47

Брей

преди 3 години

Как така бащата бил отвлякъл собственото си дете? И при това е имало съдебно решение в негова полза.

46

Мама Росо

преди 3 години

До dnes.bgП.римат е названието на вид майм.уна !!!!!Защо трябва да се цензурира не разбрах????

45

ОРИЕНТАЛСКИ СЕРИАЛ

преди 3 години

Нито една институция няма да реши казуса. Явно се водят няколко дела паралелно, а докато плащате ще се водят дела . Родителите трябва сами да си решат проблема . А ако са родители ...ТРЯБВА ДА ОСЪЗНАВАТ КАКВИ ТРАВМИ НАНАСЯТ НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА!Децата не са вещи!

44

Мама Росо

преди 3 години

ЧОВЕК РОДИТЕЛИТЕ СИ НЕ ИЗБИРА САМ!!!Казал ,рекъл ,станало или не...детето вина няма.Вместо здрави корени и основа ,оставащи за цял живот....детенцето получава от родителите си бонус ОЛИГОФРЕНИЯ и панайрски ,селски сцени!!!Майката и таткото да изгледат внимателно записа и да видят що за *** са!!!

43

Лол

преди 3 години

От сутринта си помислих, че майката не е стока и прави постоянно мизерии за да се стигне до такава реакция на бащата. Като я чух как запищя мега истерично от самото начало. Дано се оправи човекът и бъде до дъщерите си докато растат.

42

nnn

преди 3 години

Въпрос : Ако имаш пистолет с два патроне и си срещу : адвокат; сериен убиец и педофил по кого би стрелял?а. По серийния убиец;б. По педофила; в. Два пъти по адвокатаЕ след това интевю се вижда защо (в) е правилния отговор

41

Анонимен

преди 3 години

Идеите които осакатяват децата си. Всеки си беше егото,. вместо да се съсредоточат в щастието на децата. Простотия и балкански манталитет. С тези скандали съсипват психиката на детето и го излагат. Всички ще го тормозят и подиграват, май майката върти интригите. Селяндурщина.

40

Анонимен

преди 3 години

Адвокатската колегия да разкара адвоката. От този агресор таткото е задължително да се пази детето! Аз да съм, и аз няма да го дам!

39

Анонимен

преди 3 години

Щом е главен архитект агресията към малко дете и майка му е разрешена. Даже разни агенции за закрила на детето и агенции в помощ от домашно насилие трябва да бъдат кибици и даже да поощряват тези дейсвия. Противен мъж!!

38

Анонимен

преди 3 години

Майката е трябвало да даде детето на бащата за 20 дни, а тя го е криела всеки път и не е искала да му го дава. Нещата са ясни, явно тя си мисли, че децата са нейни.

37

яснота

преди 3 години

а такаааааа , поредната мама жертва ! у фейсо обаче със сигурност е много активна .

36

Киро Х

преди 3 години

Майката на детето и баща й са фенове на Румен Радев. Гаранция!

35

анонимен

преди 3 години

как може де им размятат историите по нета?

34

Анонимен

преди 3 години

Айде, няма нужда. Някой може да повярва... Уважаеми Адвокате, Вие със сигурност знаете, че има ред за прилагане на решението на съда в частта за лични отношения. Е..., не е такъв.

33

Анонимен

преди 3 години

Винаги има 2 страни... Не знаем кой крив - кой прав, виждаме от клипа само едната, но защо се е стигнало до там.... Обаче никой не гледа страната на детето.... жалко... Вместо да си преглътнат его-то за негово добро това дете как ще израсне... в страх и кавги. След време и то ще стане такова, защото е взело такъв пример... Никое дете не заслужава да става свидетел на такива сцени.... Дано повечето родители се замислят от този клип, защото със сигурност това семейство не е единственото...

32

Сатира

преди 3 години

Хахаха, този адвокат изкара - бащата Жертва. Еми нещо не минава. Сигурно жената и баща й са се опитвали да набият бащата Мъж.

31

Анонимен

преди 3 години

Този адвокат не е добре явно - така нареченият "баща" започва нападението на жената и детето пред домът им и нападението продължава в двора на къщата на хората и този смешен адвокят ще ми обяснява, че му била ограничителната заповед на бастуна...Ей такива отпадъци тровят България

30

реалист

преди 3 години

А пък Радев гласи началника на тоя индивид за министър.Ей тогава ще видите какво чудо ще е

29

Анонимен

преди 3 години

"Не трябвало да се стига до такива сцени" ама се е стигнало... Той си гледа парите адвоката, пука му на него кой крив кой прав. Никой не мисли, че това дете ще помни всичко, може би не детайлите, но страха винаги ще си остане с него. Ще порасне свито, страхливо и депресирано, със смазана психика още от сега. Горкичкото, не попаднало на родители.Егоисти, и това са ми били родители.

28

anonynous

преди 3 години

Ми знам, егото ми стои по-долу от доброто на детето. И бившия се опитваше да прави номера като връща детето и да я разстройва, но чакам да се успокои, не я дърпам. Опасано е, някой мисли ли за това дете? Ако тоя е някакъв педофил, тогава - да,разбирам я, иначе - в никакъв случай, поведението й е грешно. Бащата ако няма мозък, добре е поне майката да има. Не я обвинявам, защото сигурно е била уплашена, но добре е да почне да мисли. Не няколко години по-късно, детето да е с психични отклонения.