178

Циркаджии

преди 3 години

Тези двамата са големи смешници. Никой не напада и не се интересува за разбити руски шпионски мрежи. Защо тук се подслушват политици иде реч, български политици?! А защо са допуснати руските диверсента у нас, без реакция и противодействие също някой трябва да отговаря и как бързо ги разкриха с чужда помощ, след години безнаказани престъпни дейности у нас.

177

1

преди 3 години

И все пак, Борисов е мутра. Факт.

176

toti

преди 3 години

Amin da ste prosteni

175

Анонимен

преди 3 години

Гнусляците се правят на ни лук яли, ни лук мирисали.

174

Анонимен

преди 3 години

Тия двамката го пратете при бай Ставри

173

Анонимен

преди 3 години

Нормалност ще има когато този октопод се изкубе. Тези двамата нямат ли поне малко срам да се показват. Където се допирал ГЕРБ ужастно вони

172

Пет Шест

преди 3 години

А бе тия от ГЕРБ може да живеят в Гномгейт благодарение на супер компютъра на Мария Габриел.Ама аз живея в България и тук място за мафиози - Няма.Подкрепям напълно служебното правителство.

171

Анонимен

преди 3 години

ДС управлява България чрез Доган и Пеевски. Бойко Борисов е тяхна марионетка. ДАНС е ДС. Прокуратурата е ДС. Крепостта на ДС е ДПС. Годишен оборот на корпорация ДС - около 120 милиарда лева. Годишни кражби на корпорация ДС - около 15 милиарда лева.

170

Анонимен

преди 3 години

Даниел Митов за Бойко Борисов преди години: - Аз не съм милиционер и никога няма да бъда. Не съм мутра и никога няма да бъда. Не съм масажирал ушите на Тодор Живков и никога няма да бъда приятел с Георги Първанов. Необходимо ли е да изброявам повече разлики?

169

Гномът се разпърдя

преди 3 години

Рашко..плитко плитко сте скалъпили предизборно ченгеджийски мероприятие...Дрънкате отвсякъде..Та сам директорът ( дето ужким си го ...преназначил!?!?) отрича да имало било ..таквоз подслушваните...Дрънкаш Рашка дрънкаш...но на кухо..кухая лейка...ченгеларио АДИО ..След 2 месеца събира багажчето...идва ново РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО !!

168

Най

преди 3 години

Най-много вервам на Черепа.Човека е събрал 3-4 милиарда и сега си ги защитава . Пръска пари по гномове, служебни рашисти, фигуранти.Има пари -харчи .Всичко може да си купи.Вервам и на мустакатия банкер. Има много пари -харчи. Купил си е много српски съдии и за 6-ти път не му дават да идва в България

167

Анонимен

преди 3 години

ГЕРП ни направиха най бедни в ЕС след 12 години крадене и корупция Възмездие и съд за крадците !

166

ДС

преди 3 години

Да изчегъртаме всичкото ДС и фалшификаторите от България.Правят Костинбродската афера, сега ГномГейт за да си вдигнат рейтинга.Няма никакви доказателства.ГномЧета и Фигуранти никой не ви вярва.

165

1

преди 3 години

До Така е,нищо чудно и от тиквата,да го е чула,пак от него чула,преди години,как амед доган бил го поръчал.

164

Така е

преди 3 години

И Маяма от Костинброд каза , че със сигурност има подслушване.Тя е подучула за подслушването от автобуса с двойното дъно. Била в него на ниво -минус две.

163

1

преди 3 години

Задавам въпрос, "Някой звънял ли е от банкя"въпроса ми е към двамата,единия,само преди 7 години искаше ,да вкарва тиквата,в затвора,това е тома неверний,а към другия,който си пие кафето с бира,преди пресконференцията,колко кафета с бира е вкарал.

162

Анонимен

преди 3 години

Писна ми от мюлюцюнери, военни, ченгета, генерали и т.н. България за последните два месеца се срина тотално в очите на ЕС и партньорите ни. Кой иска да има взимане даване с такива държави като нашата. Ми никой. То въпроса е риторичен.

161

Моше ник

преди 3 години

Последните години стана гюмгей т .Страх ме е от ченгета и сърцето ми прави тулуптулуптулуп.

160

1

преди 3 години

Отново лоша тактика от Борисов.Тези, хора, Биков, Митов, Сачева са най-неприятни, защото са доказали, че са безпринципни нагаждачи. И не сменят партии, а работодатели.След всичките ви лъжи, не ви вярваме по подразбиране.И нищо не променя факта, че Борисов е мутра.

159

skopec

преди 3 години

тези и двамата са скопени, мястото им е на шарения парад с дантелени дрехи, а не по телевизията.