11

Анонимен

преди 2 години

Старата *** намириса кокала и пощръкля, то такъв шанс е един път в живота.Иначе ИТН правилно ми затвърдиха вота, Герб-СДС са единствените които не са комунистите от ДС или такива под прикритие.

10

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Редовно правителство ще има,подкрепено не от...протестърските партии,а от ДПС и ГЕРБ.Това е спасението на Тиквата,Доган и Гешеф,а Слаффчовата...кабеларка е само капана за...мишлетата,които се хванаха в него и поверваха на...добрата котка.

9

Анонимен ММА

преди 2 години

Как искам да се оженя за тази жена и да си оправя живота.

8

Случаен минувач

преди 2 години

Е какво излезе, че ДБ на Христо Иванов, които би трябвало да са антикомунисти, ще правят коалиция с комунистите. Всеки избирател ще се отврати от такова нещо.

7

Анонимен

преди 2 години

Забелязахте ли как се хили Нинова? От няколко дни не престава да се хили, за да си покаже новите протези. Като алуминиева дограма се е опънала.

6

Калеко Алеко

преди 2 години

Поканите за столетницата от Бузлуджа вече са написани, сега Свети Петър чака само отговора ... !!!

5

Анонимен

преди 2 години

Както вървят нещата няма да се учудя, ако учиндолските режисьорчета получат подкрепа за кабинета си от гербавите и ДПС .

4

Аз

преди 2 години

Импексова пак завъртя схемата!)Нинова си е сехамджийка!*** не го чака нищо добро!

3

ха-ха

преди 2 години

Леле тая *** как се облизва за власт. Ослушва се и чака да седне на държавната софра. Великата приватизаторка!

2

Доволни протестъри?

преди 2 години

Комуноидните лешояди надушват власт и започват да се събират около трупа на итн. След върнатият мандат топката ще е при тях официално. Протестърите, как сте с главите в жегата? Свалихте лошият Бойко, 1/4 от изкукалият народ гласува за кукувци, а сега ще натресете на народа си Румен Гечев и компания! Доволни ли сте от резултатите на вашия протест?

1

Асан

преди 2 години

Кой ви е канил на баницата... Баница та е на славчу :)))