Имало ли е отвличане на детето в Елин Пелин? Версията на бащата

Споровете между бившите съпрузи продължават от дълго време
31 юли 2020 14:45, Александър Попов
86
Имало ли е отвличане на детето в Елин Пелин? Версията на бащата
Днес Катерина Игнатова публикува видео в социалната мрежа Facebook и твърди в публикация, че нейният бивш мъж Борислав Кръстев е нападнал нея и дъщеря й пред дома им и е отвлякъл  дъщеря й. 
 
Самият Кръстев ни насочи към адвоката си Пламен Борисов, който внесе повече яснота по случая.
Още по темата
 
"В нейната публикация нито едно от нещата не отговаря на истината. Дълго време водим съдебни битки без успех, явно ще решаваме случая през медиите. Но донякъде съм доволен, защото може да се стигне по-бързо до неговия край. Бащата е трябвало да вземе дъщеря си за 20-дневна ваканция през лятото и е чакал пред вратата. Искам да уточня, че поне 20 пъти досега той е идвал да я взима, но никой не му е отварял. После пред съда майката обяснява, че той въобще не се е появявал. Не е трябвало да се стига до тези сцени, но напрежението в него явно е ескалирало.
 
Майката Катерина Игнатова и нейният баща имат ограничителна заповед да не доближават Кръстев, която в случая е нарушена. Заповедта е издадена след друг случай, в който, след като връща дъщеря си, е бил нападнат и бит", заяви пред Dnes.bg адвокат Борисов.
 
"Тези хора подават жалби срещу всеки по това дело, които не са на тяхна страна. Вчера са поискали имената на всички полицаи, които по някакъв начин са били замесени, атакували са и мен", допълни той.
 
Според Борислав Кръстев и неговия адвокат Катерина е опитала да прикрие инцидент с момичето, което паднало от втори етаж на сграда и е пострадало.
 
Какво се случва след записа?
 
По думите на адвокат Борисов те разполагат с видеозапис от друга гледна точка, която показва и продължението на сцената. В нея майката Катерина викала за помощ, появили се и съседи, но като видяли за какво е случая, отказали да се намесват.
 
След като е взел дъщеря си вчера, полицията е казала на Кръстев да върне детето на Катерина Игнатова. Тя пък от своя страна, след като това е направено, е подписала декларация пред органите на реда, че го дава на бащата.

86
Още от Общество
Българският Мъск: 19-годишен изобрети инвалидна количка за качване на стълби
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Казуса е пределно ясен: Мъжът има право да вземе детето, жената не го дава. Следователно жената е тази която е отвлекла детето. А на това клипче мъжтъ не го отвлича а го спасява.

За тъпанарите които не могат да разберът клипчето: пищенето е от лудата жена а не от детето.
69
3
 
4
 
! Отговори
Потресена преди 1 седмица
Тези простаци "родители" почти разкъсаха детето. УЖАС ! ! !
До края на живота си това дете ще ходи по психолози и лежи в психиатрията. Дано съм лош пророк.
68
2
 
1
 
! Отговори
възмутен преди 1 седмица
Поведението и на двамата родители е абсурдно,защо трябва да травмират детето по този начин.
67
0
 
10
 
! Отговори
Насилничка... преди 1 седмица
.../ защото и укриването на детето, и непрекъснатият психически тормоз чрез жалбите срещу бащата, и ударите, гарнирани с викове "бият ме!", и вербалните атаки срещу него са все форми на насилие, специфични дамски форми на насилие!/ обвинява насиления в насилие. Класическа ситуация от взаимоотношенията "мъж-жена".
Нека всеки сам прецени кой е подлецът в тази игра! И колко жени практикуват тази вечна схема на поведение!
Кой беше казал нещо за подлостта у жените?
66
0
 
10
 
! Отговори
глас от тъдява преди 1 седмица
В Испания нашумя един случай където майката не даваше на бащата (италианец)да прекарва време с децата, с обвинението , че е побойник. Стигна се до съд и му отсъдиха дни за свиждане , тогава тя се скри с децата и я осъдиха за отвличане. Цялата работа бе че тя единственото което искаше бе децата, заради издръжката, а мъжът пледира, че предпочита да се грижи за децата и да не плаща такава.
65
0
 
8
 
! Отговори
Цървул преди 1 седмица
Бързали деца да правят, па то се оказало, че не се траят. Но обществото изисква да се задомиш че и челяд да имаш, без значение колко социално не адекватен *** си.
А институциите са само фиктивни *** за средства.
64
1
 
17
 
! Отговори
Гост преди 1 седмица
Браво на Българската Полиция и на Агенция Социално подпомагане, че са помогнали на поредния несправедливо нарочен за престъпник , злодей и т.н български баща да прегърне, види, вижда и отглежда своето дете! Той е баща и родител!
63
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
С тази статия се оправдава насилието, което тая ***** използва за да тормози детето и бившия си съпруг. цялата им рода явно са склонни към насилие, щом и мйайка и и баща и имат ограничителни заповеди. Аз ви казах сутринта, че тая не бива и не трябва да и се разрешава да се доближава до КАКВОТО И ДА ЕН ДЕТЕ, особено тези, които е родила!
62
3
 
16
 
! Отговори
Адвокатя преди 1 седмица
Децата не трябва да се дават по презумпция на майката, 90% от женското население на к00чината са слa6oyмни иcтepички, често със склонност към насилие - пердашат си децата и словестно издевателстват над тях
61
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ама верно ли му е любовник?Или така си при казвате? ?
60
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Клипът ясно отговаря на въпроса - имало ли е отвличане. Който не го вижда, да върви на очен лекар.
59
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А бе поплювковци, наистина ли оправдвате това насилие с участието на адвокат? Ползвайте кондоми, за да не се размножавате!!!
58
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
сутринта днесбг ни подведе с лъжите си за пореден път. тая мързелива *** не иска да прави нищо в живота, само да рекетира бащата на детето. не случайно съда му го е дал.
извинете се за лъжите мисирки !
57
0
 
1
 
! Отговори
Рали преди 1 седмица
До Лол Не съди! Не знаеш какво те чака
56
1
 
1
 
! Отговори
Рали преди 1 седмица
До Анонимен а ти от къде знаеш кой какво иска?
55
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Брей, с основно образование ли си, ило ром?
54
3
 
4
 
! Отговори
Tawq преди 1 седмица
Питайте кмета на Елин Пелин освен ако в момента не е зает да се целува в някоя тъмна стаичка с някой мажага .
53
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И какво се меси в семейството баща И - дядото. . Двете деца си искат бащата не дядото.
52
12
 
24
 
! Отговори
Брей преди 1 седмица
Крайно време е на нахалните феминистки да им се натрият носовете и вместо Истанбулски конвеции да се приемат текстове в законите срещу родителското отчуждаване.
51
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е тая майка като лъже, каще възпитава детето си. А възможно е и да е психо.