304

СЛАВИ

преди 3 години

като стара мома, хем го сърби, хем го боли. Политиката не е като чалгата. Уплашен се скри в миша дупка.

303

Анонимен

преди 3 години

И за какво гласувахте за бай *** и за Славуца като няма да са в парламента и да учавстват? Нали за тях гласувахте, а те се дърпат. Ега ти номера.

302

върнаха ни в 1992

преди 3 години

Слави е само лицето КОЙ стои зад него. Те ще си направят министрите.Единствения изход е пратести и гражданско неподчинение с искане оставката на президента и нови избори.

301

Анонимен

преди 3 години

'' А кой ще назначи за министри чалгаря? '' .................... Докато не направят министерските и депутатските заплати не по-високи от средната за страната, само тарикати ще се въдят там ...Държавната служба трябва да се възприема като доверие и чест, а не средство за обогатяване ... и не е толкова трудно да се направи, стига да има кой

300

Анонимен

преди 3 години

А кой ще назначи за министри чалгаря? Сценаристите ли.. Муахаха

299

Анонимен

преди 3 години

'' Слави Трифонов вероятно ще върне мандата ''.....................Слави 100% ще върне мандата, това вече и за децата е ясно ...Всички искат цялата власт за себе си, но ... след едни нови избори изненадите ще са доста

298

НРБ

преди 3 години

То за толкова ти стига сивото вещество, ако изобщо го има, да гласуваш или за тиква или за чалгар сатанист.

297

Solar Power

преди 3 години

До Друг е проблема 311: Резултата за протестните партии ще е много мнгоо лош на нови избори , но не заради Бойко ! Заради такива като мен които гласуваха за промяна а промяната е един вцепенен нарцис като дългия който мълчи сякъш си е глътнал бастуна и на следващите избори моя глас ще отиде за ГЕРБ и то без да ме кара никой нито да ми плаща нещо :)

296

Анонимен

преди 3 години

чака ни служебен комунистически грабеж, дирижиран от президента.

295

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен: Така е ! На следващите избори ако има такива гласът ми вместо за ДБ ще отиде за ГЕРБ ... макар да искам промени.... по добре да има управление от колкото хаос и грабеж както при Орешарски и Виденов.... Сорка Дълъг и ДБ , но или ще правите работа или после ще духате супата ..... има много такива като мене.

294

Анонимен

преди 3 години

Oчаквам да се сбият преди да почнат да се кълнат.

293

Анонимен

преди 3 години

Вижда се, че тези, които протестираха лятото не умеят да управляват държава. Той Бойко им го каза лятото, но те не пожелаха да го разберат.

292

heheh

преди 3 години

няма как да върне мандата по простата причина че всички партии обявиха продкрепа за неговия <бъдещ> кабинет.Какво ще оправданието за провала на мандата - не мога да сформирам правителство ли? Че за къф е в тоя парламент. И кой ще гласува за него на следващите избори...Тифоноф е в ШАХ или правителство или чао...

291

Анонимен

преди 3 години

Тиквата ражда багерче от яд ! Тиквун ,роската и ванчо костов имат запазени места в централния софииски а съседната им килия ще е за така наречения "главен прокурор" .Само от далаверата с американските самолети, заслужават по 10 годинки !

290

Barba Ganios

преди 3 години

do 340.....kolega,naivno e da se smiata,che imashtite vlast i pari,shte stoiat i shte karshat prasti ,chakaiki edni "demokratichni " izbori da reshat te dali shte vlastvat i bogateia poveche ili ne !!!Dosegashnata sistema e izmislena da raboti vinagi za tiah !!!

289

Barba Ganios

преди 3 години

До Анонименdo 340 ...prav ste kolega ...i zad dvamata stoi Peevski i borisovata bankerka(Tsvetelina Borislavova)....fakt !!!

288

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за Слави - получаваш Бойко!

287

Анонимен

преди 3 години

Най-добре е да дадат малко на президента да управлява.

286

Анонимен

преди 3 години

Реално тези избори бяха напълно излишни, ГЕРБ си управляваха много добре .

285

Анонимен

преди 3 години

Ще се пребият, после напият и разберат, не мога да ги мисля, държавата отдавна е пропаднала, връщане няма, направо не е реално докъде стигнахме, благодарение именно на такива самозабравили се мегаломани