53

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АБЕ , КАТО СТАВА ДУМА ЗА КОРУПЦИЯ И ЛОБИСТКИ ЗАКОНИ , ЗАЩО др.НИНОВА НЕ СПОДЕЛИ НАПРИМЕР , КАК С 3-АНЕКСА СИ КЪМ ДОГОВОРА , ЗАКУПИ "ТЕХНОИМПЕКС".ТА , ПИТАМЕ НИЕ , ТЕ ТИЯ ЗАКОНИ ОТ СВЕТИЯ СИНОД ЛЕ БЕХА ВНЕСЕНИ И ГЛАСУВАНИ В НС..ИЛИ ОТ БКП/БСП...ХА,ХА,ХААААААА??!КАЖИ СИ др- НИНОВА , .....КАЖИ СИ БЕ......!

52

А бе

преди 3 години

Много ми харесва колко убедено говори Нинова, че имала ясен план за България. Най-речовити са хората,които няма какво да предложат на практика!

51

Анонимен

преди 3 години

Душа, останете си алтернатива! И опозиция най-вече..

50

въпросче

преди 3 години

импексова , що не кажеш какво построихте или ремонтирахте до като бяхте на власт , какво добро направихте за майките , лекарите , учителите , младите , старите , ..... , и въобще нещо ползотворно за българите ?

49

Анонимен

преди 3 години

до 55Братчед,не Крим Дончев.Крум Дончев се казва.

48

Анонимен

преди 3 години

Корнелия Нинова сменила предишния си любовник Иван Ченчев с нов. Лидерката на червените с нова изгора Крим Дончев. :D Здравейте, циркаджиииии! Нинова и Мая големи любовчийкиииии. И двете си падат по Борисов. Искат да го бутнат. Как и на коя спалня ще го бутнат не е ясно. Баце няма да се предаде. Хахаха

47

Анонимен

преди 3 години

Това да си позитански ***- е най-тежката професия на света. Цял ден те плюят, а като дойде време за заплата - заплата нямала:)))))))))))

46

Анонимен

преди 3 години

До 47Тез опорки ръждясаха вече. Поискай други, че не можеш да си направиш квотата коментари и после как ще ти плати Бабикян?

45

Запознат

преди 3 години

На Корнела Техноимпексова каквото и да й направят - не е достатъчно. Само ешафодът ще ги оправи БСП-ту

44

Анонимен

преди 3 години

Г-жо Нинова, нас около 60-годишните никога, ама Никога не може да ни заблудите! Защото помним/все още сме със всичкия си/. Помним режима на тока, помним режима на водата, помним как се редяхме на опашка за кисело мляко, за да нахраним децата си,помним как ограбихте родителите ни. Всичко помним!

43

Анонимен

преди 3 години

Другарко Нинова, разбрах че от 6-тимата арестувани руски шпиони 4-*** са активни членове на БСП.

42

Анонимен

преди 3 години

Г-жо Нинова, защо не пожелахте да говорите с г-н Борисов миналата година на 13 март някъде беше в 22 часа вечерта когато той Ви потърси по телефона да умувате заедно за предстоящата пандемия? Вие, г-жо Нинова тогава казахте: "Късно е,Борисов. В 22 ч. за работа не ми се говори" Но пандемията няма работно време. Вие тогава загубихте много защото не знаехте какво да правите и не пожелахте да рискувате заедно с ГЕРБ.Ако тогава в онази вечер Вие бяхте рискували-хората щяха да ВИ гледат с други очи.

41

истината

преди 3 години

ква алтернатива си ти бе импексова ? твоята партия съсипа България , закри работещи предприятия , приватизира всичко доходоносно , назначи милионери , открадна парите на българите , лиши ги от достойни пенсии и право на труд !

40

Анонимен

преди 3 години

Само силна и обединена опозиция може да свали герб !Масово гласуване - няма за гъби ,за риби -Масово срещу купения вот ,срещу вота на хрантутниците ,срещу фалшификацията !Работещите-бедни Излизайте и гласувайте !

39

Анонимен

преди 3 години

ДО всички от БСП начело с Нинова "не и пиша първото име защото ми звучи мръснишки"Слушайте Бойко Борисов и изпълнявайте той води държавата е правилната посокаБСП спасението е 28

38

монархосталинист

преди 3 години

Слави НАИСТИНА обърка играта на червените мушмуроци Герб и БСП!

37

Зозо

преди 3 години

04.04.2021г. вечерта - БСП 12% :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

36

другаре

преди 3 години

добре че беше това мнонинзство че ако вие бсп бяхте на власт , жан виденовата зима , щеше да ни се види като приказка !

35

гражданин

преди 3 години

До демократ. Да ва евва в глу.паците, всеки път преди избори се каните и после ГЕРБ ви мачка.е ви ли омръзна?

34

до 34

преди 3 години

Да. На изборите за президент щели да се изправят в битка Корнелия Нинова срещу Екатерина Захариева.Захариева вчера в Брюксел направи знаков рейд точно като в предкампания за президент.Нинова не подкрепи Радев за втори мандат. Тя каза, че ще говори за това след изборите. Или с други думи надява се да победи на 4 април.Но едва ли. Така си пази място за БСП кандидатура като президент.