33

Анонимен

преди 3 години

*** ХРИСТОВА ФЕЛАЦИО МОЖЕ ЛИ?

32

Анонимен

преди 3 години

До До 31Такива като теб са роби и без да носят фес. То от душата идва. Когато изпълняваш всичко,което чуеш по телевизора друго доказателство за робска душа не ти трябва. Робът не използва собствената си глава(колкото и ограничена да е в някой случаи), а слуша какво са измислили чуждите глави.

31

До 31

преди 3 години

Глупости! Фесовете си го носим и сега ти кво си мислиш? За свободен ли се имаш ? Ха ха в *** грешката си. А ако си мислиш че тия на хорото им пука за традициите си още по заблуден- всичко е за пиенето и яденето и ще ги дават по телевизията това е истината !!! Жалка е , но знаеш, че е така. В началото на пандемията пак така всички се ръгнаха за великден , то КПП та се заобикаляха то чудо !

30

Какво хоро, бе

преди 3 години

Дива религиозна селяния

29

Анонимен

преди 3 години

До фактАко дядовците на този бяха спазвали нарежданията на властта, сега ти щеше да носиш фес и да празниваш байрам

28

Ъъъъ

преди 3 години

Като поема отговорността, да си подаде оставката, а не да става медиен герой. Аман от такива като него, ако има болни, той ли ще ги лекува и плати за лечението им.

27

Анонимен

преди 3 години

За толкова ли му стигна куража, за едно напиване. След него голям послушко стана."Веднага ще си платя глобата, лично..."Жалка картинка.

26

факт

преди 3 години

Един мъж на честта би се самонаказал с публично харакири, сеппуку или друг вид само екзекутиране. В този град, приличащ на средновековно село, няма мъже на честта!!! Никога не е имало и няма да има. Щом има закон или наредба, трябва да се спазват. Който не спазва е престъпник, закононарушител и подлежи на съдебно преследване и наказание. Точно този кмет е напълно невинен. Всички останали трябва да бъдат бити от индийски полицаи с бамбукови тояги

25

Киро

преди 3 години

Абе от кога да уезнеш пиян у ладка вода е геройство? Са ок хубав празник е ама нищо повече. Чак Герой??? Слушам гледам герои били. Ми това, че е сложил носия и маа пиянн у реката ли е геройство? Нещо представите за патриотизъм и геройство са се изкривили доста.

24

дедо Ташунко

преди 3 години

Ау, колко тъжно. Само глоба ли, заслужава да бъде уволнен за разрешението, което даде на калоферските пиян.ици! Правилата трябва да се спазват от всички, иначе става анархия. Национална черта ни е - никакво спазване на законност и преклонение пред правила и авторитет.

23

Некой си

преди 3 години

Ти убаво поемаш вината ама ако се разболеят тиквеницитее дето се беа събрале там ти ли , че ги лекуваш кметче?

22

Анонимен

преди 3 години

Кмета е от БСП, другарите му събират пари за глобата

21

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко питаш за Дмитрий Кисельов, парад в Москва все още няма...Иначе би отишъл с удоволствие.

20

Анонимен

преди 3 години

Няма топки да се противопостави на властта, плаща като поп.Мишка.

19

Нито един наказан

преди 3 години

От герб за 11 години. Нито един. Но пък много от герб наградени с къща за гости, хотелче, плажче и тн и тн. Апартаментите са най-дребната награда. А коли телефони лаптопи дори не се отчитат.ГЕРБ = КОРУПЦИЯ

18

Анонимен

преди 3 години

Не е ли в нарушение и когато ги събира в къщата си? Никой не носи маски, не спазва дистанция.

17

Анонимен

преди 3 години

Sorry , ама християни в България нама , има Похристиянизирани и тва при Борис 1 птеди близо 12 века , научете си Историята

16

Анонимен

преди 3 години

До двоен стандартХа сега де, ако беше поканил 10 телевизии да излъчват, както в Калофер, и той щеше да отнесе 1500 лева глоба - БЪЛХА ГО УХАПАЛА!

15

Анонимен

преди 3 години

Най-пpoстият селски кмет у нас, управляващ "възрожденци", които са масово берачи на малини, сервитьори и обшаци. Дакък, който са платили у нас, за да помогнат на любимата си родина? Моля ви. Кръгла НУЛА. Но се кичим с флага, тропкаме хорца. Ако не сме берачи в Англия, то заплатката у нас е в плик. Тези нeщacтници са не само антипатриоти, те са срам за нашата родина. Вече по света ни сочат с пръст как група необразовани *** се пъчат колко се велики, нарушавайки мерките. А то какво? Общаци

14

Анонимен

преди 3 години

Сакта ви също е разпространител на FAKE NEWS