1165

Анонимен

преди 3 години

Слави не може да общува нормално със собствените си служители. Нервен е от доста години и аз лично не се учудвам че бяга от отговорност и не се държи адекватно.

1164

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1278АМИ ПОКАЖИ Я ДЕ-ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

1163

По бетер от ТУЛУПА

преди 3 години

Слави можеше да стане национален герой!!!! Но ни ПРЕДАДЕ и явно се потвърждава мнението, че Дългуча си е продукт на ДОГАНЯ и Джипко Бибитко и ще си ги върне на бела кобилка!!!!+++++Ние от протеста имахме едно желание СЪД И ЗАТВОР ЗА БАЙХ0ЙЯ И КАСКЕТЯ, а не да си правите лични сметки и облаги ....мнозинство имахте от протеста достатъчно БСП, ИТД, ИМВ, ДЪБЪ общо 135 да направите правителство с няколко спешни задачи поне по искането на протеста и да улесните работата на следващото служебното правителство докато има действащо НС.Излъга ни слави и ще си платите за това!!!! Юда стана, поп

1162

Анонимен

преди 3 години

Тоя с какво примами тая шушумига,шахматистката да я ползва за куриер за един ден.Те шахматистите са природно интелегентни хора,но животът им извън шахмата обикновено е пълен провал.Не мислят рационално.Ама натеква,че знае пет езика.

1161

Анонимен

преди 3 години

Половината изтекли мозъци гласуваха за този!България се пречиства!

1160

анонимем

преди 3 години

До АнонименНай лесното е да критикуваш трудното е да направиш нещо.

1159

Анонимен

преди 3 години

Хората си мислеха че ще гледат цял един мандат любимия си шоумен с който се приспиваха всяха вечер,но за съжаление ще останат разочаровани от своя избор,виждайки как любимецът им от малкия екран се отдръпва от първа линия,и изигравайки ролята на троянски кон,ще предаде гласовете на своите избиратели в ръцете на някоя политическа сила за която неговите избиратели никога не биха дали своя вот.

1158

none

преди 3 години

Шах и мат .. цирк по време на пандемия

1157

Анонимен

преди 3 години

Най лошото е, не че връща мандата. Най-лошото е, че с промените, които предлага в изборния кодекс ДПС ще стане втора политическа сила, ако не и първа. На думи - патриот, на дела - предател.

1156

Анонимен

преди 3 години

1400 коментара! Смятай колко хора има гневни на Славчу, къде ги излъга...

1155

Анонимен

преди 3 години

Прав е Слави с тая партия Има такъв народ. Вярно има. Вярващи в доброто и наивни до полуда люде. Себе си слагам също в тая графа. Не бях гласувал 10г. и май това ще ми бъде последният вот. Още заглавията в вестниците седят а тия вече почнаха да се из. сират на всичко.

1154

Анонимен

преди 3 години

И каква стана тя? .. . Цирк беше, сега е Панаир,от тия най колоритните. Изсипаха се едни пари в канала за какво? На хората им писна от просто. тии. Жалка българска картинка.

1153

Анонимен

преди 3 години

Има една проста задача която народа постави на Слави ,да направи стабилно правителство. Обаче откакто народа му постави тази задача ,просто бяга яко от нея и само си търси оправдание да не я свърши.Както се казва има такива хора, които не обичат да им се поставя никакви задачи и отговорности.

1152

ACDC

преди 3 години

Суверенът е решил, че нито една партия не трябва сама да състави правителство, а това трябва да го направи коалиция. Тази безотговорност на ИТН ще им струва скъпо. Който го е страх от мечки, не ходи в гората.

1151

Анонимен

преди 3 години

Софиянката Антоанета Стефанова е завършила Икономика в Свищов, в Стопанската академия Д.А.Ценов, където и магаре да завържеш, ще завърши.

1150

Bako

преди 3 години

Евалата Слави изгоре преди да изгрееш.Така е защото ти не си диктатор и им позволяваш много на твоите хора.Чува се даже че са си говорили с други хора. Това само един "истински" държавник може да го разреши (забрани)

1149

до 1256

преди 3 години

До VakoИ пожарникар може, и шахматистка може дори и овчар (живков) ,проблема е че задачата е да бъде предложена за премиер,но тя няма право да си върши работата това е изискването на работодателя към нея (ИТН),дори и да е най умния човек в света, изискването от шефа е да не върши работа си.Не е за пръв път , чувал съм че навремето шефове които докарват предприятието си на печалба са уволнявани защото пречели на приватизацията, но това връщане не е желание на народа или е?

1148

Киро Фейка

преди 3 години

Не ни трябват шахматисти и учени хора за министър председател! Вижте колко хубаво ни беше 40 години при управлението на третокласника Бай Тодор и после още 10 години при пожарникаря-силовак Бойко.

1147

Анонимен

преди 3 години

Видяхме го шахматистът Гари Каспаров какво може в Русия. Аре, мерси!

1146

Анонимен

преди 3 години

До 1127За наивниците, искат шоу и купони, иначе добре казано с кастингите набира политици смях със сълзи.