63

Пижо

преди 2 години

Аз не разбирам нещо: фирмата нямала машини за изграждане на велоалеи, но кандидатства по проект за велоалеи. Нещо повече - тя е избрана да прави велоалеи без необходимата техника! Още десетилетие най-малко докато се изчисти тая ***. Да не говорим, че този асфалт е хпросто хвърлен и опасен за малки деца!! На 1 метър над земята, без бордюр, без маркировка.... Нямам думи!

62

Анонимен

преди 2 години

За цената си е добър,макар да имам усещане,че повечето асфалт е положен върху пръстта без основа от чакъл,което ще го амортизира бързо,но предвид,че няма да има натоварване отгоре,може и да изкара и повече време,децата ще му се радват

61

Анонимен

преди 2 години

"Реално децата в София няма къде да играят, а да не говорим за другите градове и села."Децата ще играят на градина. През останалото време трябва да учат-учат-учат ... А не да ми хайманосват.

60

Анонимен

преди 2 години

Това и 10 лева да беше, не си струва. КАКВО Е ТОВА? Показах го на познат, който се занимава с подобна дейност в чужбина и ме попита, дали не е нечий личен проект за картинг писта в зандия двор ... излагация.

59

Анонимен

преди 2 години

До 68 - Ми за ко толкоз скъпу буе ... то само каманаци. Еее излез на къра ... каман бол боооол.

58

ДДРОнег

преди 2 години

В статията не видях противоречиви мнения ?! __Но каот видях името на списвачката, ми стана ясно :) __Е, май-малко множко са 10000лв за съоръжение като това, но като сложил разходите за материали, машини, заплати, ПРОЕКТИ и др. сумата може и да наближи 10000лв ?!__Но една или най-много две хилядарки да са потънали в нечий герПаджийски или депесарски кмет, какво тогава ща напишете за милиардите на ту-лупа !!!

57

Ивайло Габровски

преди 2 години

В село Дреновец правим Вело парк А в Борисовата градина ,Столичния Колодрум е без достъп за желаещите да тренират колоездене ! Вече прекръстен и на арена Колодрума с 3 заведения на територията му без да се използва по предназначение в град с 1 300 000 население .Иначе София е европейска столица на спорта 😀,с унищожена инфраструктура и безхаберни управници!

56

Кирчо

преди 2 години

Да им се източи язовира !

55

До 61

преди 2 години

Що, от селския бевърли хилс да не би да са по-големи ценители? Цял живот около жълтите павета да обитаваш, пак може да прихванещ бисери от типа на: Дей тука Ипото? и Ша тряба да ти купят кольа!

54

Касандра

преди 2 години

Виждам палача как със секира отсича главата на "проектанта", на кмета на селото и на "изпълнителя". виждам Дреновец в пламъци.....

53

от северозапада

преди 2 години

Сигурно ще е интересно да знаете, че преди около 170 години София и Дреновец са били с почти еднакъв брой население!! С тая разлика, че в Дреновец са били основно българи!!

52

пазете

преди 2 години

По голямо и по хубво от площадката на АЕЦъ Белене за повече от 3 милиярда.

51

Анонимен

преди 2 години

За 10 хил. лева толкова. 100 кв/м асвалт са 8-10 хил. лева.

50

Анонимен

преди 2 години

До 59.За това от панелките излизат най големите естети.

49

Край

преди 2 години

И това да въртят кръгчета докато свят им се завие. В Бългрия можеш да реализираш и най тъпата мечта. Да реализираш ***.

48

Анонимен

преди 2 години

По добре е отколкото . . . хич, но е грозно! За това като израстнат тези деца няма да знаят какво е естетика!

47

Шефкет

преди 2 години

Като за *** селяндуpи бива, а и тънко са минали, трябвало повече да ги жулнат за тази "оригинална" форма.

46

Анонимен

преди 2 години

За 10 хилки бива вие какво искате писта от Ф1 да ви направят за тези пари.

45

istinata

преди 2 години

hahha ebati veloparka.za 200 leva mojeka prosto da otupkat trevata i da e eco velopark

44

Анонимен

преди 2 години

Зависи какво качество е асфалта, може и за хиляда да го сложиш, също имайте напредвид, че заплатите на работниците и докарването на багера не влизат в тези 10 бона, тъй че за какво си говорим изобщо.....:)))) Просто е грозно направено, разбирам че селяните са благодарни и на малкото което им правят, ама това грозно нещо ще остане с десетилетия :)