57

Анонимен

преди 3 години

Може да има плосък данък за всички, а не може да има детски за всички деца. Как така обществото е съгласно с това?

56

Анонимен

преди 3 години

Този създава класово и социално неравенство по време на пандемия ,но не знае защо е избухнала френската революция !?

55

Анонимен

преди 3 години

Трябва да дадеш на всички, за да не се получи като с ония 1000 лева за лекарите на първа линия пък ти даде само на ония, дето ще ти правят специалните прегледи.

54

Анонимен

преди 3 години

Да на полицаите защитаващи крадливите и лъжливи политици разбира се, че ще им вдигне заплатите, а децата с увреждания на които майките стачкуват вече повече от 2 години КУЧЕТА ГИ ЯЛИ ! Държавата на мафията се погрижи отново не за народът си а за своите защитници от справедливостта ! Но на такъв народ такива управляващи са най-подходящите ! Разединението на народите по света винаги е носело нещастие, това още римляните навремето са го доказали !

53

минувач

преди 3 години

Случайно минавам, та да попитам - тоя какъв е та 'нарежда'? Мислех си че има министерства, институции, бюджет, Народно Събрание, ***, които да взимат такива решения?

52

Анонимен

преди 3 години

Аз досега не съм видял КАТ-аджия да си използва дебитната карта, на която му идва заплатата.

51

Анонимен

преди 3 години

Не остана кой да те пази ли?

50

хмм

преди 3 години

Децата не гласуват..

49

Анонимен

преди 3 години

Тия ченгета в патрулките щракат минуси сега ,като подивели !

48

1234

преди 3 години

Реакцията на Ц Бориславова, когато разбира, че БМБ ще става МП е: много е пр о с, ще съсипе държавата! Пророчески думи, но уфсете си искат тоягата и мизерията

47

Анонимен

преди 3 години

Боко си купува полицаите сега с 15% върху заплатите им.Сигурни избиратели.

46

Анонимен

преди 3 години

Бойко тебе само Божков може да те излекува !

45

Тиква

преди 3 години

Ето ви сега 15%, а ако ме изберете, ще получите и другите 15%.

44

Стига с тези полицаи

преди 3 години

Министерството на вътрешните работи е с най-висок бюджет за 2020 1,7 милиарда от които 1милиард и 531 милиона за ПЕРСОНАЛ.Да сравним с Министерството на отбраната което има бюджет 1,5 милиарда от които 1 милиард за ПЕРСОНАЛ.Никъде в СВЕТА полицията няма БЮДЖЕТ повече от АРМИЯТА и това беше заслуга на ББ и Цветанов които години наред надуваха бюджета,раздаваха пари на тези ТУМБАЦИ които НЯМАТ ОБРАЗОВАНИЕ направиха ги ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ и ПЪРВА КАТЕГОРИЯ ТРУД КАТО АРМИЯТА.ВРЕМЕ Е ЗА 30% СЪКРАЩЕНИЕ

43

СВЕТИ ПЕТРА

преди 3 години

КОИ СА БОГАТИТЕ!!!!!ВЗИМА 1000лв БОГАТ Е!!!!!АКО СИ ЕРБАП КЕ КАЖЕШ ВСЕКИ С ЗАПЛАТА НАД 4000к е богат>>>>

42

Големият липсващ

преди 3 години

Каскета, който между другото се скри в дън гори Тилилейски, може да се самосезира само от едно такова изказване, "давам", "нареждам" и да започне проверка за самоуправство, разхищение на държавни средства и злоупотреби в големи размери. Конституцията все още не е променена и България е парламентарна република!

41

Анонимен

преди 3 години

А, гледам и гърбавият тролаж се включил в последните минути.Гърбави платени, каквото и да пишете тук, нито ще върнете младите хора и децата им в тая нещастна страна, нито ще промените факта, че шефът ви е пътник и че когато той си тръгне, на вас няма вече кой да ви плаща да пишетепо жълтите медии.

40

Анонимен

преди 3 години

Толуб ,съкращавай ги половината и след това им ги вдигай ,колкото искаш.....!Работата така или иначе вече е вършат модерните камери

39

Анонимен

преди 3 години

Мен ме интересува кога тези престъпници ще се замислят за най-важното - децата на България. Изтекоха младите хора от тук. И малкото останало ще изтече за 2-3 години максимум.А вие си вдигайте бюджетни заплати. Само дето не е сигурно, че още догодина ще можете да ги плащате, национални предатели!

38

Анонимен

преди 3 години

Аз искам някой журналист да попита Бойко Борисов - кой е той, че да нарежда за какво ще се харчат държавните пари излезли от джоба на и без това изтормозения данъкоплатец. Как така и кой е делегирал такива права, да не сме племе в джунглата, където вожда решава! Няма ли парламент, няма ли опозиция, как така! А кога ще се намали държавната администрация, целия държавен апарат не работи добре.