14

Ггггггг

преди 3 години

Само 100 глоби. Срамота.Само за един ден на ул. Тинтява в Дианабад може да направите тази цифра. Заради лош градоустройствен план всичко паркира къде му свари. Представям си като пуснат всички 10 сгради, които момента се строят, с капацитет от 50-60 % паркоместа в тях, къде ще паркират останалите.Цялата държава мирише......Никаква логика в нищо.

13

Анонимен

преди 3 години

само 114..? А като гледам по-скоро целта им е да опазват калните площи или да си отчитат фиктивна дейност? Като и ако правят зелени площи да ги ограждат подобаващо с колчета, пък да вземат и да построят някой паркинг няма да е зле. От налагане на глоби без играждане на инфраструктура - полза никаква.

12

не е честно

преди 3 години

Ама ако са глобявали за паркиране в такива ''тревни'' площи като на снимката......................!

11

Анонимен

преди 3 години

До 8Ти може да си голям софийски аристократ, но къде е написано, че някой е длъжен да ти осигурява безплатно паркомясто пред жилището? Това кой колко коли има, по принцип си е негова работа.Идеята е да има достатъчно платени общински или частни сгради паркинги, така щото да се разтоварят и облагородят тревните площи. Ако не искаш да плащаш на платен паркинг, ще търсиш безплатно в квартала, но не и по тревата и по плочките на тротоарите.

10

ДДРОнег

преди 3 години

Мда, КАТ глобявае нередовни шофьори, но няма копй да глобява за нередовни пътища !!!Мда глобяват за паркиране по зелени площи (не одобрявам такова паркиране ), но няма кой да глоби общината, че не е построила паркинзи за ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ !!!

9

Анонимен

преди 3 години

А що факторите толкова загрижени и много отговорни за зелената система не открехнат оЧо и за насътвореното от джелатите им с резачки и косачки?Как здрави и млади дървета се отрупиха след тотално окастряне. Може би с идеята да изсъхнат без клони и листа и наесенес да се резнат като материал за огрев. А и по-важно е местната власт на тоя и ония кмет предизборно да се покаже много строга към нарушителите по тротоарите и ливадите, пък за зулумите на подоопечните ще се поослуша както винаги...

8

son

преди 3 години

100 на ден трябва плюс % за тия които ги пишат за стимул

7

Анонимен

преди 3 години

А къде са паркингите бе сеяндури. По бай Тошово време бяха предвидени паркинги за всеки блок като се смяташе че не всички хора от блока ще имат по 2 или 3 автомобила. В днешно време с пренаселването на столицато новите Софиянци завзеха всички парко места за нас кореняците Софиянци. Къде да паркирам на покрива на блока ли. Има места пред блоковете където не се ползват за нищо и трябва да се асвалтирата за да се ползват за паркинги. Децата вече не играят на полянки като едно време те са пред компа

6

Анонимен

преди 3 години

То глобите добре, но няма да е лошо общината да помисли за изграждането на многоетажни паркинги из кварталите. Щото сега парите от зоните и подобни глоби отиват незнайно къде...всъщност знайно е - в джобовете на наште хора от хранилката.Първо направи изобилно паркинги, оправи инфраструктирата на междублоковите пространства, пък после санкционирай за неправилно паркиране

5

Мен

преди 3 години

Трябва всеки ден да глобавят не само кампаниино. Веднъж за винаги *** трябва да разбере, че се спира само там където е разрешено. ОБАЧЕ общината трябва да не създава съзнателно проблеми с паркирането, а да прави така нещата, че да е удобно и за пешеходци и автомобили. Елате да видите простотията сътворена от общината около 128-мо в младост 2. Имаше място и за паркиране и за тротоар - е те решиха да направят огромен тротоар и сега се паркира по зелени площи. А можеше да има паркинг!

4

Анонимен

преди 3 години

Само толкова!Смех

3

Левтер

преди 3 години

Глоби трябва всеки ден,а не 2 пъти в годината.Но с Фандупкова е така...

2

Факт

преди 3 години

По кварталите е ужас и никой не взима мерки.

1

Мдааа

преди 3 години

Ако общината си вършеше съвестно работата, глобените трябваше да са хиляди...