172

Bebok

преди 2 години

Ще намалят ли сметки за порното и ток? Или пак празни приказки "трябва, трябва, трябва.." после-хоп и завръщане у САЩ с награбени пари?

171

Анонимен

преди 2 години

Това са ви новите спасители-месии според повечето лайномедии, спуснати директно от америка за ***, добре ги вижте, те ще ви порят следващите 4 години.

170

Стига бе,..

преди 2 години

Стига популизъм и гръмки рекламни лозунги, че ни писна !

169

Н1

преди 2 години

Успех. Крайно време е да ползваме опита на Америка как са прекарали жп-то надлъж и нашир през земите на индианците, как са добивали нефт и злато, как са оцелели без пиене през Сухия режим, как са построили Лас Вегас в пустинята, и още, още препятствия без никаква корупция. За филмите на Мръсния Хари няма да говоря, само ще спомена "Бандите на Ню Йорк". ГО.

168

Анонимен

преди 2 години

Целта на всички политици е да ви излъжат да гласувате за тяхното... благополучие...За нищо друго не са тези сладки приказки..

167

радевата касичка

преди 2 години

кире , а кога ше почваме да произвеждаме ел. автомобили , или вече започнахме ?

166

Анонимен

преди 2 години

Нагли до безобразие ,и негово величество говореше същите глупости и ни оправи набързо!

165

Кривондел

преди 2 години

В Плана за Възстановяване махнаха парите за стиропор, за да сложат пари за соларни панели. От днес е новината, че ББР ще кредитира малки соларни панели. Явно това е иновативната и важна част от икономиката, която заслужава да бъде финансирана.

164

да си върви

преди 2 години

кики покани и дан шамон -ТОЕСТ АМЕРИКАНСКИТЕ ЕВРЕИ по алчни от тях няма

163

цъ цъ

преди 2 години

ама кики нито дума не казва за тока , парното , увеличение на цените , говори за около 5 малки фирми които продават на световно ниво някакви специфични детайли , абе кики това не прави икономиката на страната , няма как кики върни си канадското гражданство

162

1280

преди 2 години

От тия двамата нищо добро не чакам, предполагам, че ще въведат места за паркиране специално за пеерасти и жендерчета и разбира се ще съберат всичките си почтени роднини на хранилката харвардците

161

Халал да ни е КС

преди 2 години

Радев нарежда на КС какво решение да вземе,проблемът с двойното на Киро не бил актуален,минала му давността.Е такава е услугата на КС, да тупа,топката.Въпросът е има ли смисъл от КС изобщо, щом конституцията се мачка именно от тези съдии.Радев обаче да извади декларацията на Киро, че за нея няма давност,там чакат 3 годинки на топло.Как,ако това престъпление се потули съдилищата ще могат да осъдят някого за същото престъпване на закона.Радев има да обяснява и за офшорките на Асенчо Василев.

160

Анонимен

преди 2 години

Никога повече крадците гербави. Никога повече еднокнижник джипков.

159

Много ме радват

преди 2 години

тези новини за Кирил Петков, Асен Василев и компания, които пускате всеки ден, как с решимост и нулева толерантност искат да изчистят и подредят "***" България, в резултат на 12г престъпно управление на мутро-мафията ГЕРБ.

158

смелчага

преди 2 години

Кире направи това,което никой не посмя и щяхме да си таралянкаме джипката до края на бг-то.Браво или евала,както би казал Герджиков.

157

истина

преди 2 години

Харвалдска пирамида основана от двама престъпника.

156

ДРЪН ДРЪН

преди 2 години

Не вярвам на алчни крадци и досадни шмекери.Добре ще сме,ако ни управляват хора без да вдигат гюрунтия и да се тупат по гърдите и главата,но да се почуства подобрение в материалното състояние и здравето на обикновения човек.

155

ХА СЕГА ДЕ

преди 2 години

ПОЧТЕНИЯТ КИРЕ С ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО, НО НОСИ БГ В СЪРЦЕТО- А ЮМРУКА ПИШЕ НОВИ ЗАКОНИ

154

До 170

преди 2 години

Бокьо по му пасва - Жипка ,понеже той самият си е неграмотен еднокнижник. Сиреч както той казва си е *** челяк.)Има една гънка и то отзад . Служи му да ака и да крадне и с гъзо.

153

89898989

преди 2 години

На лъжци, с неясно гражданство, НЕ ВЯРВАМ. Същото важи и на оня ококорения от много ходене по левия бряг, и на специалният му тъпкач от Дубай, и на оня, който 5 години не успя да прочете Конституцията.... Да им вярват гладките мозъци и платените протестъри. Аз съм нормален човек и на лъжци, измамници и нарушители на Закони и Конституция не вярвам!!!!