170

Я се стегнете!

преди 3 години

Не е удобно да носиш кредитни карти, карта за градски транспорт, карта за Метро, клубни карти, лична карта, международен паспорт, ваксинационен паспорт, здравна книжка, трудова книжка, здравна книжка и т.н. Всичко се побира в един чип в главата Ви. Удобно и практично.Какъв Ви е проблемът? ;-)

169

Анонимен

преди 3 години

Българинът се оказа повече от очакваното дисциплиниран. Но му писна от лъжи и от комерсиализъм и съвсем разумно отказва да се ПОДЧИНЯВА. Разликата мужду дисциплина и подчинение е огромна.

168

Нели

преди 3 години

Някои хора като си повярват се смятат за богове, Трябва малко повече уважение към пациентите ,а не така високомерно видиш ли ти недисциплинирани сме били .Ти да видиш!!!

167

Са

преди 3 години

Бай Генчо е взел инфекциозни болести и вирусология.Честито на Генчо. Генчо още ли взимаш 110 000 лв. месечна заплата и се чудиш,защо хората си колят прасето преди операция. Колят го че след операция да има какво да хапвам,а и не се знае дали ще оцелеят след вашата намеса.

166

Анонимен

преди 3 години

Чичо ви бил гейтс много обича символиката.В годината на кастрирания бик(Вол) по китайския календар е решил да кастрира/ваксинира всички.

165

245

преди 3 години

А останалите 40 % лекари защо не искат да се ваксинират с експерименталната ваксина, Генчо? Я обяснете и къде изчезнаха останалите вируси, от които боледувахме често и тежко и хиляди смъртни случаи на здрави хора? А спомня ли си слабоумния драг зрител, че същите корифеи дето обявиха, че сега само Ковид било имало, в началото на миналата есен обявиха, че ПЦР тестът не разграничавал ковид от другите грипове и се чудели как ще го разграничават в предстоящата традиционна грипна зимна вълна

164

Анонимен

преди 3 години

да си го кажем честно - мерките в БГ са пълен АЙЛЯК

163

Анонимен

преди 3 години

Много е гaдно и непрофесионално според мен такова отношение към пациента, да го упрекваш че е "недисциплиниран" и "лежерен".Мерките у нас наистина не са от най-строгите, но защо ли пък в държавите с най-строги мерки наблюдаваме най-големия бум на заразата?Следователно - колкото по-строги мерки, толкова по-лошо.Аз не ходя в мола за да "ходя на мол", а ходя с определена цел.И не, буквално оня ден ходих в един мол и беше празно!В смисъл, имаше хора но доста малко бяха.

162

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВреме е отново да си припомним началото на ковид представлението. Месец март, пред камерите се нареждат началникът на полицията,шефът на пожарната, един ветеринар, математик и коремен хирург за да ни спасяват от "вирус".Няма един регистриран "заразен", но градовете са затворени с КПП-та, но външните граници са отворени.Как мислите, сценарият ли е слаб или актьорите са некадърни?Отдавна е ясно, че "пандемията" е един театър, въпросът е защо още участваме в него.

161

Т.Шак

преди 3 години

Бай Генчо е възмутен, че народът отказва да слуша и слугува на разни самозабравили се хора на върха на държавата. Ами... Хвала на такъв народ! Все още има живец в него.

160

Анонимен

преди 3 години

До ЧокоКоя зараза?

159

Чоко

преди 3 години

А помните ли в този период, пътниците от самолети пристигащи от Англия влизаха в България без какъвто и да е граничен контрол. Никой не им мереше температурата не им проверяваше и паспортите.

158

Чоко

преди 3 години

До АнонименПрав си. Освен границите са отворени има и призиви към всички гастарбайтери. Прибирайте се и донесете заразата тук.

157

От: 168

преди 3 години

Много трудно може да ме засегне обида от човек с плитък ум :)))

156

168 е дебил

преди 3 години

Първо трябва да заколя прасето, да омъжа дъщерята"....... едно изречение определя 90% от населението на България. Жалко, много жалко.

155

Анонимен

преди 3 години

недисциплинирани е мн меко казано - това е диво стадо, лошотия,алчност,простотия ,чалгария -няма оправия ! -от горе до долу - лешАко не дойде някой да ни освободи/пороби ние сами ще си се затриеме

154

Анонимен

преди 3 години

Време е отново да си припомним началото на ковид представлението.Месец март, пред камерите се нареждат началникът на полицията,шефът на пожарната, един ветеринар, математик и коремен хирург за да ни спасяват от "вирус"Няма един регистриран "заразен", но градовете са затворени с КПП-та, но външните граници са отворени.Как мислите, сценарият ли е слаб или актьорите са некадърни?

153

Анонимен

преди 3 години

Ковид зомбитата да си припомнят сцената с пържолата от Матрицата 1...е те това са те!!!

152

торбалан

преди 3 години

Да бе,лежерни и недисциплинирани!?Сега хората ви виновни!С карантина ли без,вируса си заразява и докато не премине през повечето население ,няма да изчезне!С тези мерки само удължават този процес,защото така ви е казано,така ви изнася!

151

Анонимен

преди 3 години

Този "професор" да отиде в някое училище и да види как е с мерките. Защо си правят експерименти с децата, защо?? Заповядаха на учениците да учат "присъствено", по 6 часа стоят 25-30 деца затворени в една стая, а този ще ми говори за мерки. Що за наглост, а после в хората била вината и бройките за 1 седмица се вдигнали с 35%.