97

Анонимен

преди 3 години

байко байдън ви каза кви са тия двамата, в прав текст! има ли нужда да коментирате!-----------------------Явно мозъка на байдън и твоя са еднакви по количество

96

komitata

преди 3 години

*** пак напълнила новините и изкарала хонорара но пропуснала насилието на протестите в БГ -кво м е интересува в Беларус две страници да четем ,кой къде ходил,преплувал ,написано като роман-лудницата е пълна ///

95

Анонимен

преди 3 години

Поредната поръчкова статия против Русия и Белорусия

94

Анонимен

преди 3 години

От фондация Америка за Беларус се грижат за тия протести,и ще дойде видов ден когато Кравария ще бъдат унищожени само с една ракета!!

93

Анонимен

преди 3 години

байко байдън ви каза кви са тия двамата, в прав текст! има ли нужда да коментирате!

92

Анонимен

преди 3 години

Тоя човек в Гуантанамо ли е бил?Твърди, че е изнасилван с полицейска палка! Та за това питам!

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 129Напушва ме смях като се сетя, че ти си от същите дето иначе по цял ден се пенят за "Тиквата", но иначе подкрепяш брутална жестокост.

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 127Да ти пожелаем и на теб да те ритат в коридорите на някое полицейско докато лежиш на пода и те питат дали си "момче или момиче".Нали това защитаваш?

89

Анонимен

преди 3 години

Момче или момиче си?", си спомня един от тях думите на полицая. По-късно непълнолетният е освободен.---Ау, какво мъчение. Ако са му взели и в.братора тези полицаи са за военен съд. Толкова нелиберално, нежните либерални души са възмутени.

88

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 125Нека ти пожелаем да ти се сбъдне това, което се опитваш да заметеш под килима.

87

Анонимен

преди 3 години

Защо не напишете за протестите в Холандия, Германия, Франция и Англия против мерките наложени заради измисления ковид ?

86

Анонимен

преди 3 години

Русофилите в България продължават най-нагло да защитават зверствата на комунистите (и понеже в България не могат да го правят, го правят по повод на зверствата на комунистите на други места).Можем само да им пожелаем да ги споходи това, което защитават.

85

Анонимен

преди 3 години

Лилипутът от Кремъл си направи труда, да изпере образа на убиец, с поредното клипче сред природата и да демонстрира добро здраве. Другият разчита на близостта си с Путин, пък и няма талант, да си прави ПиАр, арестите и насилието продължават.

84

Ягуар

преди 3 години

Тази пропаганда звучи точно като в книгите на Виктор Суворов! нищо чудно няма, тъй като и двете са правени на едно и също място - в САЩ и Англия.

83

аз-ът

преди 3 години

Чорапите ми замръзват по леда. Ще се опитам да пълзя и се надявам, че няма да замръзна", казва той в един момент от видеото си. "Ориентирам се по звездите. Усещането е неописуемо, а аз съм съвсем сам тук."----Уникална, изкъртваща либерална драмичка. Awesome, бе, awesome. Горкия Сергей. Горкото Дойче Веле. Горкия Шорош платил за поредният нескопосно списан пасквил. Ех, мъко либерална.

82

Додо

преди 3 години

"Протестите в Беларус продължават, жестоките репресии от първо лице"===============================================Превод: Метастазите на Сорос финансираха поредните цветни революции с безапелационната финансова подкрепа на алцхаймеровия пациент в Белия Дом. Украйна и Белорус ще горят!

81

Анонимен

преди 3 години

До 115 АнонименНякога през социализма баща ти обикаляше по цял ден около градските тоалетни за да пго оправят а днес при демосрацията ти седиш на меко столче с вграденСтрапон и пишеш пред компа

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 116"Дано не успеете да съсипете Беларус"Мдаааа. В статията ясно се посочва, какво се опитват да "съсипят".Все едно да напишеш, "дано не успеете да съсипете ГУЛАГ".

79

Анонимен

преди 3 години

Колко трогателно ! Даже се насълзих ! Той щял да замръзне плувайки в леда но снимал с мобилния си телефон ! Хайде стига с тия измислици стил холивудското кацане на Луната от американците

78

Анонимен

преди 3 години

Дано не успеете да съсипите Беларус! След съсипването на България - най-ниския стандарт на живот, най-ниска продължителност на живота, обезлюдени села. Радвайте се на олигарсите, които ограбиха българския народ!