106

ДДРОнег

преди 2 години

То много хора се отнасят към хората като към ... животни, пък ние искаме човечествто да се отнася хуманно към останалите видове ...Е, то по културата на човека си личи, но за някои животното няма чувства и можеш да правиш каквото си искаш с тях и представят всякакви доводи, за да защитят жестокостта си... homo sapiens recans, глупости !!!

105

Алекси

преди 2 години

Вън от ЕС!

104

81

преди 2 години

Подготвяте ни за живот без месо ли?

103

Ивелин Михайлов

преди 2 години

В най-големия Исторически парк в света до Варна можете да ядете само чисто и вкусно месо без ГМО и анаболи! Заповядайте!

102

Анонимен

преди 2 години

...................параходни контейнери ....................славова, имаш ли поне бегла представа от колко години няма параходи? Достигнали сте критично дъно в този сайт

101

Хулигана

преди 2 години

Моя Салам е добре обгрижван чистичък и казват вкусен, нека духовните зелени тренд персони да го опитат, гаранция, че ще им хареса

100

ля ля

преди 2 години

искахте ЕС и ЮСА да са ви ментори и в тяхните коалициии и корпорации - ето това ще получите бледи мозъци! всичко идва от там - това ппластмасовото! Сега все по-ценно е истинското!!! все още има надежда да се осъзнаете български политици и да предприемете мерки против всичките изкуствени забрани болести и тем подобни за да се храним здравословно! и още вскусно!

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 122 - Че какво ще стане - Ще язадат Соломончо Паси , ще свърши света и край с демокрацията - Така ли ?!

98

Анонимен

преди 2 години

Абе, дано някога, някой ден, някой друг вид не застане на върха на хранителната пирамида, че...

97

Анонимен

преди 2 години

Като се подървят още малко на Руснаците и Китайците , и съвсем ще откажат месото !

96

Анонимен

преди 2 години

Нали се чудите защо младите хората не искат да имат деца , или тези които имат са най-много по 1-2 - Те и съвсем ще спрат , защото нищо в този живот вече НЕ си струва ! Животът вече не е радост и благословия , защото едни ИЗКУКУРИГАЛИ и Т-ПИ ДЪРТАЦИ го превърнаха в КОШМАР !!

95

Анонимен

преди 2 години

Като чете човек подобни простотии , се пита : Нали уж живеем в прекрасния 21 в. - Нямате ли акъл и начини това да не се случва , или жаждата Ви за бързи пари е по- голяма от всичко ! Какво - през 18 в. не са ли имали чинии , и какво са яли тогава ! Отговорят е : Имали са , но са имали и АКЪЛ и МНОГО ПОВЕЧЕ МОРАЛ , а сега нямате нищо освен злоба и алчност - Ковида Ви е най-малкия проблем !

94

Споко!

преди 2 години

Т'ва е началото на обработката за забрана на истинското месо и подготовката за производство и масова консумация на изкуствено такова. Също така готвят да въвеждат и протеини от червеи. Защо го правят - за да ви забранят да отглеждате месо на двора, тоест ще се храните само с техните гмо или ще стоите гладни (ако не слушате). Добре дошли в близкото бъдеще! Част от техния план! Дали е конспирация, как мислите? Скоро ще разберем всички.

93

До 106

преди 2 години

До Ха!!!!!- Дж Оруел е най-точния предсказател. Ванга и Нострадамус ряпа да ядат.

92

Анонимен

преди 2 години

До Били Бой - Бол Гомез?

91

Ха!!!!!

преди 2 години

До ИСТИНАТА- Дай линк от сериозен източник!!! И колко от столетниците са вегани през целия си живот??? Освен това предпочитам да живея само 100 години , пред това да живея цели 115 години в кома и комАнизъм, по заповед на Бил Гейц. И за децата си не го искам.

90

Били Бой

преди 2 години

Най-големият земеделец в САЩ се казва Б** Г****. СЛОЧАЕНОС??????

89

Бакю Бил

преди 2 години

НЯкой знае ли случайно, кой е американеца, който притежава най-голяма земеделска площ? Давам жокер, първото име започва с Б и завършва на л. 3 букви.

88

ИСТИНАТА

преди 2 години

Имат ли веганите по-дълъг живот? Много големи проучвания на населението установиха, че вегетарианците и веганите живеят по-дълго от хората, които ядат месо: Според проучването на университета Лома Линда вегетарианците живеят около седем години по-дълго, а веганите - с около петнадесет години по-дълго от хората, които ядат месо.

87

Ха!!!!!

преди 2 години

Бил Гейц се е заел вече с проблема! От добро сърце! Вече е изкупил земя по света с квадратура за цяла държава. Там ще отглежда специални растения, от които ще се приготвят вкусни салами, луканки, сланина, пържоли.....и ще се тъпчете с тях доброволно по закон- както с ваксините. Само елита ще яде истинско месо и ще кара истински коли. Статии като тази, не са случайни. След успеха със стадото чрез "ваксините", се подготвят следващите "хуманни" стъпки.