14

Анонимен

преди 2 години

Това е прокуратурата на каскета.Там всички наши хора са невинни.

13

съд

преди 2 години

Във всяка една държава по света това дело се решана до две седмици а в някой на место.

12

Възмутен

преди 2 години

Всичко е ясно от самото начало! Защо се повтарят делата и не го осъждат? Ето тук е ясна голямата корупция! Кой знае колко милиони е дала майка му за да ни баламосват вече втора година? Жалко за умния и добър човек Милен Цветков! Да почива в мир! А този,Господ знае какво да прави с него и майка му!

11

Анонимен

преди 2 години

Докога ще го изслушвате,бе?Не е ли ясно всичко?В друга държава отдавна щеше да търка наровете,а нашата Темида е с широко затворени очи.Защото там е било и надрусаното отроче на Лъчо мозъка.Да продължавам ли още?

10

АнонимеН

преди 2 години

ТОЛКОВА Е ЛЕСНО ТОВА ДЕЛО, ЧЕ НЯМА НА КЪДЕ ПОВЕЧЕ, НО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ВЛАЧИ ОЩЕ НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ!!! ЦЕЛТА Е ДА ГО ВЛАЧАТ 10 ГОДИНИ ТА ДА ИЗТЕКАТ ДАВНОСТНИТЕ СРОКОВЕ!

9

Любо питен

преди 2 години

А той ще се яви ли?

8

Анонимен

преди 2 години

Е, мое ли нещо заснето на камери, доказано от десетки очевидци и експерти, да се точи вече толкова време? А как да търсим справедливост, ако не са заснели престъплението на камера и не го е видяла цяла БГ нагледно? Безнадеждна история.

7

Леша

преди 2 години

До ACAB Слагат му предавател на крака и няма право да се отдалечава на повече от 10 метра от къщата си. Ощетен е да ходи на ресторант и трябва да си поръчва храната онлайн. Може да посреща гости, да излиза на двора и да се пече на слънце, да се вижда с дилъра си ...

6

Леша

преди 2 години

При либералните общества е така. Престъпниците са под домашен арест, а хората се самоизолират в знак на съпричастност. Очакваме някой да му занесе и плюшено мече.

5

Pi Ar Sevi Boiko

преди 2 години

Баси съда баси прокуратурата. Да убиеш човек дрогиран на куче с визока скорост на червен светофар и една година и половина и да не можеш да видиш очевадното престъпление. Ето това е прикриватурата на Гешеф

4

лайнарщина

преди 2 години

Тоя красавчик извърши ритуално убийство едва ли не на камерите на живо пред цяла БГ и то по брутален начин. Домашен арест.

3

Анонимен

преди 2 години

Темида отдавна няма. Тук адвокати и съдии се продават за 1000лв и от виновния ще направят невинен. Има видео записи за това престъпление, има медицински, има показания и всичко показва вината. Следователно по БГ продажна система този е на свобода в тях и сега ще го изкарат невинен. Цирковете са пълни.

2

Анонимен

преди 2 години

Тука и правосъдието е бизнес, така че ще се пробват да го изтъргуват, въпреки че уби известен човек, пред очите на всички, дрогиран до козирката. Ако беше покрит случая с някой обикновен човек, тоя щеше да е вече на свобода.

1

Асан

преди 2 години

Откъде си е купил 3 вида джойнт :)))