39

Кризата удари..

преди 3 години

Стига бе!Сега е модерно руснаците да са виновни!Спокойно може да ги обвиним че те са довели кризата!:)

38

До 46

преди 3 години

Като те гледам какъв си *** не се учудвам,че миеш чинии в чужбина. В България образованите и квалифицираните хора живеят в пъти по-добре от миячите на чинии в чужбина.

37

до 33

преди 3 години

Втора ръка с Единствено ти и *** беден Роби живея в чужбина 17 години както детето детето ми съпругата ми и на по начина по който живея Ти дори не си сънувал беден Роб Просто сте смешни от вашата злоба тук има хора които мият чинии чистият Това не са всичките 2 милиона българи в чужбина глупав роб да има много миячи има много които берат ягоди селскостопанска работа но и много които са страшна напред когато искаш успяваш и тука с малко успяваш глупав роб

36

Без паника

преди 3 години

Глупости на търкалета!Магазини,заведения,фитнеси, всичко пълно с народ който харчи пари.От утре се почват почивки,чевермета и т.н.Всеки се е качил на кола и пеша 1км не можел го накара да ходи.Вече никой не вярва на мита за бедния българин който умира от глад и не може да си плати кабелната.

35

факт

преди 3 години

Кризата удари финансите на едва 2% от българите, останалите 98% станаха милионери. Ти остави българинът какво говори и как се оплаква.

34

Депозитите Растат

преди 3 години

А депозитите растат - бавно и напоително.В някакъв момент ще окажат своето очаквано влияние на пазарите - ще настъпи инфлационен катаклизъм.И никакви клизми няма да спасят икономиката.

33

Много мрънкате

преди 3 години

Българите никога в цялата история не са били толкова богати колкото са сега.Никога обикновения българин не е живял толкова добре колко живее сега.Вие просто сте едни разглезени хора и не знаете какво значи бедност и мизерия!Вземете и прочетете някоя книга да видите как са живяли хората само до преди 100г. За каква мизерия става въпрос. Ходели са голи и боси. Не са имали дори обувки! Прочетете и анализа на комунистите за състоянието на Българите след втората световна война!

32

До 39

преди 3 години

Боли ме фара за Боко и корупцията. Народът богатее,престъпността е ниска,строят и се ремонтират пътища. А корупция има по цял свят.И в САЩ синът на президента е корумпиран, а и баща му е замесен. Тия работи по никакъв начин не се отразяват на живота на хората.

31

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Точно срещу окупираната от мен къща в Едикъдеси има хлебарница, а пред нея кофа. В кофата торби с непродаден хляб. И докато някакви сокереси профучават с мерцедеси до мен аз ,чистокръвният българин, си хапвам боклучен хлебец.

30

До 33

преди 3 години

"Прав ви път.... Втора ръка хора..... " Предпочитам втора ръка хора в чужбина отколкото петдесетата ръка в България умрял от глад и мизерия да гледам как Бойко се развява с джипа си, мята пачки на калпак на мутрите си и медиите срещу пачка готови да се наведът и да пишат колко е отличник Бойко. Назначава мафията си на висши постове без конкурс. Унищожение навсякъде, всичко ограбено, джипки олигарси, богоизбрани от Бойко за разграбване на еврофондове. Няма дори желание за борба с корупция...

29

Анонимен

преди 3 години

Герб ***, спрете се.Няма да ме убедите да гласувам за Чекмеджан

28

Банкер

преди 3 години

След Великден ще разберем какво е криза ! Теглете си парите от банките - сестра Галева , заедно с клепухия пРезидент готвят голямото крадене на спестяванията на българите - само тези 63 милиарда са наличните пари в държавата за крадене !!!! Теглете, братя , защото после ще е късно!

27

До 33

преди 3 години

Ами прав ви път.В чужбина винаги ще сте втора ръка хора. Ще мълчите като мишки пред местните ви господари.

26

ГРОБ

преди 3 години

Малко ги е ударила кризата. Още им трябва!

25

Само питам

преди 3 години

Средно с колко удари кризата финансите на Гешев и прокурорите му? 11 години управление на ББИзбягахме в чужбина за да спасим семействата, децата си от 11 години ужaccc. Не се издържа в България от толкова Корумпирани в правителството. Медиите са подигравка към професията, абсолютно подвластни на Герб и ББ

24

До 22

преди 3 години

Отивам да е б .а майкатиСбогом бал ък

23

Африканци

преди 3 години

има ли олио за 4лв, а заплата 300 евро, а здравеопзаване, инфраструктура нещо?? Нищо не чувам роби

22

Анонимен

преди 3 години

Хем удря хората във финансите, хем цените на имотите скачат. Хем хората са доволни и си преизбират любимата партия. Странно нещо е българският избирател! Да е жив и здрав и да продължава да си стои на дъното на ЕС, щом му харесва!

21

Анонимен

преди 3 години

Като гледам колите по-улиците се увеличават от ден на ден и стават все по-лъскави,та ми е чудно каква е тая криза.А майсторите имат работа за седмици напред.

20

Анонимен

преди 3 години

Някакъв ГЕРБераст пише само обиди. Ния пък ще плащаме за звepcкитe им обири на бъдещето на децата ни. Днес депутатите са работири половин час. Каква ще е заплата? Европа вече е ваксинирана поне 30-40% от населението. Пожарникара взе от астра зенека защото представител на Астра зенека - vaxzevria за България е евродепутатка на ГЕРБ - *** Паунова. Напълниха гардероба с пачки за наша сметка.