52

Уууу

преди 3 години

Да се надяваме, че веригите ....и всички други големи и малки търговци, няма да допуснат това у нас и ще намират евтина и безумно евтина храна. Дето се вика и с 1лв да се нахраниш, защото с 50лв всеки знае. Ние нямаме в къщи нито един буркан, само малко орехи, брашно и бисквитки/вафли. Ако няма магазини-край!

51

две неща

преди 3 години

за да се справите с тези проблемитрябва да има регулиране на раждаемосттабез това не може нищо да се направивторо богатите са ок да са богати но не и да са алчнитрябва да има дефинирани правила при които да си богат ще е чест и патриотизъм а не подмолна лицемерщина и алчностпостарайте се повече земляни, нямате много време

50

момент

преди 3 години

не заради пандемията моля молязаради СЗО ще умрат тези хора в повечепонеже реагирахе погрешно и престъпно и повлякоха и почти всички дръжави в тази неправилна реякция към вирусада се уточним

49

Анонимен

преди 3 години

А, сетихте се. Това го разправях преди месеци, по форумите ми се смееха.

48

Вуте

преди 3 години

Зимаска че си ручаме опинците.

47

.

преди 3 години

Едни се превърнаха в професионални кърлежи ,а едни които получават лесни пари и се пишат правозащитници спомагат кърлежите да залеят Европа !

46

Анонимен

преди 3 години

До absurdТози пост го четем вече за не знам кой път, в не знам колко сайта. Айде стига копи-пейст, че ще ти спрем надницата за некачествено тролене!

45

Анонимен

преди 3 години

До Елена ЕфремоваЪ? От лудницата ли пишете, моля?

44

Анонимен

преди 3 години

Когато ви приказвах, че който не работи, няма да яде - ми пишехте минуси. Да ви видя сега.

43

Анонимен

преди 3 години

ааа ми кажете му го това на Мутрата и щаба му воглаве с тиквата с пагоните, щото ние това много добре го знаем!

42

Анонимен

преди 3 години

"няколко хиляди души, са се заразили и починали от някакъв вирус"Еми кво са няколко хиляди умрели - нищо. Все едно 20-ина самолета да се разбият.

41

Eдин От Навалицата

преди 3 години

Най-сетне, някой да напиша статия за истинското положение - да, гладът и недохранването в света, както и липсата на достъп до прясна питейна вода, убиват всяка година милиони души по света! Да, гладът ще продължава да убива, а лечението е толкова просто...хляб и вода. Но, важното е, че няколко хиляди души, са се заразили и починали от някакъв вирус, срещу когото вече дори има ваксина! От короната, шансовете да умреш, са да речем 50/50. От глад или обезводняване е 100%!!!

40

Анонимен

преди 3 години

Очаква се фалит на ЕС и разпад,фалит на Русия и разпад,след Декември ще е страшно

39

Анонимен

преди 3 години

Гладуват само тия ,които не стават за нищо в живота...Никой друг...

38

Анонимен

преди 3 години

В България има твърде много мързеливци ,които искат да не работят и да не гладуват... Също и много дебелаци...Е... да се прожектира такъв филм тук.

37

ЦИНИК

преди 3 години

Язе от глад няаа умра.От живеа на селу и съм дживотновъд.Мислете му гражданята дето сичко ви е на купило.Кът ви изгонът от раута и жа търсете кадя одът по голема нужда гладните.И мясо иам и ракия иам и брашно иам.Одите ли с парцали на устътъ?Тука на селу никой нищо не носи.И на никой не му пука за нищо! Мислете му гражданята!

36

Анонимен

преди 3 години

Гладът е лош съветник стигне ли се до там нищо не можеда спре хората и картинката никак няма да е приятна за управляващите които и да са.

35

Анонимен

преди 3 години

Айде сега сметнете първите 10 само най-богати хора на планетата колко милиарда имат и как останалите милиарди хора нямат нищо или почти нищо

34

Демокрация

преди 3 години

В България няма недостиг на храна. Магазините са препълнени. Кеф ти месо, кеф ти зеленчуци, кеф ти плодове... Да сме благодарни на демокрацията, че не сме лишени от нищо. Слава на демокрацията!!!

33

Канибал

преди 3 години

Един по-дебел депутат или "бизнесмен" може да нахрани стотици гладни пенсионери.