269

CANADA EMBASSY

преди 2 години

Г-н Кирил Петков,известен в България като КИРО ХАРВАРДА е все още както български,така и КАНАДСКИ ГРАЖДАНИН.Така е било както на 21.04 така и на 12.05.2021 когато служебното правителство не формирано. Това какви молбички и кога е пращал до властите в Канада...НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ! Sir Kirille GO OUT !!!

268

Анонимен

преди 2 години

Останах с впечатлението, че ако не бяха го притискали от другите партии и журналисти да си покаже Отказа, той още щеше да се хили и да се прави на доброто момче. Чак баща му се хвана да се пазари "Ама Канада дава повече". И какви са тия отбор министри с фондация, като счетоводна кантора ли са кви са.

267

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е изпечен лъжец.

266

Анелия Войнова

преди 2 години

Не показа никакви доказателства,за един министър не е допустимо такова поведение.Като има вече документ показва се и не се говорят празни приказкиТой вече е смешен

265

Анонимен

преди 2 години

Въпросът му е решен. От два стола ще тупне на земята.

264

ПроСоТо

преди 2 години

До Бизнесмен...личи ти какъв "бизнисмен" си!

263

Бизнесмен

преди 2 години

Конституционният Съд трябваше да изсели моментално това неадекватно канадско пce с хиперактивна външност гледащо неадекватно като наркоман.То не знае нито къде се намира нито какво прави.ДАНС и съда трябваше да арестуват и запорират всичко с възбрани да напуска страната и конфискация и имуществени санкция за всички некадърни решения с които докара индустрията на БГ до спиране БДЖ КЦМ и всички предсриятия до крах поради неадекватни цени на тока.Без подписа на тоя смо таняк нямаше да сме в кашата

262

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен....Виж какво,драги:-Случая с банкянската Тиква е съвсем друг!..Тиквата си е дефинирана мутра,невъобразимпростак,далавераджия и най-обикновенКРАДЕЦ!..Ако си забравил....Петков,от друга страна,е интелигентен,млад,НЕОПЕТНЕН и ЯВНО ентусиазиран да работи ЗА БЪЛГАРИЯ!!...Разликата м/у двамата е от небето до земята..ОПГ "герб" за това се и нахвърли така яростно с/у него..

261

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЩе стане, ама друг път

260

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТоИ какво по-точно направи? Единственото сигурно нещо е, че подаде декларация с невярно съдържание. И вместо да говори много да покаже входящия номер на документите за отказ от канадско гражданство. Да ама не, защото не му е угодно.

259

анонимен

преди 2 години

Ти си мислиш така, а пък си и нагъл! Нормален човек това няма да го направи, но КС ще реши!

258

Радевче комунист

преди 2 години

Ама превзехме властта от раз и без пушка *** нали бе Герберуго. Вече доста месеца нашта Корнелия разпределя порциите и управлява скрито държавата. БКП касите се напълнихадобре с Рашков в МВР.Тировете с контрабандата гърмят без да спират на Калотина или Андреево.БКП касите преляха готови за Октомвриската революция.Ние Левите Либерали Глобалисти Комунисти ще ви смачкаме и вкараме в една обувка всички въ=шливи капиталисти и буржоа.

257

Антон

преди 2 години

А за промените които започна? Какво не ви хареса? Само голи хули на личен принцип. Оставете го да ги довърши, няма да е задълго министър и без това.

256

Накратко

преди 2 години

Представяте ли си това да беше станало по времето на Герб.Щеше да има едни протести и вой до небесата.Да не говорим че в Герб вече щеше да е уволнен.То всичко което правят от това правителство ако се беше случило по врмето на Герб щеше да има гражданска война.Излиза че некадърни управляващи се подържат от некадърни гласуващи.

255

Адвокат

преди 2 години

Неадекватник назначен от Дънди Прешъс да краде и съсипва каквото може в БГ въпреки,че никой не го е избирал е тотален наркоман.Гледа като хиперактивен наркоман говори като наркоман.Той е невменяем и за затвор, защото не е БИЛ Български гражданин по време на назначението си както изисква закона.Съответно всики негови решения са абсолютно нищожни нелегитимни и оборими от правна гледна точка! Ако някой изпълнява решенията на този овчар то това е сериозно съучастие в престъпления с некадърника.

254

Анонимен

преди 2 години

В служебното правителство няма един читав, факт.

253

тъпото

преди 2 години

До Анонимен е ако зависеше от тебе, лагерите отдавана да са възродени и ти да си новият юнак дето ги дава на прасетата, не знам .. може и да ти излезне късмета, както е тръгнало..

252

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо "Гербаджиите" са "злобни" защото изобличиха Петков в лъжа? Ехаа с такива морализатори които пробутват нарушението на Закона като теб ще прокопсаме! Иначе много ПРИНЦИПЕН го раздаваше преди. Даже и за недоказани обвинения и явни компромати (като историята с кюлчетата) беше доста активен. Интересно обръщане на палачинката!

251

До ПроСоТо

преди 2 години

Чудя се, ПроСоТо ли си или си ПроСтоТо.

250

Киро и ДСБто

преди 2 години

Извинете, колко време пътува едно листо хартия с дипломатическа поща? Максимум за три работни дни става. От Румъния до България, където Кирчо да си го вземе. За министър сигурно ще му го дадат и в извънработно време, без да се реди на опашка. Този клоун сигурно и диплома от Харвард няма, иначе щеше не да я размахва по медиите, а да си поиска transcript, който да бъде официално изпратен където каже. Това е практиката в западните университети. И става много бързо