129

L.

преди 2 години

Аз съм ЗА!

128

Анонимен

преди 2 години

освен там, ще има нов квартал и в хладилникадругият път пак гласувайте за фанди...Бонев от години представя проект за развитие на север, ама ний от село си искаме в Лозенец или в краен случай Младост...

127

До Навремето са реши

преди 2 години

А дано, ама надали. Може тогава да се сетят да пренасочат авиотрафика. Няма такова безумие другаде - да пускат самолетите на 100м над главите и през центъра. И защо, защото в Малдоститя имало небостъргачи. Недомислици.

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 146Аха значи ти. вече си там ,за теб можело на времето ама сега за новите не може?

125

Истината

преди 2 години

Това е супер разраства се София.Расте но не Старее йес.Как може да недоволствате нещо като се развива?Просто трябва добра инфраструктора да има.

124

Анонимен

преди 2 години

Чакай, че нещо не разбрах....Значи... Тия от предградията на Пазарджик имали проблем с трафика, нямало къде да паркират, но са против изграждането на нов булевард, който евентуално ще им поеме трафика и ще остави малките улички свободни за паркиране???Големи мозъци са всичките

123

Анонимен

преди 2 години

До zoroКой те кара да купуваш? Във Вълчи дол има къщи за 30 хил. лева.

122

Анонимен

преди 2 години

На Панайот и другите кухи *** като не им понася трафика в Младост и София, да си бият шута към родните места. Аман от примадони с големи претенции и вакуум между ушите! Той бил отишъл да живее в Младост следователно ще определя кой може да живее там и кой не, ще казва кой и къде да строй и т.н.

121

zoro

преди 2 години

Хаха - Младост - цени 1300 евро / м2 - давайте, давайте!

120

Свой

преди 2 години

Господа ***, така наречени управници пристигнали от село в София искате да си до карате родната от цяла България в София стига сте се мъкнали в столицата, че я осмърдяхте и обезобразихте. *** няма как да стане столичани. Боже, Боже каква гнусна напаст.

119

от Руси

преди 2 години

Чета и се кефя, колко е готин живота в шопето - алчни, жалки, завистливи и т.н. Щом са частни терените ще си строят хората и ще си дишате чистия въздух и ще се радвате на големите си заплати. И децата вкъщи на компа да не ги пуснете да излязат навън

118

Нов квартал....

преди 2 години

"Младост 5" с изглед.... към морето !Тичаите балъци да си давате парите на мошениците....

117

Роналд Рейгън

преди 2 години

Е, какво мрънкате сега, нали искахте пазарна икономика, капитализъм? Пазарът сам щял да се регулира, няма нужда от държавни намеси, нали така? Та и паметник ми построихте дори. А сега - ама то въздух нямало, зеленина няма, презастроено било, не ставало за живеене.. Кат няма детски градини - яжте банани, лейдис и джендърмен!!

116

Анонимен

преди 2 години

Така и така всички са от Пловдив, преместете София в Пловдив.

115

Анонимен

преди 2 години

Искаме жилищо, но не искаме да ги строят. Искаме да сме столичани, но не искаме родата ни от село също да е столичанин. На антиваксърския народ никой не мож му помогна.

114

Анонимен

преди 2 години

Няма как щом ще се събираме населението на цялата страна в един град.

113

Бай Иван

преди 2 години

Това поле оградено от чукари и камънаци, наречено София е възможно най-тъпия избор за столица, да спрат да точат ресурсите на другите региони и хората няма да ходят там, не познавам човек, който е там, защото му харесва, всички са принудени поради липса на развитие в техния регион ;) !!!!

112

гост

преди 2 години

На това място може да се направи някакъв парк, който да дава на гражданите на младост прохлада и почивка. Детските площадки са малко и обикновено са препълнени. Парка пред общината на Младост пък е вечно препълнен, глъчката е голяма и е като в кошер....Няма нежда от този нов квартал. Мястото на бившия магазин Деница се застроява с 800 апартамента! Това са още минимум 800 автомобила по Ал.Малинов, трафика ще е неописуем, не 20 мин, час ще е необходим за да се излезе на Цариградско

111

Анонимен

преди 2 години

Шшшш, провинциятаааа, имате метро и градски транспорт! Софиянци ги ползват отдавна, ползвайте го и вие. С метрото за 20 минути си в Люлин. На село по нивата светофари и кръстовища няма, ама тук като се изсипете няколко десетки хиляди да ходите до магазина с колата, защото ви мързи, ще чакате не 20, а 200 минути!

110

Фандъчка

преди 2 години

HUBAVOE