14

Анонимен

преди 4 години

Нали не си мислите, че е случаен студент а не агент ?

13

Анонимен

преди 4 години

Кой какво търсил , намерил.

12

Totenkopf

преди 4 години

Абе, хора , а помислете малко, като ходиш в чужда държава не спазвате ли законите им, не уважавате ли традициите им, обичаите им? Или си правите каквото ви скимне? То на гости при роднини внимаваш с обноските си, пък какво остава за държава като С. Корея, а този с плакатите няма какво да те коментирам, ако не ти стават ясно, че баса е именно за оригинален плакат от С. Корея, мога само да те съжалявам, умственият ти багаж е доста малък.

11

До първия смешник

преди 4 години

Предполагам, за теб и това, че са затривали хора по Белене и Скравена за разказан виц също е ок. Мислиш че като слушаш власта ще си винаги наред, ама при тези режими не знаеш кога ще се окажеш на грешната страна. Тогава обаче някой друг *** ще разказва колко си бил ***.

10

noFreeman

преди 4 години

а хората дето измират всеки ден в Гуантанамо и дето са от незнам колко държави и раси, за тях кой ще иска и от кого сметка???

9

Кики

преди 4 години

САЩ, все още не са платили на Северна Корея за лечението на Ото!Обаче, имат наглостта да имат претенции към тази страна, която обидиха така жестоко чрез кражба и унижение!Да откраднеш в Северна Корея...!!!!

8

до 1

преди 4 години

Пуснаха го жив.Да,точно както италианците навремето пуснаха Сергей Антонов-пълна развалина.Сергей поне избута няколко години,а американецът изкара няколко дниЗа самото престъпление-гледал съм видеото.От стена в коридор(мисля,че в хотела) сваля надпис приблизително 2м на 30 см...някаква пропаганда.За това го осъждат на доживотен затвор..Викаш това е ок,за теб?Онези ненормалници русофилите,които се борят за интересите на чужда държава,колко трябва да получат?

7

Абе

преди 4 години

хванал се на бас, че ще може да открадне плакат на лидера им и да го занесе в щатите за да се гаврят с негоАко толкова е искал плакат на Ким защо не си го е разпечатал в САЩ??? Аз сега ако реша мога да си направя на компа 1000 плаката на който си искам. Който не може си плаща на дизайнер и за 100-200 максимум 500 лв получаваш 10 плаката със супер качество на когото си искаш в каквато си искаш поза дрехи и т.н.За един плакат пффффф тия в Северна Корея наистина са болни мозъци, честно!

6

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не е трябвало да стъпва там,горкото момче.

5

До До Totenmoten

преди 4 години

Нещо не личи на снимката да е бит.

4

Totenkopf

преди 4 години

Има и нещо друго, то тези екскурзии не се рпавят туко така, постоянно е имал охрана около себе си, може да ходи да разглежда само това което е предварително одобрено и няколко пъти са го предупредили и в щатите и в С. Корея, какво може и какво не може да прави. Много добре е знаел, че върши престъпление, че може да го арестуват и въобще че може сериозно да се изпати. Ама тва е искал е да спечели баса и да се фука пред мацките.

3

До Totenmoten

преди 4 години

Викаш, нормално е да те изтезават до смърт за един плакат, а?! И теб не са те гушкали достатъчно като малък май, !

2

Борим камунизъмъ яко

преди 4 години

Добре момци, дъвчеме подметките на Ким здраво! В Боливия, Колумбия и Чили масови протести със стотици убити, хиляди ранени и ослерпени от плицейски гумени куршуми, само в Чили 26 000/!!!/ арестувани а те заплакали за болен наркоман, защо не са го лекували в ареста.

1

Totenkopf

преди 4 години

Убийство е доста силно казано, пуснаха го жив да се прибере в щатите. А за всичи запознати историята е ясна - Tъп ненормалник хванал се на бас, че ще може да открадне плакат на лидера им и да го занесе в щатите за да се гаврят с него. е намерил си го е това което е търсил.