР мобилизира всички *** от страната и ги изпрати на брега на река Дунав, да дуухат радиацията. :) Затова първо в Швеция се регистрира увеличение на радиационния фон. :)

16

Цербер

преди 4 години

Друго си да вържеш пред вратата едно куче с три глави, а в къщи да си гледаш светеща котка. И тиквите в градината стават по100-150 кила, но доматите много бягат.

15

До 16

преди 4 години

Пич, "нея" година наречие ли е, местоимение ли ... а въобще на какъв език е тази думичка? Учете бре хоре. Ограмотявайте се.

14

Коста

преди 4 години

Айде пак.. Добрите американци спасяват кучета от руските убиици. Лоши руснаци ейй

13

Анонимен

преди 4 години

До 11.. и още нещо..помня деня и реакцията на хората по време на аварията тогава в Чернобил.Помня че се забавиха с няколко дни докато признаят ЦК на БКП Но явно са сметнали.че са нужни дни докато облъка се предвижи до България. Помня също.Че градината която бях гледал нея година.Всичко се скача на стеблата недокоснато..домати,краставици и всичко! После през годините научихме нещата в детайли......

12

въпрос

преди 4 години

В БГ коя институция прави измервания за радиация,радон,светеща шлака и подобни интересни явления?

11

Анонимен

преди 4 години

До 11... Аз каквото трябва съм го видял! И го знам! Просто е досадно едни и същи теми през няколко дни! А що не пишат и за Япония?!-:) А въртят едно и също? То и за Чернобил нета е пълен!

10

До 7

преди 4 години

До Анонименкакво точно те интересува за Хирошима и Нагазаки? Има над 10 филма, десетки, да не кажа стотици научнопопулярни. Останалото може да се види:Намери си в нета снимки на Хирошима и Нагазаки сега, после си разгледай тези от Припят и Чернобил... от преди аварията и сега.. и ги сравни с японските градове.Филмите за Хирошима не ги дават по Планета, затова не си ги гледал.

9

Анонимен

преди 4 години

Това там беше авария.А не варварско нападение което направих Американците в Япония! Разликата е огромна!

8

Анонимен

преди 4 години

Малките дихателчета Американофилчета.Трябва да бъдат надъхвани от време на време за омразата си към Русия! Истината не е важна!-:)

7

Анонимен

преди 4 години

До 6. Не разбира се.По важното за тях е.пропагандата за Чернобил да " върви" ! А за Хирошима и Нагазаки нищо!-:)

6

Анонимен

преди 4 години

Чернобилската атомна електроцентрала е руска, когато трябва да се пл.юе по Русия. А иначе е украинска. Кой е виновен за експлозията , украинците или руснаците. Или тогавашните граждани на СССР? Аварии винаги ще има, но престъпно беше мълчанието и липсата на профилактика. Това беше по- голямото престъпление и за това бяха виновни управниците в Кремъл.

5

Фелинофил

преди 4 години

A за котките-нищо,така ли???

4

Анонимен

преди 4 години

Не ни занимавайте в Чернобил има много кучета, идете в САЩ вижте колко кучета има демокрацията убива кучетата повече от всякакви Чернобили.

3

Анонимен

преди 4 години

Хоуксли си е намерил работа в Чернобил като кучегледач че в САЩ сигурно и куетата са изяли от глад бездомниците.

2

Имам идея

преди 4 години

Отваряте тъпата дървена кутия на Мартинели и убиеца умира на секундата, обаче понеже в убиеца е кутията той няма да я отвори поради, което ще трябва да минат 14 дни, 14 месеца, 14 години докато армията го намери. Веднъж на 14 години се отваря тоя прозорец .... 1986, 2000, 2014 ....2028 .... Бъртън, Чернобил, Дали, Царя, Счупването ми ... Заради е такива Хотр като тия *** ... На 14 години умира Балдир, а предишният бива отмъстен 14 години по-късно. Имам хемороиди,а вашите са в мозъците ви

1

Анонимен

преди 4 години

Алоуууу. " Редакторчетата" Не прекалявате ли с тази тема вече? Ами като сте се запътили по темата безспирно.Що не " пишете" така и за Хирошима и Нагазаки? Там " жертвите" Са много повече! Припомнете ни ги Че ги забравихме! Историята няма как да " не помни" Варварското нападение на Америка над мирни граждани! Първа в света съзнателни използвала ядрено оръжие срещу хора!! Ние помним за разлика от вас!-:)