26

Анонимен

преди 3 години

Браво!Подкрепям напълно!

25

Анонимен

преди 3 години

23 ти си адски кух. Ето кога го искаше. 00:00 | 24 май 2001 | 0 коментараИдеята за въвеждането и на латиницата в България, успоредно с кирилицата, предстои да се обсъжда много в българското общество, смята президентът Петър Стоянов, цитиран от БТА.Шльоковицата се пръкна защото нямаше кирилица по клавиатурите, които се внасяха, освен това нямаше пукната програма на български. Хващай си партакешите и се махай от тук продажник!

24

Пенсионер

преди 3 години

До Анонимен 21 Идеите на Петър Стоянов за въвеждане на латиницата и английския език като втори официален у нас, все още е актуална. Ще дойде и техния ред.

23

наблюдател

преди 3 години

юв световната история по-голямо недоразумение и по-измислена държава от Северна Македония не е имало, няма и едва ли ще има. Самата идеология на отричане на корените си, на произхода си е абсурдна.

22

Анонимен

преди 3 години

20 Античките отново в чакалнята, докато научат, да не крадат чужда история.Егати и дипломатие, които имат вардарците, довчера"едно име имаме", пак се отрекоха пред гърците. Сега налитат на българска история.

21

Анонимен

преди 3 години

13Няма нужда, да вярваш на Каракачанов, или не, той изразява българската позиция по въпроса, "кражба на българска история".По която имаме консенсус от всички политически сили, освен предателите.

20

Анонимен

преди 3 години

21Петър Стоянов искаше да въведе латиница, за служебна употреби, което стана, дефакто. В Интернет, v документите за самоличност,пишем на български, но на латиницаглупако.

19

Анонимен

преди 3 години

Бъркаш, азбуката е поръчана и платена от Джордж Вашингтон. Великоморавия не съществува, а княз Ростислав не е никой в сравнение с Петър Стоянояв, който искаше да въвежда латиницата.

18

Анонимен

преди 3 години

Ебрее Шкембе войвода с един разговор цяла Македония разбра ,че не водим политика на инат!Гоолем дипломат си!

17

Анонимен

преди 3 години

Азбуката ни не е кирилица, а българица, поръчана е и платена от българският цар за българският народ.

16

Анонимен

преди 3 години

,,...до петък Македония да коригира политиката си.."!!!Алооо Каракачанов ,как за три дни ще пренапечатът учебниците си по история?Това е отстъпление от нашата позиция,най-вероятно в петъ Заев ще излезе с добронамерена позиция спрямо България и политиците ни ще отстъпят.

15

Кара

преди 3 години

Каракачанов, македонците ще разберат че си чужд агент и ще направят необходимото да влезнат в ЕС. Въпроса е ти какво ще правиш, след като загубиш изборите и работата като агент. Защото като влезне Македонция в ЕС, тогава с теб е свършено. Няма продажби на паспорти няма Русия и. Аз предлагам на македонците да потпишат каквото трябва и да ни спасят от тази напаст.

14

Македония

преди 3 години

Македония разбра че теб те интересуват само финансови интереси и че си нечий агент, но не и на България.

13

Анонимен

преди 3 години

България не води каквато и да е политика...

12

как да повярвам

преди 3 години

Как да повярвам на този индивид, който е известен само с:1. Рушвети при даване на български паспорти2. Софри и безконечни пиршества , разбира се платени от нашия джоб или на изнудваните фирми.3.Предложения до различни хора, дай ми милиони и ще те направя депутат...4. Агентурно минало, с подвизи от типа на доносничество и слугинаж, който продължава и сега на Русия.Е, как да му вярвам, че това е принципна позиция, а не желанията на Русия и Сърбия, да разделя два братски народ.

11

Пенчо Кубадински

преди 3 години

Руски агент, прос *** та и с претенции :)

10

хахаха

преди 3 години

Естествено,че е в ръцете на македонците.Във вашите ръце от рушвети и крадене място за друго няма.

9

Анонимен

преди 3 години

Агент Иван, много си повярва, а разбира само от пълнени агнета.Интересува го само келепира и да си продава паспортите.

8

Анонимен

преди 3 години

Като не си знаем истинската история ще си заминем пак към ислямизация и простотия.То иначе как да обясним това дето стана в държавата ни.

7

Анонимен

преди 3 години

2България е на 2000 държава, с едно и също име, достигнала границите на империя. Дала писменост и култура, на много народи.Това и папата го призна. Русия, също се опитва, да заличи българската история.