52

Муахаха

преди 2 години

само за Принудителна, т.е. на сила чрез Финансово и Социално Изнудване!

51

Урсула

преди 2 години

Този започва да ми лази по нервите.

50

Нане

преди 2 години

срам ме е от ковиваксите! Как можахте да си опуснете главният флагман?! Човека толкоз добре Ви напътсваше. Това е все едно да тръгнете на война и да си загубите от небрежност дженерала! Надявам се поне да е добре чиляка!

49

ОТНОВО МАНИПУЛАЦИЯ!

преди 2 години

Заглавието е подвеждащо: В Европа не се говори...? Не само, че се говори. Има дата в Австрия - 1 Февруари 2022. В същност, евродепутатът казва, че европейската централна разпределителна и маркетингова агенция за ваксини - разбирай Европейската Комисия - не предвижда на този етап да наложи повсеместно задължително ваксиниране на робите в Европа.

48

Анонимен

преди 2 години

ПРясна информация драги съфоромциИмаме си нов ГДЗИ на мястото на Кунчев - със заповед от 17.11.2021 год. заповед РД-15-1475/17.11.2021 е назначена д-р Кремена Пармакова ИД - ГДЗИ!!!!И така тройно набодения Кунчев - е или в отвъдното или тотално осакатен и скрит далече от всякакви очи. Но най-вероятно е пукнал!Е има ли още спекулации по темата - къде е Кунчев??????А има ли още някой съмняващ се че ви лъжат за всичко вкл. и за това колко е здрав и изпълнен със сили?

47

Анонимен

преди 2 години

В Белорусия защо няма сертификати и локдаун? Защо няма икономическа и енергийна криза и криза за ресурси, при това Белорусия не е особено богата на природни богатства?

46

Анонимен

преди 2 години

Обзалагаме ли се, че от нова година сертификата ще е със срок 6 месеца и ще ви карат да се ваксинирате до безкрай?!

45

Анонимен

преди 2 години

Тест за болест се прави на болен човек,значи човека се е разболял от конкретна болест от която се жалва и има симптоми от нея за което е определят каква е що е и му се назначават проби за анализи,които се изразяват в тест с маркери от вещества или без по методи и начини назначени по общоприети правила като стандартни процедури за които има изграден стандарт дори по БДС как се постъпва и какви показатели се следят за определяне с точност на параметри в какво се състои анализа,изменения за болест.

44

Смях

преди 2 години

Здравния министър що се изказва неподготвен? Няма ли да излезе и да се извини за насаждане на паника сред населението? Кой му дава право да плаши хората и да им вменява безпочвено чувство на вина? Да излезе и да каже на какво основание ЕС има право да ни санкционира спорен него? Какво се прави с министър, който лъже?

43

АнонимеН

преди 2 години

В ДУМИТЕ МУ ИМА И ИСТИНА! ИЗОБЩО НЕ ГОВОРЯТ , А НАПРАВО ГО ВЪВЕЖДАТ В ЕДНА ПО ЕДНА ОТ ДЪРЖАВИТЕ В ЕС! В ИСПАНИЯ ЛИ ВЕЧЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА ХОРА НАД 60 ГОДИНИ ИЛИ БЕШЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ, А МОЖЕ ДА Е БИЛО И В ИТАЛИЯ ! УЖ НЕ СЕ ГОВОРИ А НАКРАЯ ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ, ЧЕ Е ВЪВЕДЕН В ПОНЕ НЯКОЛКО ДЪРЖАВИ ОТ ЕС!

42

до 29

преди 2 години

Ти се моли с две ръце слънцето да не грее 20 пъти по-силно, както си го написал, че ни соларни панели, ни батерии, ни вятърни генератори ще те спасят от глад, липса на вода и радиация

41

Нане

преди 2 години

Мое... Та факсинирам с големата игла... Напрао, щи сложа четвърти бустер...

40

...

преди 2 години

Не е задължително да дишаш, бе!

39

В.

преди 2 години

Щом в Германия печатат фалшиви сертификати прави сметка доли не е да се спасят от задължителната ваксинация. Трябва да намериш начин да се спасиш за един полу-сезон. Докато втасат ваксинираните, де.

38

АнонимеН

преди 2 години

ТОЗИ Е НАПЪЛНО НЕНОРМАЛЕН! АВСТРИЯ ГО ВЪВЕДЕ, ГЕРМАНИЯ Е НА КРАЧКА, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ФРАНЦИЯ И ИТАЛИЯ ,АМА НЕ СЕ БИЛО ГОВОРЕЛО!

37

Защо?

преди 2 години

Баш си е задължителна кво лъжите. За кинти пращате всичко.

36

Шериат

преди 2 години

България тайно е въвела извън съдебно СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ по времето на Борисов

35

Не се говори, ама

преди 2 години

става задължително. Не можеш да пътуваш, не можеш да ходиш на работа, не можеш да ходиш на училище... Другите ограничения - мол, кино, фризьор, ресторант - са само допълнение към отнемането на елементарните човешки права. Айде да видим кой кон ще яде боб!

34

До Нане

преди 2 години

Нещо смислено може ли да "роди" кратуната ти?

33

Анонимен

преди 2 години

Германската асоциация за евтаназия обяви, че всеки който иска да бъде евтаназиран трябва първо да покаже сертификат, че е ваксиниран, според новите регулации на асоциацията.