117

Анонимен

преди 2 години

"лудият" с "тежката" диагноза получава приз за най-голямата от-качалка на вечерта. Забавен е с дивотията си.

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен141Не са всички - тук има 2-*** 3ма диагностицирани малооумника, които се упражняват в ллаайнометство. Нормално за възпитанието им.

115

Анонимен

преди 2 години

за всичко има документация и доказателства че сте точили.трябват и по обстойни проверки от други органи.

114

Анонимен

преди 2 години

Много е пошло, че някои оплюват пироговци. Всеки поне веднъж е опрял до тази болница. Трябва да ги подкрепим сега, защото исканията им са справедливи.

113

Анонимен

преди 2 години

Остават само частните болници. Против тях и да пишете ще им е през съответното. И ще си плащате в пъти повече. Но откъде да го знаете, като кратуните ви не могат да измислят нищо читаво.

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Е, за последно те питам: Коя ми е диагнозата?..." Диагнозата ти е тежка. Оправяне няма.И като пита за последно - ходи си пий хапчето и си лягай, че много глупости написа "като за последно"

111

Анонимен

преди 2 години

Точите я касата и то здраво! Такива като Балтов подхвърля трохи на останалите и те са доволни, защото ако дойде някои друг и това може да няма!

110

Анонимен

преди 2 години

130 Аз съм страничен наблюдател. Но осъзнаваш ли че пишеш като л-у-д. Не те обиждам. Просто се чудя от къде такава жлъчна злоба към цяла професия и всички хора, които я практикуват? Нали осъзнаваш, че когато си се раждал е имало най-малкото генеколог и акушерка, които са помогнали да се появиш на тоя свят. Тези хора също принадлежат към тази мразена от теб професия.

109

Анонимен

преди 2 години

Абе като тия само леко си крадат и това не е проблем, защо не вземем да спретнем един протест-демонстрация, да влезем в Пирогов стотина човека и всеки лекичко да си открадне квото хване! Нали като е леко не е проблем.

108

Анонимен

преди 2 години

Санитаря от Карлуково защо не мине да събере телефоните от пациентите, че много се разбесняха във форума! И дайте да направим дарителска кампания за психото, да слагат други престилки, че тия като видят бяла престилка и си мислят че пак ще ги връзват.

107

Анонимен

преди 2 години

Много благодаря на всички за простотиите, които написахте. Цялата компания се забавлявахме! Днес облога беше: Много ли е изпростял средностатистическия и-ди-от, останал без работа или на 2 ракии. Оказва се, че ние, поколението, преживяло всички кризиси, видяло и комунизЪма и дивократичния клептоманизъм и какви ли още не извращения на безхаберни политици, се оказваме в 90% прави.Младоците отиват за уиски, а следващата тема ще е "Кой за кого и защо гласува последно". Очаквам пак да се включите :)

106

Анонимен

преди 2 години

Лошото е, че ако сега им се размине ще станат още по-нагли.

105

ганьо

преди 2 години

До 107. Ето такива креттени като теб са най-опасни за държавата ни. Защото са обладани от мисълта, че всеки, който е против тези, които ти харесваш, са врагове. *** да не те е кръстила Сталин?

104

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига, всички знаят, че всяка болница си собствена черна каса и ръководството взима най-голям процент. Останалото се разпределя между участващите в схемата лекари.

103

Анонимен

преди 2 години

Една моя съседка медицинска сестра беше бедна като църковна мишка. За 2 години в Пирогов натрупа хиляди и ми задмина доходите за целия трудов стаж. Как така? Освен това вика:Ние пироговци се подкрепяме и се прикриваме. Тогава не го разбрах, сега ми става ясно.

102

Анонимен

преди 2 години

Не бе, не източват!Само си зимат...

101

Анонимен

преди 2 години

крадеца вика дръжте крадците

100

съвет

преди 2 години

абе блокирайте София , да усетят спонтанно протестиращите от миналото лято дали е добре .

99

гражданин

преди 2 години

До 107. ***. А ти си иззрод, децата ти знаят ли го?

98

анонимен

преди 2 години

Абе хора като идва вълна от делта кацаров радев рашков слави и мая лиЩЕВИ ЛЕКУВАТ ИЛИ ПРЕД ВАРАТАТА НА БОЛНИЦАТА ЩЕ ЦЪФНЕТЕ.