302

Време за промяна

преди 3 години

До Анонимен 319:Не е толкова важно кой ще има повече депутати след изборите - ГЕРБ или БСП. Важно е кой ще състави правителство. А патериците на Бойко се поизчерпаха и той е в кръгова отбрана срещу всички. Марешко-патриотите я минат 4% я не, а с ДПС Бойко няма да посмее да направи явна коалицияТака че, ще се наложи да се направи правителство с мандата на някоя от останалите партии, а без участието на БСП това няма как да станеА времето на Бойко и ГЕРБ изтича. Вече трети мандат на дъното на ЕС

301

Тикволандия

преди 3 години

До Монката: Къде бяхме преди Бойко? По времето на Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния. Даже искахме да не ни пакетират с нея, защото сме били по-напред. А сега те са далеч преди нас, с 30% по-голям БНП на глава от населението. Те вървят напред като костенурка, а ние -като о'хлюв. Още един мандат на Бойко и може и никога да не ги стигнем.

300

Анонимен

преди 3 години

Тая била най -бедната???

299

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов пак ще я БИЕ тазиБСП другари ако ме изберете ще ви управя за 800 дниМНОГО СМЕ ЛЪГАНИ БЕ ДРУГАРКО

298

Монката

преди 3 години

А преди 11год. Къде бяхме?

297

физиономист

преди 3 години

Всеки който си е имал работа с мошенник, си спомня тези повдигнати вежди.Просто не може да се обърка човек. На снимката ни се смее професионален мошенник.

296

Анонимен

преди 3 години

Ти от този народ ли падаш червено *** не вярвам дя си толкова бедна

295

Вирус

преди 3 години

С тази Корнелия, и още няколко вожда в БКП-БСП, партията им е в киреча.Корнелка надали си дава сметка как яко подкрепя преизбирането на другаря Борисов, като перманентен Вожд и дРъжавен ръкурводител на дэржавата.пРезидентът вероятно сълзи лее, като види въпросната Корнелия, но нали са от едно стадо, ще се търпят.

294

МладЕЖ

преди 3 години

И като я вида тая...И почвам да бегам,бате...

293

Анонимен

преди 3 години

Ами работи бедна другарко, за да не си най бедна. Демагогия до повръщане.

292

Анонимен

преди 3 години

305 Касата на БКП/БСП е празна, но бесепарите са най- богатите хора в България. Те, техните бащи, деди, крадат държавата от 1944 до днес. Офшоркихе им рабонат, перата руски пари и продават интересите на България, за мръсни руски такива. В БСП винаги са се карали за постове и пари, безидейна, предателски партия.

291

28

преди 3 години

бсп са майстори на внушения и манипулации. Те са тези, които винаги довеждат България до хаос и бедност.

290

беден

преди 3 години

комунист - тва се вика оксиморон

289

Ди 305

преди 3 години

Ама. Тая си има.

288

Анонимен

преди 3 години

А може би, бившата седесарка Корнелия Нинова, е изпратена от СДС, да унищожи БСП. Затова в обкръжението си събира бивши, много ентусиазирани седесари, какъвто е Божанков, например. БСП е фарс, а не лява партия.

287

Анонимен

преди 3 години

Бедна е БСП нямат пари мишките

286

4epa

преди 3 години

ТОВА Е ЗАЩОТО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ БСП И ДПС СЕ ПРОМЪКВАТЕ ВЪВ ВЛАСТА И ФАЛИРАТЕ ДЪРЖАВАТА - И СЛЕД ТОВА ГЕРБ ТРЯБВА ДА ИЗМЪКВА КАРУЦАТА ОТ БЛАТОТО КЪДЕТО СТЕ Я ВКАРАЛИ !!!!!!!!!!!!

285

маскари са всите

преди 3 години

Въпросът, който ме мъчи е не за кого да гласувам, а как най-ефективно да гласувам за свалянето от власт на ОП ГЕРБ. Някакви идеи?

284

Анонимен

преди 3 години

Няма ли се намери един смел Българин, че да га гръмна тази.

283

ДЕПУТАТ

преди 3 години

ИСКРЕНО БЛАГОДАРЯ НА БКП И ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕСКАКТО ВЕЧЕ ЗНАЕТЕ ПРИСТИГНАХ ТУК КАТО АГРЕСОР И ОТ ТОГАВА ЖИВЕЯ ТУК ВЕЧЕ 600 ГОДИНИ БЪЛГАРСКИ НЕ ГОВОРЯ НА УЧИЛИЩЕ БЯХ ДО 7 КЛАСНО С ВРЪЗКИ ОТ СЕМИНАРИЯТА МИ ДАДОХА ВИСШЕСЕГА СЪМ ПОП КАТО ДАНЧО МЕНТАТА С ТАЗИ РАЗЛИКАЧЕ ТОЙ Е СЪС 6 КЛАС, ОБИЧАМ ПАРЛАМЕНТАДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИНДПС И БСП МАШАЛАААААААААААААААААААААААААААААААААА