43

Анонимен

преди 2 години

Е кое е нередното за 10 бона сега неможеш един що годе хубав *** да направиш?????? Те крадът милярди тръгнали за две месечни заплати на крадците да се занимават

42

Иван

преди 2 години

Парка е страхотен, за тези пари неможе да се направи всичко. Снимките са от есента, пролетта когато цъфне всичко и изникне трева, ще бъде страхотно. А и децата ще карат безопасно, а не по улиците на селото. На места е по - широк асфалта, защото, ако се вгледате има леки гърбици за по - екстримно, но все пак безопасно! Поне хората се опитват да направят нещо градивно.

41

boby

преди 2 години

Баси, бая са успели да направят за 10 хил.лв., аз преди 3 години си асфалтирах алеята на къщата, 30 метра асфалт с 2.50 ширина ми струва 3000 лв., а сега подозирам цената е и по-висока. Евтини сензации търсят журналята

40

Анонимен

преди 2 години

За 10 000 са постигнали много даже. Дори инв този си вид, вярвам, че това е най-спретнатото място в това село.

39

Анонимен

преди 2 години

Да, паркът не е кой знае колк окрасив, но за 10к са направили, каквото са могли.Това не са много пари за този малък проект. Не зная някои хора какво очакват? Асфалт за 1000лв с труда, дръвчета и всичко останало?Ами, то, само механизацията и валяка да закарат там, с горивото и надниците на работниците и вече имаш едни 5хл.

38

O какво произведение

преди 2 години

на изкуството! Прилича на прясно кучешко....

37

Киро Рамбото

преди 2 години

Явно много пари е откраднал. Всички кметове крадат с две ръце. Никой не се набира за такъв пост от любов към града и съгражданите си.

36

Хоясан

преди 2 години

Какво разбуни, 10 хил лева са 3-4 айфона, справили са се перфектно за този бюджет и както е споменато - вложена е и душа в това нещо. Вие какво направихте, разбунените?

35

Анонимен

преди 2 години

Естетично и хубаво е направено. "Малки демонстрационни проекти" каза Царот и се оригна на лук и вкиснато....

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 Опитал си се да си въобразиш, че липсата на достатъчно пари може да се компенсира с "душа"? Забавно!

33

Веднага бих...

преди 2 години

...отпуснал още 10000 лв на тези мили хора, за да се монтират бордюри на пистата, да се оградят две кътчета за малките / има място/ с люлки и катерушки, да се направи соларно осветление, да се вкара вода за чешмичка и да се довърши озеленяването - ще стане разкошно, мисля!Браво на тия хора!

32

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли фирмата изпълнител?

31

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

А кошчетата за 3 бона и пейките за 10 бона на Фсндъкс не ви рсзуниха, нсли

30

Браво...

преди 2 години

...на тия хора - сумата е нищожна, но какви възможности за децата!.....Браво, браво, браво!

29

Анонимен

преди 2 години

Няма форма на "брецел", а немските гевреци се наричат "претцел" (pretzel). И това там е екопарк?!? Някой шизофреник ли го е правил? Само като гледам как трябва да пресечеш трасето, за да идеш до кошчето и направо ще стане много "еко" след месец. Поне тоалетна да бяха сложили. Бордюри, маркировка, осветление?

28

Анонимен

преди 2 години

Никой не казва, че не требва да има парк или велопарк в случая в това малко селце, ама грозна работа, че и 10 бона струвало :)) Като строиш нещо, това ще остане с години, поне да радва окото, ама такава грозотия.......направо са си оставили ръцете "майсторите" :)))

27

Невероятно

преди 2 години

асфалтово л...но!

26

Анонимен

преди 2 години

браво , а на хейтърите ... много им здраве :)

25

roslio

преди 2 години

Някой знае ли колко струва самасвал асвалт? Цената за това чудо е долу горе толкова. Но кой по дяволите го е разрешил изобщо това недоразумение. Той е за пребиване.

24

Анонимен

преди 2 години

Принципно за тези пари не е скъпо. Друг е въпросът,че една детска площадка с люлки и прочие ще събира повече деца. Пък и аз лично бих си карал по улиците вместо по това странно нещо.