20

Анонимен

преди 3 години

Народа кво се пъне тука, като че нещо зависи от него, ако тИквун каже да - ще имаме, ако каже не - няма да имаме. Другото е тотална загуба на време и файлово пронстранство на сървърите ос списващите тук глпаци

19

Зозо

преди 3 години

Ами да им вземат кучешки впрягове като няма хеликоптери :)))))))))))))))))))))))))

18

Жоро Татрата

преди 3 години

Може и да дадеш от 50 000 000? къде украдна от паспортите на макетата!!!

17

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Ердоган ще му подари на Бойко,Той почна Серийно Производство - 100% Турски, включително и двигателя TAl T625

16

пери

преди 3 години

Къде беше оня ден да се сетиш навреме, не беше толкова трудно. Подир дъжда, качулката на Каракачана...Плачат ден през ден за туризма, ама туризъм тъй не се развива. Щото плюете планинарите къде били тръгнали посред зима из горите, ама ако някой англичанин има нужда от помощ в планината, веднага ще се разсмърди международно колко сме "напред" и колко ни е развит туризма и спасителната служба.

15

Зозо

преди 3 години

Вертолетите, договорът за които беше подписан от правителството на Симеон Сакскобургготски през 2005 г., не можели да летят през зимата.

14

Анонимен

преди 3 години

Един нов-линейка струва 13 милиона евро.Ще ни трябват 5 значи 65 милиона и това само за машините.А има поддръжка,пилоти,смени,летища,площадки,хангари,гориво,механици и т.н.Грубо още поне толкова,значи стават 130 милиона.А за Баце?Той взима 70% комисионна иначе не върши работа.Освен това трябва да дойде и да го заснемат и покажат по телевизора.

13

ГосТ

преди 3 години

След като 2006 е произведен за БА и демонстриран, би трябвало да е поръчан много преди това. Свинаря е !

12

Анонимен

преди 3 години

Тези кугъри за нищо не стават. Затова ни ги пробутаха. След 5-6 летателни часа в реална експлоатация ще се счупят и ще ги приберат безславно в хангарите.

11

Зозо

преди 3 години

До АнонименТова е от 02.06.2006г.Днес за пръв път ще бъде демонстриран на летището близо до Марсилия първият хеликоптер "Кугър", произведен за българските военновъздушни сили. Изпитанията ще бъдат наблюдавани от министъра на отбраната Веселин Близнаков и от началника на Главния щаб на ВВС ген.Симеонов. Изпитанията ще продължат и утре, а този самолет ще бъде в България през август.Станишката е!

10

ГосТ

преди 3 години

Тия кугъри не стават за нищо. Айде да си припомним, че дори при наводненията не бяха използвани защото не могат да летят в лошо време. Айде да си припомним как един млад и перспективен човек почина на Кончето в Пирин защото хеликоптер не излетя, за да го спаси понеже се свечерявало- става въпрос за 5 следобед през лятото. Кугърите са като ф 16, стоят на плаца и баце ги ползва в слънчево време да отреже някоя лента или да инспектира магистралката.

9

Анонимен

преди 3 години

Айде пак ще замазват нещата. Абе не разбрахте ли че трябва да се вземат нови, специално предназначени за тази цел хеликоптери. С нужното оборудване с нужната база и екип. Които да могат да летят при всякакви условия а не като на военните само в хубави защото някой *** не си е свършил работата и ги е поръчал без необходимите модули!

8

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоНещо си се пообъркал Кугъри-те ги внесоха през 2005г. при правителството на мадридския крадец като министър беше оня със свинската фамилия Свинаров.

7

Анонимен

преди 3 години

Като го гледам как е подпухнал,не е ставал от масата.Още е на пиянските си идеи,не е изтрезнял.

6

приоритети

преди 3 години

Да попитаме шекмбе-войовда, кое е по-важно, осем ф-16 или 5 спасителни хеликоптера?За едните даваме 2-3 млрд. $, а за другото няма пари.Само ние в ЕС нямаме медицински хеликоптер.Кое би спасило живота на спешно нуждаещи се? И имам в предвид не само в планината, а при извънредни обстоятелства, катастрофи, аварии, наводнения, за трансплантация и т.н. И тия хеликоптери няма да са само за Караянчева или за Борисов да "инспектира" магистрали.Или от тях не може се гушне голям комисион?

5

Krom

преди 3 години

Трудна работа. Да преоборудваш боен хеликоптер в медицински? Мне. Просто трябва да се закупят медицински такива. Не толкова хеликоптера, оборудването и системата за контрол е скъпа при летящите линейки. Това което е безспорно е, че има необходимост от тях. Вземете Америка - там отделят много време и средства за парамедиците - и с право - те спасяват живот. Такива работи.

4

Зозо

преди 3 години

Тези Кугъри ги купи Станишев без 1 патрон въоръжение. По-добре линейки да ги направят. Поне някаква работа да свършат.

3

SS

преди 3 години

Как го казва все едно имаме 100......хахаНо да, там ще вършат в пъти по полезна работо от това да ръждясват в хангара при останалата ни скромна техника за военни цели.

2

Путекаояма

преди 3 години

Нищо не можеш ТИ да дадеш! Всичко е купено с народни пари ! Народът дава !!! Вие сами лапате с бай Чекмеджан!

1

Анонимен

преди 3 години

Президента точно за това ви покани да разговаряте ти къде беше, но на тиквата не му отърва. Колкото до хеликоптерите тия Кугъри още ли не са се разпаднали, вече са на двайсетина години , доколкото си спомням ги внесоха по времето на оня с розовите BMW-та.