55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 "Ролята на Радев е, че уволни всички шефове на АПИ и така наруши нормалната работа на фирмите отговорни за ремонтите." Не е само това: навскякъде, под предлога че текат проверки, се спира работата. Затова и тия се оправдават с времето, защото няма как да кажат, че е защото комунистите са тръгнали да превземат държавата с помощта на служебното правителство, не се върши нищо. Но на руските *** по сайтовете им се плаща да се правят на неразбрали, а някои сигурно и безплатно.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52А трите правителства по време на безбройните гафове на ГЕРБ кой ги подбра? Къщи за тъщи, апартаментгейт, тефтера на Златанов, Ало Ваньо, суджуци, братиньо, теч на данни от НАП, ремонт на ремонтирания ремонт, Мишо Бирата? Цял ден няма да ми стигне да опиша всичките фейлове на свръхкомпетентните ти любимци. *** си купи едно торта сахар и се успокой малко, че ще ти се пукне аневризмата.

53

Анонимен

преди 2 години

Ролята на Радев е, че уволни всички шефове на АПИ и така наруши нормалната работа на фирмите отговорни за ремонтите.

52

Анонимен

преди 2 години

Викаш, ГЕРБ не са на власт, ама този ремонт се бави пак по вина на Борисов сигурно?Може би и магистрала Хемус я спря Борусов,а

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 "Каква роля, функция и правомощия има президентската институция въобще при възлагане на обществени поръчки и извършването на СМР на републиканската пътно-транспортната мрежа?" Веднага ти обяснявам: в момента функциониращото служебно правителство е ЛИЧНО ПОДБРАНО от Радев, като действията му се простират (и като правомощия) върху всякакви ремонти, програми и управленски действия в страната. Това е БУКВАЛНО правителство на Радев. Ако не си наясно с това е по-добре да се ограмотиш.

50

Никк

преди 2 години

Трябва много бързо и качествено да направят едната лента, за да пуснат движението по нея. Не е редно лятно време да е затапен пътя за нашето черноморие. И то в момент когато всеки иска туристи които да влеят малко пари в икономиката.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47Всичко си върви с пълна пара, Бокича нищо не може да спре :)) Вече нема - Ало Ваньо.... хахахаха :) Даже ми е смешно за Мишо Бирата, как се е вкарал в схемата с Банкянския.... :)) Явно не е знаел челяка, че има СИК :)

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47Обясни, моля, как точно зависи от "фигуранта" един ремонт, стартиран при правителството на ГЕРБ. Каква роля, функция и правомощия има президентската институция въобще при възлагане на обществени поръчки и извършването на СМР на републиканската пътно-транспортната мрежа? Все пак, функцията ти на гербаджийски *** е да агитираш в полза на любимите си мутри. Демонстрирайки тотална липса на обща и юридическа култура, на практика постигаш обратното и няма да си получиш сребърниците.

47

Анонимен

преди 2 години

Никога нема да имате пътища като хората. В по долният коментар ви обясних как правим аутобани тук в Германия. От 20 години работя по Аутобаните в Германия. Работата е тежка но добре платена. Работиме и нощна смяна Защото в жега студ и дъжд не се поставя асвалт както вашите мутри го правят. Вашите магистрали и пътища са без основи. Основата се състои от железо бетон. Вашите пътища и магистрали са от натрошени камъни намачкани с валяк и забити в калната земя. После се чудите защо асвалта потъва.

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 "Търсят оправдания да не работят. Ще спрат всички строежи в страната." В момента във всички сектори проектите се спират нарочно до овладяването им от руските слуги на Радев. Публична тайна е.

45

Анонимен

преди 2 години

Търсят оправдания да не работят. Ще спрат всички строежи в страната.

44

Анонимен

преди 2 години

А защо си мълчим, защо не протестираме срещу грабежа на служебното правителсъво

43

Румен Владимиров

преди 2 години

Свалиха Бойко и строежите спряха, парите в хазната свършиха, добавките за пенсионери секнаха, изтребители паднаха, Магницки наложиха, никой не говори вече за анти-Ковид помощи за бизнеса!

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 Ама Бойко и времето ли управлява? Щото тия с времето се оправдават, ако не си прочел. Те са били прави това дето са си мислели, но не по причините, за които си мислиш....

41

Анонимен

преди 2 години

До Коко Горилата 35Обвиняват едно месечното правителство, все едно не е съществувал Бойко :)))) Аз гласувах за Бнкянския през 2009, батките ми се хилеха, сигурно са си мислили - "тоз е много глупав " :)) Не може да се отрече, че са били прави :))

40

Анонимен

преди 2 години

Ама нали викахте,че с новите шефове вече такива работи нема да има? :D

39

Анонимен

преди 2 години

Има пет готов чагистрали, не лъжи червен ***!

38

Анонимен

преди 2 години

Докога ше ги търпите тия да ви успиват че нещо праат. Милиарди откраднаха и една магистрала нямате готово. Оня с Жипарата само обикаляше и прибираше пачките. Какви пътища праат без основа. Нфъргат некви камъчета мине валяка намачка ги изсипат отгоре асвалт с варовик и викат. На ти кьорчо очи. Магистралата е високоскоростен път. Той трябва да има основа от железобетон. Върху железобетона се слагат 3 слоя асвалт. Четвъртият е високо устойчив на износване. Така правим аутобани тук в Германия.

37

Мерседес Мечок

преди 2 години

Видяхме ги какво могат т. нар. служебно правителство.

36

Think

преди 2 години

Реално и при бат Бойко и при тез на Румбата Радев и при всякакви е едно и също. Голям процент от държавата не работи, защото вече няма материал. Който и да избираме, ще си затъваме.Само онези горе ще дърпат напред. Това е истината.Няма Бойко, няма Слави, Христовци , Маи , Корнелии и т.н. Липсата на качествени и умни хора е ударила връх. А тези качествените ако очаквате да се върнат в България се лъжете жестоко. Те там живеят като царе, кво да се връщат тук.