220

абе буггарски татари

преди 3 години

докато Русия съществува тя никога няма да ви позволи да вземете Македония, тя принадлежи в Сърбия, а всички славяни принадлежат на Русия. Престанете с вашите смешни домогвания и лъжливи статийки като тази, ЦРУ никога не е пишовала подобни глупотии.Да живее Путин! Той ви го каза в права реч - азбуката е създадена от македонските славяни. Точка!

219

С

преди 3 години

България също е била тогава в комунистически подем, създавала е армия, и т.н., както Югославия ------ Не мога да повярвам, това герберстващ антикомунист го е написал! Абе, другару гербер, какъв подем при комунистите бе, от какво е бил подемът? Нали сме били окупирани и са избивали интелигенцията? Че тогава горяните срещу какво са протестирали?

218

До ФАКТ

преди 3 години

Не бе, с биткойни са се разплащали още от времето на древния Македон !

217

До СатаНА ТО /253

преди 3 години

Хаха, е какви сме им ние на американците, че да се намесват в наша полза, и то точно когато тук властта е в ръцете на комунистите ?! Егати мало умните разсъждения !!

216

С

преди 3 години

Ами нали ако бяха направили такова нещо, ти сега щеше с цяло гърло да ревеш, че са империалисти, че се месят в чуждите работи, и че искат да владеят целия свят бе-----Кога си ме видял да напиша такова нещо за САЩ?Аз съм американофил.

215

Сата НАТО

преди 3 години

Ами искам да ти кажа, че първо не са 70 години-------Какво ме интересува дали са 70, 50 или 30?Когато са се случвали нещата, реагирали ли са по някакъв начин в наша полза?

214

До СатаНА ТО/249

преди 3 години

Ами нали ако бяха направили такова нещо, ти сега щеше с цяло гърло да ревеш, че са империалисти, че се месят в чуждите работи, и че искат да владеят целия свят бе еййй, демагог лицемерен ! Пфу... !!!

213

Анонимен

преди 3 години

Кой знае кои чиновник го е писал тоя доклад, да си оправдае заплатата.

212

Сата Путин

преди 3 години

Губили сме и винаги ще губим докато не се отръскаме и очистим от червените въ шки дето от сто години насам са ни напъплили и ни пият кръвта!!Цар Борис направи каквото можа да не ни прегазят германците и да се възползваме от доброто им отношение като съюзници!Върна ни Добруджа от Румъния и я имаме и до ден днешен!Ако царя беше пратил една армия в сталин град да удари едно рамо на германците,сега руснаците щяха да ни лъскат чипиците,а не да се е ба ват с нас!Но пак казвам,виновни са русоблизите!!

211

Сата НАТО

преди 3 години

След като американският президент, сътветните сенатски комисии, Държавния департамент, всички американски висши държавници са прочели доклада, как така не попречиха на на Тито, не наложиха санкции и не спряха създаването на македонска нация? Вместо това са го засекретили и са помагали на Тито да унищожи българщината? А може би и за Егейска Македония са имали подобни доклади?

210

Анонимен

преди 3 години

бил готов, ама сега са готови на бой и скубане на мишниците. За тази криза с Македония са виновни ВМРО и Лойко, ще останат завинаги в историята като хората сътворили този огромен международен скандал и разкол между два братски народа.

209

До СатаНА ТО

преди 3 години

Ами искам да ти кажа, че първо не са 70 години, не се прави точно сега с някаква определена цел, а и съвсем нормално е такива доклади да са секретни - не за президента, а за общо достояние, като някои се разсекретяват след определено време ! Дано най-сетне ти просветне, глпчо !

208

Анонимен

преди 3 години

днешно скопско правителство което изповядва фашистки възгледи е причината за подтискане на българите в СР македонияБългарите от македония и албанците от македония трябва да изринат с лопата на *** тяхното фашистко правителство.

207

До 233

преди 3 години

България също е била тогава в комунистически подем, създавала е армия, и т.н., както Югославия ! А че е била разбита и окупирана, е пълна лъжа - ние сме една от най-слабо засегнатите страни, благодарение на гъвкавата политика на цар Борис 3-ти, който заплати обаче за това с живота си !

206

Анонимен

преди 3 години

Не само не сме 1953 г, а и Тулупа е много далече от другарот Йосип Броз

205

Щерев

преди 3 години

глупости... Москва иска създаването на южнославянска федерация в която няма българска държавност.. Македонската нация е рожба на комунистите от Сърбия Русия и България. Още са живи хората с насилствената македонизация. А кървавата Коледа що ли не се споменава и колко българи са избити....

204

Сат Н

преди 3 години

Ти четеш ли изобщо, че докладът е разсекретен през 2001г. ?-----Да, и?Какво искаш да ми кажеш с това?ЦРУ го е засекретило от своя президент ли? Или от самото себе си?

203

Анонимен

преди 3 години

винаги можем да държим американците в напрежение, хем ги харесваме, хем не ги харесваме, същото се отнася за Раша :))) ------Разбирам за какво говориш, но навън вече отдавна не е 1953 г, когато Югославия е играла тези игри. В даден момент ще трябва да се изправиш срещу тежките шамари на САЩ или РФ, а не знам да има много балами, които ще искат да споделят участта ти.

202

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО и САЩ не са били на българска страна,а са се страхували СССР да не окупира Югославия. НАТО вече го е имало,но Варшавски договор до 1955г. не е имало.

201

До СатаНА ТО

преди 3 години

Ти четеш ли изобщо, че докладът е разсекретен през 2001г. ?