36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35..."Ей , спрете да манипулирате новините. Джордж Флойд си беше ПРЕСТЪПНИК, и е резиствал арестуване."........Джордж Флойд наистина беше престъпник но не резистваше арест, следователно беше убит неправомерно при това от служебно лице което носи отговорност както даже и за престъпниците. Всички го видяхме и следователно полицая си получи заслужено присъдата! Политизираха убийството му неомарксистките палячовци и протестите тръгнаха по светаб в това число и в България, от слабоумие!!!

35

Пак ще пробвам,

преди 2 години

макар че ме изтриха. За да няма съмнения за достоверността на новината, вижте кой е нейният източник - над снимките пише. Не знаех, че съществува такава новинарска агенция. Кликнете върху последния линк и ще добиете представа за случая.

34

Демон

преди 2 години

Поредното розово активно мероприятие...

33

Между другото,

преди 2 години

поваленият от полицаите е същият, който се търкаля по земята и крещи, а после се опитва да разбие паркираната кола с юмруци. Очевидно е, защото на клипа той е с дънки, а другият е с къси панталони. Та за тази "жертва на полицейско насилие" правят мемориал. Пак между другото, моля се справедливостта да възтържествува за полицай Дерек Шовин. И сега също - за чешките полицаи, които са се опитали да озаптят това надрусано животно. И не са причинили смъртта му, то самото си я е причивило.

32

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

А кога за романтичния джооордж флооойд.!.

31

Гледах видеото,

преди 2 години

за което един от коментиращите даде линк в Туитър. Постът му, разбира се, вече е изтрит. Та там е 30 сек. клип, на който се виждат двама полуголи и боси мъже. Приличат на хора, които са се били преди това - единият се търкаля на тротоара, а другият обикаля и подскача около него. После търкалящият се става и хуква на зиг-заг към паркирана кола и започва да я разбива с юмруци, а вторият се крие зад друга кола. Това ли е опитът за "намеса"? И двамата очевидно бяха абсолютно неадекватни и дрогирани.

30

Възмутен

преди 2 години

Само ромския Пинк Флойд ли бе?Още по велик е тоя ром...направо прибавете още и Нелсон Мандела и Мартин Лутър Кинг..!Хахаха!Долна работа ей!Загубеняци!

29

US Immigrant

преди 2 години

Попитайте канадските имиграционно-депортационни власти ЗАЩО изгониха вси чехи от държавата си за броени дни, а онези, които не искаха доброволно да напуснат, ядоха пердах, бяха арестувани и изритани зорноволно по бързата процедура.

28

Анонимен

преди 2 години

Ей , спрете да манипулирате новините. Джордж Флойд си беше ПРЕСТЪПНИК, и е резиствал арестуване. Защо продължавате да повтаряте една и съща ЛЪЖА????????????????????

27

Оляхте се

преди 2 години

Кой магазин ще наеме ром клошар за охрана?

26

Анонимен

преди 2 години

"Ромският Джордж Флойд"---------------------------------Джордж Флойд е престъпник и рецидивист, който надявам се гние в Ада. Стига сте повтаряли като папагали опорките на задокеанските си благодетели, ами се усещайте какви фигури величаете. Егати "медията"...

25

Анонимен

преди 2 години

И пак стигаме до въпроса "А кой пази от пазачите? ".

24

Може ли истината?

преди 2 години

"Трима полицаи в Теплице задържат мъж, като го повалят на земята. Докато единият държи краката му, другият притиска врата с коляното си за над 5 минути, а третият се опитва да постави белезници." - Добре ли прочетох? Пише, че един полицай му държи краката, друг го притиска с коляно, а трети 5 мин.!!! СЕ ОПИТВА да му постави белезници! Може ли нормален човек да се съпротивлява като диво животно, освен ако не е надрусан до козирката? И как хем работи като ОХРАНА НА МАГАЗИН, хем живее на улицата?

23

Анонимен

преди 2 години

А по време на великия Тошко Живков - Правешки колко българи загубиха животите си от тогавашните милиционерски похвати???Колко българи, турци, ерменци и роми бяха пребивани до смърт в районите управления буквално за нищо?!?!Да не отварям тема за Ловеч и Скравена!

22

Ами добре

преди 2 години

След озаконяването на пeдерастията и пeдофилията, озаконяваме и престъпността, добре. Дайте да галим крадците с перца и да им оставяме входните врати отворени, за по-лесен достъп? Устройва ли ви?

21

аз-ът

преди 2 години

за мен - полицията е за награда.

20

ГРОБ за ГЕРБ

преди 2 години

До СВЕСТЕН ЧОВЕКОт на кака Бойка на нощното шкафче чекнеджето можеш всеки ден да вадиш...*** в евраци ако те устройва..и стига да не те хване

19

СВЕСТЕН ЧОВЕК

преди 2 години

От какво нещо в България мога да вадя по 27 000 лв. на месец ?

18

Анонимен

преди 2 години

Гледам, че някой е снимал. Ако е жив и в съзнание, преди да го качат в линейката, значи причината за смъртта е друга. Но ако не е, полицаите ще го отнесат. Лошото е, че веднага всеки скача за това, че е от малцинство, а никой не се замисля, че комплексите и лошата подготовка на полицаите убиват не само хора от малцинствата. Проблемът трябва да не е "насилие над член на малцинство", а "полицай убива невинен заподозрян" (независимо от цвета на кожата му, защото утре може да сте вие).

17

Додо

преди 2 години

Паралелът е налице, всичко е налице и всичко е ясно. Борбата е европейската раса да бъде унищожена и борбата разполага с много средства и прийоми. Остава сега да се окаже, че и ромо е имал нива на дрога в кръвта, несъвместима с живота и направо да осъдят полицаите за предумишлено убийство!