21

Анонимен

преди 4 години

държавата вместо да научи ромите да "ловят риба",тя ги глези като им сервира рибата добре сготвена с лимонче и богата гарнитура!ГРЕШКА!сега всички ще сърбаме попарата,която десетки правителства надробиха,като продължават да трупат огромни дългове покрай ромите.и вместо да ги накара да учат и работят ги прати да търкат билетчета и да висят по игралните зали.кога правителството ще обяви програма СТОЛЕТИЕ НА РОМСКОТО ВКЛЮЧВАНЕ,ЗАЩОТО ОЧЕВИДНО 10 ГОДИНИ СА КРАЙНО НЕДОСТАТЪЧНИ!

20

тя

преди 4 години

този етнос разбира само от твърда ръка !

19

картоф компиров

преди 4 години

извънредното положение е удобен момент на ромите да удрят още по-силно срещу българите.държавата за пореден път мълчи и не взема никакви мерки,въпреки,че вече имаме сблъсъци на етническа основа и във враца,и във самоков и къде ли не!удобен момент на ромите да покажат,че тях не ги ловят никакви закони...а иначе елате да видите в самоков-плъзнал слух в махалата,че дошли милиардите от европа и ромите веднага окупираха общината с настояване да име се дадат пари.

18

One

преди 4 години

Тези трябва да ги затворят за постянно.

17

флодА релтиХ

преди 4 години

Затворете зоната, ще ги броим на есен. Хващам бас, че ще са повече от сега.

16

Ако

преди 4 години

блокират ромските махали, за 3 дена ще потънем в "чистота". Извозването на смет се преустановява, Озеленяване прекратява работа, учреждания и заведения се фекализират, навсякъде благоухае на Шрапнел 5...

15

Анонимен

преди 4 години

ДА!

14

Minuva42

преди 4 години

Нужна е! Нужно е също така да се забранят всякакви такива НПО, особено по време на извънредно положение!

13

Анонимен

преди 4 години

Обитателите на тия махали за пореден път показаха че не са част от това общество и си правят каквото си искат. Следователно там, отделени!!! Ако искат помощи-да се джобят един друг. Една стотинка не вкарват в държавата, не плащат нищо. Дори скотове не са, а просто ТЕЖЕСТ!

12

890

преди 4 години

Животински вид,който с нищо не допринася за развитие на обществото,консуматор на блага,развъдник на болести,напълно излишен на Земята,размножаващ се като вирус.

11

Fil

преди 4 години

Нужна е по всяко време.

10

Ха

преди 4 години

Пълна блокада на махалите.Третиране като за кърлежи,а не цял ден да ходят по улиците.

9

Авиатор

преди 4 години

Бързо вдигнете дрона нависоко докато не е отишъл за втрочини

8

Бръм

преди 4 години

Вчера в 310 трима тъмни братовчеци се качиха без маски, без ръкавици, заградиха една жена на 4-ните седалки. Когато тя им направи забележка, да се дръпнат малко по настрани, все пак всички се пазим... те и казаха, да си хваща такси и това било градски транспорт. След още една две забележки щяха вече да я набият...Та толкова за интеграцията, вежливите и разбрани братовчеди....техните медиатори.

7

Анонимен

преди 4 години

Аман от циклами, всеки ден около тях бучат, пари да им давали, да не ги затваряли, да ги дондуркаме ...Влизайте в махалата с огнехвъргачката и всичко наред...

6

баба мара

преди 4 години

подкрепям блокадата на махалите те са развъдник на зарази нямат навици иобразование защото не искат да учат сега здравите да отиват да работят вселските фирми където не достигат хора

5

Анонимен

преди 4 години

Не е нужна а жизнено необходима и задължителна ! - знаете ли те какво говорят?Вие българите викат сте много прости , работите за некви мижави заплати и плащате данъци и сте роби.

4

Анонимен

преди 4 години

ДА

3

Радо

преди 4 години

Съборете гетата. НЯМАТ АКТ 16.

2

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно нужна.Те са основните разпространители на вируса.