141

Анонимен

преди 2 години

Не зная друга държава в ЕС, чийто президент си позволи да организира преврат срещу редовно избраното правителство! Радев трябва да бъде съден!

140

Нема такива генерали

преди 2 години

Радев назначи любовницата си на втора държавна работа и й даде държавно жилище, а Янев уреди двете си деца в БЕХ и Булгаргаз. Това нито Борисов, нито Атанасов направиха!

139

Нема такава държава

преди 2 години

Президентът вместо да е обединител, вдигна юмрук и даде воля на личната си неприязън към Борисов. Служебният премиер-министър започна лобиране за все още несъздадена партия от негови служебни министри.

138

Анонимен

преди 2 години

Радев е бедствие за България, Бойко и Радев са хвани единия, удари другия.

137

гражданин

преди 2 години

До 143. Що, а не е ли вярно всичко това? Като дорасъл за поста ли ни докара клепарът от президентството този небивал хаос в държавата? А иначе, коментарите никак не са само в началото, а набъбват лавинообразно, защото все повече хора виждат какъв некадърник е този завистлив, злобен, отмъстителен, авторитарен, мнителен и подъл шаппкар. Ха-ха, но ти, като негов зомбиран лиззач, явно не можеш да издържиш след първите десет.

136

гледна точка

преди 2 години

Радеф е основната безсмислена фигура (наречен фигурант не от друг, а от Черепа) в този театър. На негово място Борисов ДОКАЗАНО е цар, оправяше се с държавата доста прилично, за разлика от тоталния хаос сега.

135

изнервен

преди 2 години

***. Съсипа държавата за 4 месеца.

134

От мен

преди 2 години

Радев слез от самолета и отиди при народа

133

цдььь

преди 2 години

Радев е единствената смислена фигура в този театър, все още незнаем кон, топ или пешка е, но Борисов на негово място би изглеждал плачевно

132

Зозо

преди 2 години

Рундю ще загуби балотажа с гласовете на ДПС. Няма какво да се пъне изобщо. Спукана му е работата.

131

чебурашката изостана

преди 2 години

За отбелязване е, че през 2016 г. бе направен тъкмо обратният опит: Радев да бъде изкаран човек на Москва. Опитът завърши с провал.През 2021 г. тактиката е преосмислена: да се вбие клин между Радев и голяма част от българските избиратели, които си остават преимуществено русофили, макар и в по-малък процент, отколкото през 2016 г. Основните внушения са: президентът е зависим от САЩ, на път е да вкара България във война с Русия, служебното правителство е назначено от Козяк

130

Анонимен

преди 2 години

В последните седмици се забелязва пренасищане на форумите в медиите с коментари срещу президента. Обикновено те заемат първите няколко десетки мнения, появяват се мълниеносно след публикацията. Отличават се с баналност, повторяемост, полуграмотност и лош правопис. Но всички те набиват методично ключови думи и интерпретацииКлючовите думи и понятия от пет години са: ***, зелен чорап, льотчик, ***. Те са част от провалената стратегия президентът да бъде клеймосан като недорасъл за поста

129

анонимен

преди 2 години

Я, не съм ***, ама нема да гласувам за фигуранта! Откъде-накъде Деса, че има повече рокли от мене, па и че ги пазарува с убавците от НСО?!

128

Анонимен

преди 2 години

Радев иска пари , а не депутати и НС.

127

Бунгур

преди 2 години

Дестабилизацията в държавата трябва да е тотална.Всички действия на Радев са в тази насока. Търпеливия народ ще заплати висока цена за да бъде стабилизирана държавата отново.Създават се идеални условия да процъфти престъпноста на нивата от 90 -те години.Инфлацията се надига.Добре,че е валутния борд,че досега да сме тръгнали надолу по пистата.

126

пипи зеленото чорапч

преди 2 години

има време я. като каже херю и централата на ЦРУ тогава че разпускаме. деси поетеси де си мила моя първа дамичке.

125

ха ха

преди 2 години

Ооооо, ама вчера и днес ги видяхме най-важните закони в държавата-да се свали охраната на гл. прокурор....Това безспорно е най-належащия въпрос, който стои пред държавата. А, и актуализацията на бюджета ХА-ХА-ХА-ХА. И затова ще го разпуснеш на 20 октомври, нали..Тъкмо да поизчакаш и произнясянето от Канада за един приятел....Повръща ми се. И ме е срам, че хора са гласували за теб. Явно много амеби живеят в БГ.

124

Миризлив Гербер

преди 2 години

Чебурашка е 100% *** -факт неоспорим.

123

До Чебурашка

преди 2 години

Безполезно е да се обясняваш , всички тука знаем къв продажен празноглавец си

122

гост1

преди 2 години

последно фигурант или диктатор ?