АПИ се оправда: Забавянето на ремонта на "Тракия" е заради лошото време

Удължават с месец ремонта на "Тракия" между Чирпан и Стара Загора
22 юни 2021 15:03, Ния Христова
79
Ремонтът на магистрала "Тракия" между Чирпан и Стара Загора беше удължен с месец, въпреки обещанието, че ще приключи до края на юни.
 
Според Агенция "Пътна инфраструктура" причината за удължаването на ремонта са лошите метеорологични условия през последните няколко седмици, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Целият ремонтиран участък е с дължина от 53 км. Автомобилите ще трябва да продължат да използват алтернативния маршрут през Стара Загора.
 
"Икономическите загуби, които ще бъдат натрупани, както и пътната безопасност, която ще продължи да бъде застрашавана по стария път, са негативи, за които някои хора ще платят с живота си. Надявам се, че това удължаване ще бъде за добро и ремонтът ще бъде по-качествено изпълнен", коментира Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.
 
Проблеми с трафика днес може да възникнат и при още един участък от АМ "Тракия" - тунел "Траянови врата", тъй като там едната тръба се измива. Целия трафик минава през тръбата, която е в посока Бургас.
 

79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
1
 
! Отговори
ВладЦ преди 1 месец
На крива ракета космосът й пречи
76
1
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
До 55. Викаш цял ден можеш да изреждаш гафовете на правителствата на ГЕРБ. Щото тези на БСП и ДПС, на Костов и царя хич нямаха гафове, а? Особено пък на червените - не гафове, ами цели катастрофи. Е, не ти ли е ясно, че в нашата нещастна държавица винаги ще е така. И с тези новите това ни чака.
75
1
 
5
 
! Отговори
Л.холандец преди 1 месец
Детски оправдания.Утре пък ще стане горещо и същата оплаквателна.После есента идват пък валежи...И така,както винаги.
74
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Те тия от АПИ само се оплакват. Лятото времето им виновно - няма магистрали. Зимата, времето лошо - няма магистрали. Обаче ако ви спрът без винетка и кажете че времето е било лошо и не сте успели да отидете и да си купите, ще ви кажат: "Нас това какво ни интересува?". Е мен ся аджеба що трябва да ме интересува??? Питам ги де. А един да излезне и да каже.
73
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Демек откакто дойде служебния кабинет.
72
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
вали 3-4 дни, забавяне 1 месец.... нещо им куца математиката
71
0
 
2
 
! Отговори
Сатир преди 1 месец
Боабет каза - лошо изпълнение, после се дръпна заднишком. Може да е усетила нещо изотзади. Сега нова звезда се вгледа в прогнозата за времето. Просто и кратко - търси се повод за пречене и напражение. Хора като не можете поне не пречете. Моля.
70
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 64 "И по принцип, и понастоящем. Една идея по-добре съм, откакто ви чегъртат." Често го чета това от аутсайдери, които реално са се забили в някоя дупка и не ги засяга, защото нито нещо зависи от тях, нито нещо правят, та да има значение. На такива на игра на карти им се казва "кибици".
69
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Те по принцип планират да спрат Хемус, защото нямат интерес да се развива икономиката на страната. Те не искат хора спокойни и със самочувствие, защото такива хора не могат да се манипулират
68
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При ГЕРБ не си спомням да са забавили някой проект. Винаги се стремяха максимално бързо да работят.
67
8
 
11
 
! Отговори
Влади преди 1 месец
Това още нищо не е. И Хемус няма да бъде завършена при тия, новите оли.гофрени. Обаче: бъдете щастливи, ГЕРБ ще е изчегъртан, Божковци, Стайковци, Бановци, Иванчевици се връщат на бял кон.На който му е слаб умът, да му е здрав ... гърбът.
66
2
 
10
 
! Отговори
Хаахх преди 1 месец
След месец ще има да викат че слънцето е било силно.Хахаха
65
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази новата калинка ли е?От първият ден започнаха проблемите.Днес дъждовете ,утре жегата,а после няма пари и тн.А ааа те парите са вече по пликовете ,забравих
64
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 61Да. И по принцип, и понастоящем. Една идея по-добре съм, откакто ви чегъртат.
63
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нормално! първо забавяне, после спиране и накрая парите в ПЛИКОВЕ ЗА ФИГУРАНТА .Бойко поне строеше ,а вие само крадете от първият ден.
62
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко 10 години се оправдаваше с тези преди него.
61
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 60 Добре ли си?
60
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 57Харесва ми обръщението "приятел". Подозирам каква е причината да се ползва от стожери на трол армията на СИК като Чебурашка, Калеко, алкохолика с любовниците и други дълбоки умове - най-вероятно това е една от опорките, на които ви обучават на гербобрифингите. Подходът е очевидно психологически - от една страна цели подсъзнателно да приспи бдителността на адресата и той да се идентифицира с адресанта, от друга придава наставнически тон. Close, but no cigar.
59
2
 
4
 
! Отговори
Мен преди 1 месец
Глупости,как времето,Бойко е виновен.
58
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А пък ремонта на участъка Стара Загора - Чирпан някое гербаджийче знае ли защо се проточи и защо изобщо започна толкова късно, при условие, че там са кратери от години. Жокер - някои хора стратегически изчакаха да изтече гаранционния срок по предходния договор, за да се "усвоят" нови парички.