51

Анонимен

преди 3 години

На Дойче Веле външния отдел купено от познайте кои, затова ядем буламач цял ден.

50

ПроСоТо

преди 3 години

мен ме развеселяват забележки от сорта на.."Немците закъсняха",или.."Боко требеше да въведе мерките летоска"..Не щете да осъзнаете,че ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ПО ПЛАН!!!!!..От "на час по лъжичка", постепенно ще направят положението ПЕРМАНЕНТНО ЛИШЕНО ОТ СВОБОДИТЕ ВИ ,които ви се полагат ПО РОЖДЕНИЕ!Най-големия заговор с/у човечеството след НАТРАПЕНИТЕ "банки"..Защото се заиграха със СТРАХА ВИ!..-СЛАБОТО МЯСТО на всеки ПОСРЕДСТВЕН индивид..войните ,поне в "затворените територии",стават излишни.

49

Анонимен

преди 3 години

"Германската канцлерка Ангела Меркел подцени опасността от коронавируса."===Написано от Дойче Веле, най-обърканата медия в света. Вижте, никак не харесвам Меркел, но всъщност истината е много далеч от написаното. Спомнете си, че тя удължи предишният локдаун въпреки протестите. Освен това, нещата не зависят само от нея, всяка федерална република има автономност и сама решава и Меркел дори в момента има проблеми да ги убеди. Но, както казах, писано от Дойче Веле.

48

Анонимен

преди 3 години

Немците много закъсняха. Трябваше да вземат мерки още преди три месеца, когато новите случаи бързо започнаха да се увеличават. Сега е след дъжд качулка. Единственият начин да се спаси икономиката е да се спре епидемията, а не да се правят компромиси.

47

Анонимен

преди 3 години

Не ни интересува Германия.

46

Руснаците са виновни

преди 3 години

Имаха възможност Втората Световна да ги превъзпитат,но си помислиха,че със СЕКС ще ги оправят само!

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37 какво да казва " Баце ти " хората са казали " не питай старило , ами патило "Значи виждаме , какво става като се изпуснат нещата - Западноевропйските държави са жив пример .Виждаме какъв е резултатът от никаквите мерки - идва момент хем имаш много болни , починали и колабирала здравна система , хем пак си затваряш всичко Тъпо е да гледаш как някой гледа пожар и не гаси огъня и да правиш като него

44

Анонимен

преди 3 години

Такива немкини идваха на морето ни, че свят да ти се завие. Сега само стари баби.

43

Анонимен

преди 3 години

Гербавите нагли идеолози проповядват, че няма никакъв проблем да си стоим без работа вкъщи и децата ни да гладуват!Ама не сте познали, драги !Скоро ще се чудите къде да се денете!

42

Анонимен

преди 3 години

Повечето немци и без това са с голяма отпуска по празниците.Върпоса е този закъснял локдаун дали ще даде някакъв резултат или след празниците ще има трета вълна.

41

Анонимен

преди 3 години

Няма да следвам роботизираните дойчовци некаа пак си строшат главите.

40

Анонимен

преди 3 години

Германия произвежда само ширпотреба - кафеварки, перални, коли, тостери, прахосмукачки, и няма почти никакви високи технологии. Вярно, че ширпотребата им е най-добрата в света и немците са най-добрите занаятчии, но страни като България могат сами да си произвеждат голяма част от ширпотребата вместо да внасят от Германия.

39

Анонимен

преди 3 години

Германия печели около 4 милиарда годишно от продажба на кафе. Купува го евтино и необработено от Африка, опакова го и го продава. Хубаво, щом може, да печели. Но защо в Африка не правят така да печелят - да пече и опакова кафе всеки може? Но не могат да го продадат, защото митата за обработено кафе от Африка в ЕС са така сметнати, че цената да го направи непродаваемо, а за внос на сърово кафе от Африка в Европа - няма мито, и африканците продават не безценица колкото да не умрат от глад.

38

Патриот

преди 3 години

Горчивата истина е че Германия може да помпа мускули в Европа колкото си иска, но световно е едно геополитическо джудже и е особено зависимо от транс-атлантическия гълстрийм относно съдбоносни неща свързани с полуитиката и било то вътрешна или външна ,жалко за иначе велик народ дал много ,принизен до една изчезваща колониална нация като БЪлгария !

37

Анонимен

преди 3 години

Германия е една от страните с най-висок външен дълг, близо три пъти повече от САЩ на глава от населението. Само малка загуба на пазар и Германия ще фалира, няма да може да си плаща лихвите. Но докато има *** като българите да им купуват стоките вместо сами да си произвеждат, германците ще си живеят добре.

36

Анонимен

преди 3 години

Усеща се на къде ни поднасят проправителствените медии. Утре Баце ще забрави какво е обещал и ще каже "Вижте Германия и Франция!"

35

Анонимен

преди 3 години

Икономиките на източна Европа бяха съсипани заради Германия. Ако страните от източна Европа възстановят дори наполовина икономиките си от времето на социализма и престанат да внасят немски стоки, Германия ще рухне за седмици. Германия живее само от износ, имат свръх производство и ако никой не купува много хора ще останат на улицата и ще се превърнат в страна от третия свят като България.

34

Анонимен

преди 3 години

След Нова година и там ще стане интересно

33

Анонимен

преди 3 години

Бабата от ГДР ще изпусне положението. Немците са търпеливи, но до време.

32

Анонимен

преди 3 години

Германците все ще имат добри финансови буфери, здравна ситема и организация, но до Март няма да изкарат така. След месец Меркел няма да може да ги удържи, нито подобни назидателни статии на DW.