60

Анонимен

преди 4 години

Откакто се появи коронавируса разбрах колко много специалисти и професори имаме, които всекидневно ни дават акъли безплатно в различни онлайн платформи като новинарски сайтове, форуми и т.н. Вярно, малко неграмотно пишат, но това е защото са били заети с изучаването на медицина, икономика и социология през по- голяма част от живота си. Сега ни казват какво да правим напълно безплатно дори и в коментарите под тази тема.

59

Анонимен

преди 4 години

Ким, Ким, Кимеееее...има кой да те замести, дълго го търсихме и се съмнявахме, че можем да го открием, но успяхме...който не плаче достатъчно усърдо да се гови да бъде дисциплиниран

58

Котки

преди 4 години

Уоооо чак в Света. Бойко, имате да такава неизвестна малка държавичка в света, може да не я знаеш, КАЗВА СЕ ИЗРАЕЛ? Виж там как се справят докторите и не говори глупости...

57

ivailo

преди 4 години

До Анонимен 48Казва го за цялото здравеопазване твоят любимец...

56

Анонимен

преди 4 години

В какво да вярвам:В импексова,Радеф,Славчо чалгаджийчето,Рада дълбоката,Копейкин,генерала гном,психодесни........

55

Анонимен

преди 4 години

Господи, този май наистина си вярва!

54

Анонимен

преди 4 години

Забележителен в кариерата си!От гл.секретар на МВР,кмет на Софияи и 11 години най добро управление по времето след тоталитаризма!Не го заслужавате!

53

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В НАЙ ДОБРАТА ДИКТАТУРА В СВЕТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА БОЙКО БОРИСОВ И ИЗМИСЛЕНИЯТ МУ ЩАБ. ЗАВИСИМОСТТА НА МЕДИИТЕ Е БАСНОСЛОВНА. НЯМА ИСТИНА, ЛЪЖИ, ВЕЛИЧАЕНЕ НА ЕДИН ПРЕСТЪПНИК. ЕВРОПА НЯКОЛКО ПЪТИ ПРЕДУПРЕДИ БЪЛГАРИЯ ЗА ОПАСНОСТТА ОТ ДИКТАТУРА И ПЪЛНАТА ЗАВИСИМОСТ НА МЕДИИТЕ ОТ УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ.

52

Анонимен

преди 4 години

Браво Бойко ти си върха!Най добрият!

51

Анонимен

преди 4 години

Направо се чудя как другите страни се справят без НОЩ и ББ :)

50

Нико

преди 4 години

То и ББ е най-добрият държавен глава в света.

49

До 50

преди 4 години

Едва ли познаваш лекар. А, ако познаваш - вероятно ти е съсед, гербаджия, чакащ или държавна поръчка или пост за любовницата. Поздрави от УМБАЛСМ Н. И. Пирогов!

48

Анонимен

преди 4 години

По време на извънредното положение в белите страни, беше по-свободно от тук без извънредно положение. В Германия го изкарахме по паркове, на работните места и с колелото навън. Аз видях 5 човека с маски на открито. Да не говорим за КПП, декларации. В БГ като имаше глоба 5000лв и се крещеше по хората, в Германия беше 160 евро и полицаите молеха и напомняха. Разхлабена е само нечия халка в татковината.

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41"Как не им е неудобно на лекарите и професорите да участват в този спектакъл театър на абсурда."Може би защото те, за разлика от теб, знаят кое е правилното и не споделят компететното ти мнение?

46

мак

преди 4 години

Главният т.луп на републиката не се спира. Голям нарцис, прави си пиар, а домакините имат възможност да му благодарят за това-онова и да изразят възхищението си. Не се усеща, колко е смешен.

45

Анонимен

преди 4 години

До ivailoАма той Бойко за провинциалните ли болници го е казал това?

44

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде по света излизането от извънредното положение става постепенно, преди всичко първо се искамнението на специалисти. Отменяне на извънредното положение не се прави когато бройката на заразените расте. Обратното на България. България в която вилнее едно негрaм0тнo, безсъвестно същество наречено БОЙКО БОРИСОВ

43

Анонимен

преди 4 години

До Ужас Слагат ти минус защото това е една игра нещо като тото, игра на плюс минус е това или тука има тука нема. До окончателното поробване ще е така.

42

Анонимен

преди 4 години

До УжасИзглежда, че ти първо констатираш а после почваш да се информираш. Иначе няма обяснение за всички тия въпроси, след като преди това толкова компетентно и категорично се изказА.

41

До ужсс

преди 4 години

Защото "ужасът" е как се топим всеки ден. Как хора с рак не си дочакват операцията и химиотерапията, защото в празната болница "лекуват" 25 човека с грипа, който ти наричаш "ужас". Защото от ПТП измряха повече хора през април. Защото от свински грип измряха 3000 души със средна възраст 41 години. Защото всяка година се смаляваме с 94000. Ужас ли е?