28

ветеринар

преди 2 години

децата бяха много голям разпространител и на предните вЪлни,както при един грип

27

Коприва

преди 2 години

Въртят, сучат и пак се домогват до децата! Тези хора не са ли учили някога медицинска етика?!

26

антиваксър

преди 2 години

Има проучвания, един френски лекар беше обобщил, че децата не разнасят вируса, както ги набедиха, освен това не боледуват тежко, с някои малки изключения, и ваксината им причинява миокардит. Тази продажна професорка да не забравя, че е жена и, предполагам, майка. Оставете децата на мира!

25

Живко

преди 2 години

Стига си лъгала дърта вещице!

24

Анонимен

преди 2 години

Кака радка отива при бай Ставри.

23

...

преди 2 години

Сериозно прозрение на професорката.Дали не затовриха миналата есен всичко 2 седмици след първия учебен ден?Сигурно съм сънувал.

22

Анонимен

преди 2 години

"Друга съществена причина е околната среда на тези ваксинирани хора. Всички държави около Израел са с 0% ваксинация", обясни специалистът." -- - Това бързо да го изтрият ,че стана за смях и резил "специалистът"

21

Анонимен

преди 2 години

Хем феномена на избледнял имунитет хем при среща с вируса клетките на имунната система се размножават много бързо и започват да изграждат нови антитела спрямо него наверно.

20

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, айде сега! В Израел има толкова много болни, защото видиш ли в съседните държави имало 0 % ваксинация. Другарката наясно ли е, какъв е пропускателния режим в Израел, и че там пиле не може да влезе от друга страна, особено съседна и особено арабска. Стават наистина смешни, като се чудят как да си изсмучат пръстите със скалъпени обяснения. Просто трябва да излязат и да си признаят, че ваксините бяха тотално неуспешни.

19

ха ха

преди 2 години

Долна алчна баба! Децата са природно предпазени! Стига този детски тормоз!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Бабо ти не трябваше ли да си пенсионерка и да си дундуркаш унуците а не да ни наливаш боза в главите. На нейните години бабите едвам ходят подпират се с бастуни щото цял живот са работели. Търчали са като коне. Майка едвам ходи щото на младини е била тъкачка по цел ден на крак и сега краката я предадоха. А тая сигурно може да тича като кон щото много сее преработила. От га..зо и вода тече и ла.на.

17

Анонимен

преди 2 години

Има една лелка, джи-пи ми се води, ако требва да разчитам на нея, пиши ме умрел.....хахахахаха :)) Като почне да си лафи с некоя кифла, отиде работното време......хахаха :)))

16

антиваксър

преди 2 години

До два типа 12 Затова пък тро.ло.вете сте само един вид :) каквито глупости ви платят да пишете, такива пишете. Може под една статия - обратното на това, което под друга :)

15

e

преди 2 години

не взимайте препоръки от лекар, който е с наднормено тегло и не се грижи за себе си

14

идетрибунал

преди 2 години

Ало,проффесорке,какво ще кажеш,че американската агенция по лекарствата от 01.09.2021отнема разрешението си за използуване на PCR тестоветеПОРАДИ ФАКТА,ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ОТКРИВАТ КОВИД ВИРУСА!КАКВО СА ПРАВИЛИ ДО СЕГА?МЪЛЧИШ КАТО КОМУНИСТКА НА РАЗПИТ.ТИ СИ ЧЕРНА ДУША В БЯЛА ПРЕСТИЛКА!

13

Анонимен

преди 2 години

"При тази вълна специфичното са децата?"- И тях ли ще стрижете?

12

Дедо

преди 2 години

За скапания си бонус се заиграхте с децата! По много тънък лед тръгнахте да ходите .

11

Анонимен

преди 2 години

Бабичките-професори всичко знаят......хахахаха :)))

10

два типа

преди 2 години

Така. Има два типа родители. Тези, за които е важно децата им да са здрави, независимо къде ще учат. Ако трябва от вкъщи, значи от вкъщи. И други, които са против да се вземат каквито и да е мерки, само защото трябва цял ден да наглеждат децата си, или някой да остане с тях вкъщи. Да се чуди човек като са им толкова неприятни, защо са ги създали?! Втората група в идните дни ще стане много активна, поради горните доводи, маскирани като *осакатяване* на грамотността и тем подобни.

9

Пацо

преди 2 години

миналата - по - миналата седмица нали излезе някаква новина и то от официален източник, че ваксината при под 20 годишни причинява миокардит и други проблеми със сърцето? какво е това, не стига, че средната ни възраст на човек в държавата ни е 46 години, а и искат да отнемат живота на по - младите. вие сте чудовища