214

Анонимен

преди 2 години

Болшевишката върхушка ще клекне пред Македония

213

Пепи сатъро !!!

преди 2 години

Ха ха ха!До некакъв новопоявил се от два дена във форума на Днес.бг субект със сериозния ник"заьо",бре!Скивай ся представителю на изключително дълбоката провинция-ти имаш нужда само от едно,бре!А то е-незабавен СКЕНЕР на черепната ти кутия,бре шшушумиго,бре!!!Ха ха ха!!!

212

Заьо

преди 2 години

Скъпи турци, имате възможност да задминете северно македонците. Следващият път като отидете в Белгия да водите преговори за присъединяване към ЕС можете да кажете открито, че вие искате да управлявате Европа. Не се притеснявайте.

211

Заьо

преди 2 години

Тука някакви персони от Турция се опитват да ни убеждават в най-различни небивалици. Последното недомислие е че те не били искали да влезнат в ЕС. Ами откажете се тогава формално от воденето на преговори за присъединяване към ЕС! Водите вече преговори с такава цел сигурно от 40 години. Резултатът е много слаб. Слаб две е резултатът господине от Турция. Кой е виновен, сигурно естонците или латвийците. Вярвайте си, обаче това няма да ви помогне.

210

Ъглово

преди 2 години

Сюлеймане , ако си посещавал Турция напоследък не би бил толкова сигурен в перспективата на Турция. Не и с това управление.

209

Йоцо

преди 2 години

Влезе ли Македония в ЕС ще стане мазало. Няма да има Европейски съюз а Македонски съюз.

208

msm

преди 2 години

Не, че много знам, но пътувам. Ще ви кажа, че много български думи се откриват в разговорната реч на Румъния, Сърбия, Северна Македония. Останали са там от едно по-старо време. Това е едно от най-явните доказателства за етно-културния генезис на народите от Балканския полуостров. Друго нямам какво да кажа, освен уважавай по-големият си брат, за да ти спори живота!

207

Жан

преди 2 години

Беше и е голяма глупост България да раздава паспорти на неблагодарните Македонци. Или както се процедира с Испания, също член на ЕС. НЯМА ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО. Взимаш българско и се отказваш от македонското. Така се процедира с такива неблагодарници.

206

Сюлейман паша

преди 2 години

До Зайо!,, ...Турция никога няма да стане член на ЕС... Умрели турците да станат член на ЕС!!! Ние да не сме бг да се ослушваме да разберем кои са силните на деня и да се присламчим кьм тех?! Ние сме уникален народ и дьржава!Целта ни е в 2023да се превьрнем в 10-та голяма икономика в света! 84 милионна нация ще влезе в ЕС да слуша една 1-3 милионна Латвия или Естония да каже кво да правим ли? Или някаква си Словакия или Словения?!?! Да,ама...не!!!Ние ще управляваме Европа,не те нас!

205

Словянин

преди 2 години

Възловага грешка на днешните български политици е, че /полу/отричат словянския етнически характер на нацията ни. Затова и правилно югозападните български словяне /македонска нация няма нито езиково, нито исторически/ ни наричат татари. Ние българите сме не само словяне, но и сърцето и душата на световното словянство. Така македонстващите най-лесно могат да бъдат обезоръжени, а не с глупостите, че сме траки или варвари /пра/българи.

204

Заьо

преди 2 години

Ако ДЕ и ФР напуснат съюза, ЕС, ще има ли някой който ще иска да влиза там?

203

Заьо

преди 2 години

Пепи недей да се вживяваш много. Престъпленията и вината винаги са лични. Казвам ти го само за информация, за да те предпазя от неприятности, ако искаш. Допълнително РСМ в сегашния си вид няма как да бъде приета в ЕС. Това е кристално ясно. По-скоро Германия и Франция ще излезнат.

202

КОЙ ТОВА?

преди 2 години

РС Македония след 15 години примерно няма да съществува. Така ми се чини..

201

Батан

преди 2 години

Вижте информация за отлично организираната платена мрежа от сръбски *** -"Лъжите, които четат сърбите".Няма съмнения, че и в сръбската колония Македония нещата стоят по аналогичен начин, както и че и в България действат платени сръбски и македонски ***.

200

Щ. Младши

преди 2 години

Вардарска България- на Българите!

199

Пепи сатъро !!!

преди 2 години

Ха ха ха!До некакъв заяк с ник Заьо,бре!ХА ХА ХА,бре!Тичай заьо,бегай заьо и информирай Интерпол,Европол,ЦРУ,Моссад,КГБ,ФСБ, Mi6,Сикрит сървиз,Интелиджънс с рвис и сървиса на Индия също,бре!Ха ха ха!Положението заьо е следното-ти не си само заяк,ами си и теле,бре!А поговорката гласи-Който теле са го родили,то ВОЛ ще си пукне,бре!!!Ха ха ха!

198

Заьо

преди 2 години

Хора с имена като "сатър" или "паша" открито пропагандират тук омраза към БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. Това е криминално престъпление. Днес.бг вие ли ще вземете мерки срещу това престъпление или аз да информирам Интерпол за това?

197

Българин

преди 2 години

Македонците са си българи, само дето са по-простовати и злобни. И нахални. Мишки

196

До Пепи сатъро

преди 2 години

Ти си неонацист и расист- твоето място не е в Европа а в родната ти Палестина,от която в Европа са дошли всички афроелини и афромакедони 5000 години след като Българите са развили Първата европейска цивилизация!

195

Заьо

преди 2 години

РСМ няма да стане член на ЕС, както и Турция за информация. Това е така не само защото БГ не иска а и защото нито ДЕ нито ФР ви искат там. Може да се песните колкото си искате, това едва ли ще ви помогне.