43

Анонимен

преди 3 години

Тая зима ще бъде голямата СЕЧ !!Миналата ви се размина заради тоталната карантина но тази зима мърдане няма да има.П. П. Правителствата си правят криви сметки катоди мислят че ще мине без нови блокадиза да запазят икономиките но много грешат.Ще е мазало и налрая пак ще има блокади.

42

Анонимен

преди 3 години

Ако се спазват мерките, училищата ще са безопасни?!?!WTF??!?!?Да събереш 25-30 души в една стая по време на пандемия и да твърдиш че това е сигурно място е силно слабоумно твърдение.Тоя ми падна в очите до ниво НУЛА.Но пък като знам кой му е шеф токакво ли се чудя...Нерде Банкя нерде Кунчев.

41

Анонимен

преди 3 години

В България заради изявите на президента , Мангъров и протестиращите се стигна до ситуация когато не може да се води никаква борба срещу коронавируса.

40

Анонимен

преди 3 години

Класната стая е сравнително малко затворено пространство. Още с застудяването тя ще се превърне в опасно място защото прозорците ще бъдат затворени.

39

Анонимен

преди 3 години

Да не би шефът на НОЩ Венцислав Мутафчийски да е станал маршал и да не му подобава да се явява пред плебеите и да им съобщава как яко ще измират?

38

Ямболски Цървул

преди 3 години

Кунчев...за затвора си!

37

Анонимен

преди 3 години

Ами така е, ама няма да се спазват мерките. Наивно е да се очаква това.

36

Анонимен

преди 3 години

Кунчев ли си Мунчев ли си покажи си дипломата за средно образование ..!

35

Патриот

преди 3 години

Не ми е присъщо, но искрено пожелавам на всички, които отричат опасността, лично да се срещнат с коронката!

34

Надзирател в ада

преди 3 години

Мила кукло на СЗО конци,съвсем скоро и ти,и другите от НОЩ ще разберете,че затвора също е безопасно място.Преди това ще ви се налага да отговаряте на неудобни въпроси.И не се тревожете - ще ви настаним в килии по желание.Даже ако искате в една - да сте си заедно,да си бърборите за вируси и да си правите равносметката.Справедливост трябва да има.Така са ме учили в училище.

33

Анонимен

преди 3 години

Щом една маска малко или много пропуска някакъв въздух нищо не може да спре частица по-малка от един микрон да мине през нея а да не говорим че маската не защитава очите през които също може да мине вируса. Недоумявам защо цял свят си мисли че маските са спасение и едва ли не панацея срещу вируса. Шлемовете са доста по-защитени от маските и питам защо не се ползват?

32

Анонимен

преди 3 години

Ако се затворят училищата означава да се прекратят всякакви курсове,тренировки,мероприятия,семинари и т.н.Стига сте прогнозирали и философствали.Никой не знае какво ще се случи,а за да се разбере,трябва да се влезе в обичайния ритъм.Няма и заложници на статуквото.Не може да стоиш затворен и спрял с години!Този вирус ще си витае постоянно!Хигиена и това е.К19 не е смъртоносен и очевидно не толкова опасен.Нека възрастните се пазят от децата,а не обратно !

31

Анонимен

преди 3 години

Видов ден наближава за всички пандемици,начело с НОЩ.

30

Милен от отвъдното

преди 3 години

Маските не са за да ви пазят, а за да мълчите!

29

Батко

преди 3 години

Какви пандемии? Какви пет лева? Ще трябва да си търси работа скоро, щом падне правителството! Но се надявам тези от щаба и близките до тях да са в затвора! С какво този вирус е по - страшен от другите? Нещо страшно през тези почти 6-7 месеца случи ли се?Измамници, за пари какво ли не правите! вирус има, но целта е да се използва за друго. А страхливците с маска, каска, никакво излизане от вкъщи, никакво виждане с приятели!

28

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще получиш присъдата,г-н марионетка на СЗО. Българинът търпи дълго, но после си изкарва насъбраното на някой "късметлия". Май вашата групичка изтегли късата клечка.

27

Експерименти

преди 3 години

На живо с нашите деца...

26

Василев

преди 3 години

Дайте на ония завалията от Хиполенд да си зареди магазина с китайски играчки, за да може да прави печалба 200% и да дава мижави заплати!Същото се отнася за собственика на Свилоза, където му гърми и му се пали фабриката, дайте му на човека да си купи евтино китайксо оборудване, за да лашка на европейските пазари продукцията и да дава мижави заплати на селяните прости!!!Селяни прости разбирате ли , изобщо за какво иде реч???Коронавируса е вашето спасение , а не мор!Агент Джована Скивоне!ЦРУ!!!

25

Анонимен

преди 3 години

КратуниПрости ...Има кой да мисли за епидемията...От вас се иска САМО да спазвате приетите мерки.

24

Анонимен

преди 3 години

Василев, от изолатора ли пишеш?